Αθλητικές δοκιμασίες ΕΠΟΠ (2021)
Καλησπερα μια απορια εχω σχετικα με τα αθληματα. Αναδιπλωσεις του κορμου με τα χερια στην ανακαμψη και τα γονατα διπλωμενα εννοει τους κοιλιακους σωστα ;
Ναι λεβεντιά μου.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 5
Καλησπέρα. Υπάρχει κάποια κοπέλα που βγάζει τα αθλήματα;
Εγώ έχω τεράστιο πρόβλημα με τις έλξεις 👎
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 3
Στο γιουτιούμπ έχει πάρα πολλά βιντεάκια για έλξεις για αρχάριους (στα αγγλικα τα βιντεο) ακόμα και αν δεν βγάζει κανείς καμία. Αν υποθέσουμε ότι έχουμε 1,5 μήνα ακόμα για τα αθλήματα στην χειρότερη περίπτωση τότε προλαβαίνετε αν είστε σε νορμάλ κιλά και κάνετε την κατάλληλη διατροφή. Αν το θέλετε πραγματικά κάντε την προσπάθεια σίγουρα δεν θα χάσετε τίποτα.
-
- Posts in topic: 5
Προσωπικά, πιστεύω το πιο δύσκολο είναι το μίλι και οι έλξεις.
-
- Posts in topic: 1
Κάνιστρα θα κουβαλήσουμε;
Θα τα κουβαλήσετε και αυτά, ναι. Όλα θα τα φάτε κύριοι.
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 9
Έλα πες μου...Ελεανα7 έγραψε:Καλησπέρα. Υπάρχει κάποια κοπέλα που βγάζει τα αθλήματα;
Μέλλοντες/ουσες συναδελφοι καλησπερα,
Ρε παιδια ενταξει το τρεξιμο, αντε πους απ, κοιλιακους κομπλε. Τα 20κιλα κανιστρα ρε παιδια πως θα τα παμε 150 μετρα μακρια; Εμενα προσωπικα με ζοριζει η λαβη. Μεσα σε ενα λεπτο η παλαμη μου ανοιγει. Εχετε δοκιμασει αυτη την δοκιμασια; Πως τη βρίσκετε;
Ρε παιδια ενταξει το τρεξιμο, αντε πους απ, κοιλιακους κομπλε. Τα 20κιλα κανιστρα ρε παιδια πως θα τα παμε 150 μετρα μακρια; Εμενα προσωπικα με ζοριζει η λαβη. Μεσα σε ενα λεπτο η παλαμη μου ανοιγει. Εχετε δοκιμασει αυτη την δοκιμασια; Πως τη βρίσκετε;
Πιστευω καμια κοπελα δεν θα βγαλει και τα 10 αθληματα. Οι ελξεις πολυ δυσκολες οπως και τα 40 κιλα για τοσα μετρα. Σημασια εχει να προσπαθησουμε αν μας καλεσουν και να δειξουμε πεισμα και θεληση. Ισως γι αυτο και εχουν βαλει τοσα πολλαLiontarina έγραψε:Έλα πες μου...Ελεανα7 έγραψε:Καλησπέρα. Υπάρχει κάποια κοπέλα που βγάζει τα αθλήματα;
margie έγραψε:
Πιστευω καμια κοπελα δεν θα βγαλει και τα 10 αθληματα.
Ρεαλιστικά μιλώντας, ισχύει αυτό που γράφεις.
Εσείς κάντε την προσπάθειά σας και ότι είναι να γίνει θα γίνει.
Με προσοχή οι προπονήσεις επίσης για τυχόν τραυματισμούς.
Καλή επιτυχία!
D.Y.K έγραψε:
Ρεαλιστικά μιλώντας, ισχύει αυτό που γράφεις.
Εσείς κάντε την προσπάθειά σας και ότι είναι να γίνει θα γίνει.
Με προσοχή οι προπονήσεις επίσης για τυχόν τραυματισμούς.
Καλή επιτυχία!
Ακριβως γι αυτο κοριτσια μην απογοητευεστε και μην τα παρατατε. Σημασια εχει να βγαλουμε τα περισσοτερα. Θεωρω κολυμπι, κοιλιακοι, τρεξιμο, μηκος, πους απς θα τα βγαλουμε. Στα υπολοιπα οσο καλυτερα μπορουμε. Γιατι και η σφαιρα ειναι βαρια. Να μην τα παρατησουμε. Φανταζομαι το ξερουν και οι ιδιοι οτι ειναι δυσκολα για γυναικες καποια γι αυτο και θελουν ισως να δουν ποιοι προσπαθουν και ποιοι δεν πηγαν για πλακα!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος D.Y.K την Τρί Μαρ 30, 2021 8:42 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Posts in topic: 15
Δεν θα χαριστούν σε κανένα. Όποιος δεν μπορεί θα κοπεί.
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 15
margie έγραψε:Πιστευω καμια κοπελα δεν θα βγαλει και τα 10 αθληματα. Οι ελξεις πολυ δυσκολες οπως και τα 40 κιλα για τοσα μετρα. Σημασια εχει να προσπαθησουμε αν μας καλεσουν και να δειξουμε πεισμα και θεληση.Ισως γι αυτο και εχουν βαλει τοσα πολλαLiontarina έγραψε:Έλα πες μου...Ελεανα7 έγραψε:Καλησπέρα. Υπάρχει κάποια κοπέλα που βγάζει τα αθλήματα;
Τα αθληματα ειναι το ιδιο για ολους.
Ολοι μπροστα θα ειμαστε, οποτε δεν υπαρχει το ενδεχομενο να θελου να δουν αν εχεις πεισμα και θεληση και ετσι να σε περασουν.
Υπαρχουν καποια ορια, αυτα τα ορια πρεπει να τα πιασουμε ειτε αντρες ειτε γυναικες.
Αν δεν τα πιασεις εσυ ουτε κι εγω, τοτε πολυ απλα ειμαστε εκτος.
Με λιγα λογια, δεν υπαρχει κανενας διαχωρισμος στις γυναικες και στο λεω με σιγουρια αυτο διοτι η αδερφη μου ειχε μπει ΕΠΟΠ παλια και τα γνωριζω απο πρωτο χερι.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης