Αποτελέσματα Υποψηφίων ΟΒΑ (2021)
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 10
Εμενα δεν με εχουν καλεσει που εκανα αιτιση στις 17 αυγουστου Για πα
Αγορίνα δν γνωρίζω κάτι. Κ εγώ να μάθω θέλω γιατί είναι το όνομα μου μέσα. Οπότε με συμφέρει ναναι μόνο αυτοί οι 156ΕΛΔΥΚ 16 έγραψε:ideal έγραψε:Ας θέσω και εγώ ένα ερώτημα για να δω αν στα 156 άτομα της ΠΑ είναι όλοι και δν θα καλέσουν άλλους.Λοιπον, υπάρχει κάποιος εδώ μέσα που να έχει κάνει αίτηση και να μην τον κάλεσαν για ιατρούς για Πολεμική Αεροπορία;
Επίσης στην προηγούμενη του 19 τους κάλεσαν σε δύο δόσεις ανάλογα με το πότε κάναν την αίτηση ημερομηνιακα.
Δυστυχώς δεν ισχύει αυτό που λες γιατί μίλησα με άτομο που έκανε αίτηση 15 Σεπτεμβρίου και είναι στους επιτυχόντες ΠΑ
Στα υγειονομικα πως κανουν τις εξετάσεις;
Παίδες μπορεί να μην έχουν γίνει πολλές αιτήσεις και να είναι τόσοι άντε και καμιά εκατοσταρια ακόμα και άλλοι 50-60 άτομα οπλίτες και με το ζόρι τόσους που λέω άμα θυμάστε και για 25 οβα που πήρε το 2020 δεν είχαν γίνει αιτήσεις
Επειδή η αεροπορία ζητάει ειδικότητες. Πχ εγώ και πολλοί φίλοι μ δεν μπορούσαμε να κάνουμε γιατί δεν είχαμε μια από τις 5 ειδικότητες που ήθελε. Πρέπει ναχεις την ειδικότητα που ζηταειEpop2021 έγραψε:Παίδες μπορεί να μην έχουν γίνει πολλές αιτήσεις και να είναι τόσοι άντε και καμιά εκατοσταρια ακόμα και άλλοι 50-60 άτομα οπλίτες και με το ζόρι τόσους που λέω άμα θυμάστε και για 25 οβα που πήρε το 2020 δεν είχαν γίνει αιτήσεις
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 10
Αν δεν εχεις την ειδηκοτητα που ζηταει πχ μαγειρας αλαλ εχεις πτυχειο μαγυρας μπωρεις να κανεις Αιτηση να μπεις σε περνουν κανονικα
Ακριβώς αυτός είναι και ο λόγος που θεωρώ πως είναι τόσοι οι επιτυχόντες γιατί ζητούσε πολύ συγκεκριμένες ειδικότητες η ΠΑ οποτε λογικό να είναι και 156 οι επιτυχόντες
Το θέμα είναι να έχουμε κατάταξη σύντομα αφού έχουμε τελειώσει όλοι στο σξ με τα υγειονομικά
Τώρα δεν ξέρω πρέπει υποχρεωτικά να έχουμε κάνει εμβόλιο;
Ρε παιδιά εμενα με. Πήραν τηλ να μου πούνε να παω για εξατασεις. Ήμουν στους πρώτους που πήγα. Τους πέρασα κομπλέ. Εχω περάσει δηλαδή σαν οβα;
Nospa αυτό λέμε ρε φίλε ρωτάς το ίδιο πράγμα τόσες φορές. Σύμφωνα με τα άτομα που έχει φωνάξει για υγειονομικά και έχουν περάσει είναι επιτυχόντες έχει φωνάξει σε 2 γκρουπ 800 άτομα σχεδόν, δεν είναι λογικό να φωνάξει τώρα ξανά άτομα. Λογικά οι φαντάροι που είναι να απολυθούν ήδη και έκαναν τα χαρτιά τους είναι καμία 100-150 και αν βάλεις πως από τα 800 να έχουν περάσει οι 600 τότε ο αριθμός της ξηράς βγαίνει
Υπολογίζω αυτή η την άλλη εβδομάδα να μας ειδοποιήσουν
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 19
Μάγκες εδω θα είμαστε να δούμε αν θα καλέστουν κι αλλοι για πα. Ωστοσο εγω εκανα αίτηση λιγο πριν λήξει η προθεσμία... Καμία ενημέρωση δεν εχω. Και ενας αλλος απο γειτονιά έκανε αίτηση και καμια ενημέρωση. Αρα δεν υπάρχουν επιλαχοντες και έβγαλε μόνο επιτυχόντες... Αποκλείεται. Θα δούμε. Την Καλησπερα μου σε όλα τα παιδιά. Και καλή επιτυχία σε όλους.
Συγνώμη για την παρέμβαση αλλά εσύ δεν πέρασες επποπ;Politis1994 έγραψε:Μάγκες εδω θα είμαστε να δούμε αν θα καλέστουν κι αλλοι για πα. Ωστοσο εγω εκανα αίτηση λιγο πριν λήξει η προθεσμία... Καμία ενημέρωση δεν εχω. Και ενας αλλος απο γειτονιά έκανε αίτηση και καμια ενημέρωση. Αρα δεν υπάρχουν επιλαχοντες και έβγαλε μόνο επιτυχόντες... Αποκλείεται. Θα δούμε. Την Καλησπερα μου σε όλα τα παιδιά. Και καλή επιτυχία σε όλους.
Politis1994 έγραψε:Μάγκες εδω θα είμαστε να δούμε αν θα καλέστουν κι αλλοι για πα. Ωστοσο εγω εκανα αίτηση λιγο πριν λήξει η προθεσμία... Καμία ενημέρωση δεν εχω. Και ενας αλλος απο γειτονιά έκανε αίτηση και καμια ενημέρωση. Αρα δεν υπάρχουν επιλαχοντες και έβγαλε μόνο επιτυχόντες... Αποκλείεται. Θα δούμε. Την Καλησπερα μου σε όλα τα παιδιά. Και καλή επιτυχία σε όλους.
Και ένας γνωστός μου έκανε πριν λήξει η προθεσμία και είναι μέσα τί να πω εκτός αν διάλεξαν άτομα με κλήρωση το θέμα είναι ότι η αριθμοί βγαίνουν 156 έφεδροι 45 στρατιώτες που υπηρετούν... Όπως και στο σξ 600 με 179 στρατιώτες
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες