Μονιμοποίηση Συνοριοφυλάκων
- BorderRanger
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 21
Για ΣΦ είχα 2800 χωρίς εντοπιότητα και 3300 με εντοπιότητα.Να περάσει ο επόμενος.
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 90
Να είσαι μόνιμος σωφρονιστικός εύχομαι εκεί να πας. Καλά θα δεις πόσο θα την παρακαλάω το καλοκαίρι. Πέντε μήνες κοντά είναι. Αντε καληνύχτα πολίτη τα λέμε αν γίνεις ποτέ συνάδελφος.BorderRanger έγραψε:Χάχα θες να μας πεις ότι δεν ήθελες τη σίγουρη θέση του ΕΦ για να μείνεις με το άγχος του σφοχ; Καλά!Εγώ έχω την άνεση να κάνω επιλογές, επίσης άμα θέλω μπαίνω φέτος ΣΦ που θα βγει προκήρυξη μόλις βγει η οππι από τη Σχολή.
Όταν εγώ θα είμαι ΜΟΝΙΜΟΣ σωφρονιστικός όπως ΕΙΠΕΣ υποτιμητικα, εσύ θα παρακαλάς κάθε χρόνο τη κυβέρνηση να σε κάνει μόνιμο.
Αντέ καληνύχτα.
-
- Ανθυπασπιστής
Βρε ο επόμενος θα περάσει εσύ δεν θα περάσεις.
- BorderRanger
- Αντισυνταγματάρχης
Ακόμα δεν έχεις πάρει χαμπάρι.Εγώ το πιστεύω ότι θα γίνουν μόνιμοι οι σφοχ, αλλά όχι ακόμα.
Μέχρι το 2027 θα είναι σίγουρα με σύμβαση.
-
- Ανθυπασπιστής
Εντάξει αυτο λέμε αν είσαι σίγουρος θα τα πούμε στην ανανέωση.BorderRanger έγραψε:Ακόμα δεν έχεις πάρει χαμπάρι.Εγώ το πιστεύω ότι θα γίνουν μόνιμοι οι σφοχ, αλλά όχι ακόμα.
- BorderRanger
- Αντισυνταγματάρχης
Οπότε σημειώνω ότι μονιμοποίηση θα έχουμε στις εκλογές; Άμα δε γίνει;
-
- Ανθυπασπιστής
Όχι μονιμοποίηση πιστεύω στις εκλογές ή φέτος θα υπογράψουμε σύμβαση 3ετιας φέτος ή 2ετιας στις εκλογές του χρόνου για να γίνουμε στα 5. Αυτό πιστεύω. Ότι στη πενταετία σύνολο θα γίνουμε. Το σημειωσες;BorderRanger έγραψε:Οπότε σημειώνω ότι μονιμοποίηση θα έχουμε στις εκλογές;Άμα δε γίνει;
- BorderRanger
- Αντισυνταγματάρχης
Ε άρα συμφωνούμε, δε λες για μονιμοποίηση για Σύμβαση λες πάλι.Πριν το 2027 δε γίνεστε μόνιμοι, αν θες σημείωσε το και δεν είναι δική μου γνώμη αυτή, αλλά Ταξίαρχου στο Αρχηγείο.
Εκτός αν εσύ ξέρεις καλύτερα από αυτόν ή μιλάς με Θεοδορικακο.
-
- Ανθυπασπιστής
Δεν συμφωνούμε. Εσύ λες για 2027 εγώ σου λέω μέχρι το 2025 θα γίνουμε. Ωραία το σημείωσα. Ο ταξίαρχος δεν ξέρει τι λέει πες του. Εδώ δεν ξέρουν ακόμα βουλευτές του κόμματος και ο αρχηγός όταν τον ρώτησαν και εσύ μου λες για ταξιαρχο. Τέλος πάντων θα δείξει εδώ θα είμαστε.BorderRanger έγραψε:Ε άρα συμφωνούμε, δε λες για μονιμοποίηση για Σύμβαση λες πάλι.Πριν το 2027 δε γίνεστε μόνιμοι, αν θες σημείωσε το και δεν είναι δική μου γνώμη αυτή, αλλά Ταξίαρχου στο Αρχηγείο.
- BorderRanger
- Αντισυνταγματάρχης
Δε ξέρουν ούτε οι ταξίαρχοι, ούτε οι βουλευτές αλλά ξέρεις εσύ, ένας απλός σφοχ.Μωρέ μπράβο!
-
- Ανθυπασπιστής
Να διαβάζεις ξέρεις φίλε; Σου είπα ότι ξέρω εγώ; Ξαναδιάβασε... Οι βουλευτές λέω δεν ξέρουν ακόμα ούτε ο αρχηγός που ρωτήθηκε γι αυτό το θέμα.BorderRanger έγραψε:Δε ξέρουν ούτε οι ταξίαρχοι, ούτε οι βουλευτές αλλά ξέρεις εσύ, ένας απλός σφοχ.Μωρέ μπράβο!
- BorderRanger
- Αντισυνταγματάρχης
Μακάρι να γίνετε αύριο το πρωί μόνιμοι, εμένα δε με νοιάζει. Απλά δε μπορώ να διαβάζω μλκιες.
-
- Ανθυπασπιστής
Ε μην διαβάζεις ***** . Εσύ να διαβάζεις αυτά που λέει ο διασωστης που είναι όλα σωστά και να διαβάσεις και το βιβλίο η ψυχολογία των φυλακών γιατί θα σου χρειαστεί στα κοντά στο επάγγελμα που επέλεξες.BorderRanger έγραψε:Μακάρι να γίνετε αύριο το πρωί μόνιμοι, εμένα δε με νοιάζει. Απλά δε μπορώ να διαβάζω μλκιες.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 134
Ειναι πραγματικα πολυ αστειο να μπαινεις και να βλεπεις σχεδον σε καθε νημα τον αποτυχημενο και ανιδεο BorderRanger... Ο τυπος την μια κλαιει να βγει προκυρηξη ΣΟΧ - ΣΦΟΧ μπας και μπει και την αλλη λεει με υποτιμητικα λογια "Χαιρεσαι που μπηκες ΣΦΟΧ" αυτο το παλικαρι εχω καταλαβει απο καιρο τι προβληματα εχει. ΄. Το κυριοτερο οτι εχει κομπλεξ επειδη εχουν μπει ολοι εκτος απο αυτον... Πουλαει την ιδια τρελα και παπατζα μπας και τον πιστεψει κανενα παιδακι... Τα χα οτι εχει ΗΔΗ θεση σαν σωφρονιστικος... ΝΑΙ αλλα παρακαλαει να βγει προκυρηξη για σφοχ και μαλιστα στο ΜΕΡΟΣ του... Μιας και οπουδηποτε αλλου δεν θα μπορουσε ν παει μακρια απο το σπιτι του... Μπαινει σε καθε νημα και προσπαθει να μειωσει οποιον βρει... Τον ποναει η αληθεια φυσικα και οτι εχουμε πει σε αλλα νηματα και βγαινουν αληθεια... Θα πονεσει ακομα περισσοτερο οταν γινουμε μονιμοι στις εκλογες η στην 5ετια... Τελος παντων μην του απαντας καν αδερφε του χαζου... Λεει για εμας οτι ειμαστε η αιτια που τοσα χρονια τρωμε παπατζες κ μας εχουν φταει εδω σαν χωρα... Μαλλον μιλαει για τον εαυτο του ο ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ... Που δεν καταφερε να μπει ΠΟΥΘΕΝΑ και ουτε ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ γιατι αυτο φιλε μου λεγεται καρμα... Η απλα βλεπει ο θεος... Πες το οπως θες... !
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 134
Τωρα απο κει και περα, ας απαντησουμε στον φιλο μου διασωστη, μιας και ο ανθρωπος μιλαει γενικα με ντοκουμεντα και δειχνει να ΓΝΩΡΙΖΕΙ αρκετα πραγματα... Δεν ξερω αν εισαι σε καποιο σωμα η σε καποια υπηρεσια φιλε μου Διασωστη... Θα ηθελα πραγματικα να μου πεις αν εισαι καπου γιατι φαινεται να γνωριζεις πραγματα...
Αποκει και περα επετρεψε μου να διαφωνισω μαζι σου... Περι νομοθεσιες και συνταγμα...
Το συνταγμα λες δεν αλλαζει... Μαλιστα... Δλδ με το μακεδονικο, με αλλα τοσα πραγματα που εχουν γινει τι λεει το συνταγμα γνωριζεις ; Τιποτα δεν εφαρμοσαν... Εισαι στην Ελλαδα οτι και να λες η και να γραφει το συνταγμα την επομενη μερα ΑΛΛΑΖΕΙ...
Και για να τελειωνουμε, αν πιστευεις φιλε οτι θα μας διωξει μετα ας πουμε απο 5 ετη. Και θα μας ξανα παρει να μας περασει στην σχολη εκπαιδευση σουπα μουπα και παει λεγοντας, σορρυ αλλα εισαι γελασμενος...
Αυτο δεν θα συμβει ποτε...
Και ας πουμε οτι ΓΙΝΕΤΑΙ οπως λες... Που δεν θα ΓΙΝΕΙ...
Εγω με 5 ετη προυπηρεσια η εστω με 3 θα εχω τοσα μορια που εσυ και ο οποιοσδηποτε δεν θα εχει ουτε στα πιο τρελα του ονειρα...
Σταματηστε να βγαζετε κομπλεξ, ζηλια και κακια και αν δεν εχετε κατι καλυτερο να πειτε... Μην το πειτε... Εκτιθεστε κυριοι... Φιλικα Διασωστης... !
Για τον border ranger, δεν συζηταω αλλο, το παιδι ειναι απλα Λουζερ, ζηλιαρης κακιασμενος και μια ζωη μιζερος, για αυτο και δεν θα μπει ΠΟΤΕ σε καμια προκυρηξη. Και φυσικα στην αγαπημενη του ΕΛ. ΑΣ...
Αποκει και περα επετρεψε μου να διαφωνισω μαζι σου... Περι νομοθεσιες και συνταγμα...
Το συνταγμα λες δεν αλλαζει... Μαλιστα... Δλδ με το μακεδονικο, με αλλα τοσα πραγματα που εχουν γινει τι λεει το συνταγμα γνωριζεις ; Τιποτα δεν εφαρμοσαν... Εισαι στην Ελλαδα οτι και να λες η και να γραφει το συνταγμα την επομενη μερα ΑΛΛΑΖΕΙ...
Και για να τελειωνουμε, αν πιστευεις φιλε οτι θα μας διωξει μετα ας πουμε απο 5 ετη. Και θα μας ξανα παρει να μας περασει στην σχολη εκπαιδευση σουπα μουπα και παει λεγοντας, σορρυ αλλα εισαι γελασμενος...
Αυτο δεν θα συμβει ποτε...
Και ας πουμε οτι ΓΙΝΕΤΑΙ οπως λες... Που δεν θα ΓΙΝΕΙ...
Εγω με 5 ετη προυπηρεσια η εστω με 3 θα εχω τοσα μορια που εσυ και ο οποιοσδηποτε δεν θα εχει ουτε στα πιο τρελα του ονειρα...
Σταματηστε να βγαζετε κομπλεξ, ζηλια και κακια και αν δεν εχετε κατι καλυτερο να πειτε... Μην το πειτε... Εκτιθεστε κυριοι... Φιλικα Διασωστης... !
Για τον border ranger, δεν συζηταω αλλο, το παιδι ειναι απλα Λουζερ, ζηλιαρης κακιασμενος και μια ζωη μιζερος, για αυτο και δεν θα μπει ΠΟΤΕ σε καμια προκυρηξη. Και φυσικα στην αγαπημενη του ΕΛ. ΑΣ...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης