9Κ/21: Πόσα μόρια έχουμε;
Gpap94 ποια πιστοποίηση έχεις του ιεκ που είναι 2 χρόνια επιπέδου 5?
Αυτήν ακριβώς έχω μετά απο δύο χρόνια μαθήματα σε ιδιωτικό ΙΕΚ. Έχω δώσει εξετάσεις και την έχω πάρει την πιστοποίηση επιπέδου 5. Μετά την πιστοποίηση έχω 4 χρόνια ένσημα.
Το 18 στην 6κ δεν έκανα χαρτιά αλλιώς θα έμπαινα περπατώντας.
Έχεις δηλαδή πιστοποίηση από το ιεκ 2ετους φοίτησης; Είπες ότι είσαι 199 θέση επιλαχών στην οππι και δε βλέπω κανένα ιεκ στα μόρια του 199ου επθλαχοντα. Γεμίσαμε τρολ.
EcoMike έγραψε:Έχεις δηλαδή πιστοποίηση από το ιεκ 2ετους φοίτησης; Είπες ότι είσαι 199 θέση επιλαχών στην οππι και δε βλέπω κανένα ιεκ στα μόρια του 199ου επθλαχοντα. Γεμίσαμε τρολ.
Eco δικαστής...
Loxias89 έγραψε:
Eco δικαστής...
Τον καταδίκασε σε θάνατο και εγώ ανέλαβα να εκτελέσω την ποινή...
Ρε παιδιά, στην οππι το ΙΕΚ έπρεπε να είναι μόνο Δημοσίου αλλιώς δεν μετρούσε, σε αυτή τη προκήρυξη θέλει την πιστοποίηση ασχέτως αν είναι από δημόσιο ή ιδιωτικό ΙΕΚ!
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 20
- Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας
Kostas_91 έγραψε:Ρε παιδιά, στην οππι το ΙΕΚ έπρεπε να είναι μόνο Δημοσίου αλλιώς δεν μετρούσε, σε αυτή τη προκήρυξη θέλει την πιστοποίηση ασχέτως αν είναι από δημόσιο ή ιδιωτικό ΙΕΚ!
Ναι, ισχύει αυτό που λες, μετράνε και τα ιδιωτικά ΙΕΚ εδώ.
D.Y.K έγραψε:Loxias89 έγραψε:
Eco δικαστής...
Τον καταδίκασε σε θάνατο και εγώ ανέλαβα να εκτελέσω την ποινή...
Έτσι ακριβώς. Είπαμε να είμαστε ειλικρινείς... Με ψέμματα δε βοηθάει κανείς κανεναν
Grigoris_guard έγραψε:Σε αυτή την πλατφόρμα μπορείς να υπολογίσεις τα μόρια σου.
https://www.asep.gr/webcenter/faces/oracle/webcenter/page/scopedMD/s3eab32ab_c911_478a_8f8b_0ef74565e04d/Page78.jspx;_adf.ctrl-state=3w10nnhjh_1&_afrLoop=88860226736741890 #!%40%40%3F_afrLoop%3D88860226736741890%26_adf.ctrl-state%3D3w10nnhjh_5

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Σάβ Αύγ 07, 2021 7:03 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Grigoris_guard
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 14
- Επάγγελμα: Δ.Ε Φύλακας
- Επικοινωνία:
maki έγραψε:καλημερα φιλε μου και σε ευχαριστω, μια ερωτηση ακομα κανονικα παιζει ρολο η διαδικασια που θα φτιαχτουν τα χαρτια αν π, χ βαλεις πρωτα διπλωμα εοππεπ η απολυτηριο λυκειου για το πως τα πιαστουν τα μορια πχ απολυριο λυκειου 14,4 κ διπλωμα εοππεπ 12 καπως ετσι δεν ειναι;
Αν δεν είσαι στα κύρια προσόντα ή στην Α επικουρία και ανοίκεις δηλαδή στην Β επικουρία τότε θα βάλεις οποιονδήποτε τίτλο έχεις είτε είναι λύκειο είτε είναι ΙΕΚ πρώτο θα δηλώσεις αυτό που έχει το μεγαλύτερο βαθμό.
Τώρα αν ανήκει στα κύρια προσόντα δηλαδή έχεις το στέλεχος ασφαλείας θα βάλεις πρώτα το στέλεχος ασφαλείας κι αν έχεις και τους φύλακες μουσείων θα τον δηλώσεις σαν Β τίτλο σπουδών για να πάρεις τα επιπλέον 150 μόρια.
Προσοχή όμως αν έχεις το στέλεχος και για παράδειγμα έχεις καλύτερο βαθμό στο απολυτήριο λυκείου μη βάλεις πρώτα το απολυτήριο επειδή έχεις καλύτερο βαθμό εκεί.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Σάβ Αύγ 07, 2021 7:03 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
. Σε ευχαριστω παρα πολυ αρα λοιπον οτι και να γινει βαζεις το στελεχος και μετα απολυτηρια κλπ συν εμπειρια και η παναγια μαζι μαςGrigoris_guard έγραψε:Αν δεν είσαι στα κύρια προσόντα ή στην Α επικουρία και ανοίκεις δηλαδή στην Β επικουρία τότε θα βάλεις οποιονδήποτε τίτλο έχεις είτε είναι λύκειο είτε είναι ΙΕΚ πρώτο θα δηλώσεις αυτό που έχει το μεγαλύτερο βαθμό.
Τώρα αν ανήκει στα κύρια προσόντα δηλαδή έχεις το στέλεχος ασφαλείας θα βάλεις πρώτα το στέλεχος ασφαλείας κι αν έχεις και τους φύλακες μουσείων θα τον δηλώσεις σαν Β τίτλο σπουδών για να πάρεις τα επιπλέον 150 μόρια.
Προσοχή όμως αν έχεις το στέλεχος και για παράδειγμα έχεις καλύτερο βαθμό στο απολυτήριο λυκείου μη βάλεις πρώτα το απολυτήριο επειδή έχεις καλύτερο βαθμό εκεί.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Σάβ Αύγ 07, 2021 7:02 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Gekas55
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 10
Ρε τους απατεώνες ! Άκουσα από έναν φίλο! Οτ μπορεί να βάλουν υποχρεωτικά βεβαίωση εμβολιασμού πωωω ρε σύ!
maki έγραψε:. Σε ευχαριστω παρα πολυ αρα λοιπον οτι και να γινει βαζεις το στελεχος και μετα απολυτηρια κλπ συν εμπειρια και η παναγια μαζι μαςGrigoris_guard έγραψε:Αν δεν είσαι στα κύρια προσόντα ή στην Α επικουρία και ανοίκεις δηλαδή στην Β επικουρία τότε θα βάλεις οποιονδήποτε τίτλο έχεις είτε είναι λύκειο είτε είναι ΙΕΚ πρώτο θα δηλώσεις αυτό που έχει το μεγαλύτερο βαθμό.
φιλε μου μπορεις να με κατατοπισεις; Η πιστοποιηση που εχω ειναι απο ΚΕΜΕΑ και διαβασα οτι οσοι εβαλαν αυτοι κοπηκαν στην 6κ αρα τι στο καλο γινεται για να γιονει σωστα; Απολυτηριο λυκειου πρωτα και μετα το κεμεα; Συν εμπιρεια;
HYUJ
Εσυ θα κανεις αιτηση Β επικουρια με απολυτηριο λυκειου και προυπηρεσια. Δηλαδη θα καταθεσεις τα ενσημα που εχεις απο προσωπικο ασφαλειας!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες