Ιατρικές Εξετάσεις Συνοριοφυλάκων (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Elante
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Elante »

Βασικά τις αιματολογικες τς βλέπει ο παθολόγος και υπογράφει, εφόσον υπέγραψε δν θα έχεις θέμα. Εγώ εχω αιματοκρίτη 41 με όριο το 42 αλλά μου είπε δν υπάρχει θέμα. Λογικά Θα κάνουμε τεστ covid πριν τα πκε και πριν τν εκπαίδευση.
Kostakis13p
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Kostakis13p »

Δε νομιζω να γιβεται τεστ covid χωρις δειγματα πυρετου κ τετοια
DeaPatrinos
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από DeaPatrinos »

Τοξολογικες θα γίνουν στην Αθήνα παιδιά
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από re pate kala re »

Panos944 έγραψε:Το ακουογραμμα σας πως είναι; Για να σας βγάλει φυσιολογικό πρέπει να είναι όλο σαν μια ευθεία, ή να έχει το πολυ 1-2 καμπύλες.

αναλογα την συχνοτητα των ηχων που ακουσες

Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Θανασης1996 έγραψε:Ούτε σε εμένα έδωσαν ούτε σε κανέναν καρδιογραφηματα και ακουογραφηματα από κορινθο

κάποιες εξετάσεις τα κρατικά δεν τις δίνουν παρα μόνο τις γνωμάτευσης ΠΧ τεστ κοπώσεως δίνουν χαρτί με τα συγκεντρωτικά χωρις τις υπόλοιπες σελίδες

Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Ef.Anthipoloxagos ED έγραψε:Εμένα για ακτινογραφία μου έδωσαν μονο CD και μου είπαν ότι δεν υπάρχει θέμα

ναι αρκεί να έχεις την γνωμάτευση μαζί

Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Βμκδ έγραψε:Καλησπέρα παιδιά εγώ που περασα από όλους εκτός από παθολόγο π πάω αύριο πήρα μόνο καρδιογράφημα, ακουογραμμα και το cd από την ακτινογραφία. Και από ότι άκουσα από έναν φίλο π πήγε να πάρει σήμερα καρτέλα καταλαβα από την άλλη βδομάδα λογικά θα βγουν τελικοί πίνακες

πας και μέχρι το περίπτερο απέναντι, τι που πας ρε αδερφέ, πας σε οποιον γιατρό λεει το δελτίο

Μαυρος94
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από Μαυρος94 »

Πέρνει κάνεις από εδώ πρωτεΐνη και του βγήκανε τα αποτελέσματα περίεργα;
Άβαταρ μέλους
capten fan
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από capten fan »

Μαυρος94 έγραψε:Πέρνει κάνεις από εδώ πρωτεΐνη και του βγήκανε τα αποτελέσματα περίεργα;
Τι σου εβγαλαν ρε φίλε;

Εμένα μονο το cpk έβγαλαν υψηλό λόγω της έντονης γυμναστικής μου είπαν. Όλα τα αλλα καθαρά και δε θα έχω θέμα

ΔΕΛΤΑ
Μαυρος94
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

capten fan έγραψε:
Μαυρος94 έγραψε:Πέρνει κάνεις από εδώ πρωτεΐνη και του βγήκανε τα αποτελέσματα περίεργα;
Τι σου εβγαλαν ρε φίλε;

Εμένα μονο το cpk έβγαλαν υψηλό λόγω της έντονης γυμναστικής μου είπαν. Όλα τα αλλα καθαρά και δε θα έχω θέμα

μου βγήκε 4 μονάδες παραπάνω στο συκώτι αλλά δν είναι κάτι ανησυχητικό. Αλλά αυτός έχει κολησει απίστευτα και θέλει να κάνω Υπερηχο Ανω κατω κοιλιας. Ότι να ναι
Άβαταρ μέλους
capten fan
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από capten fan »

Μαυρος94 έγραψε:μου βγήκε 4 μονάδες παραπάνω στο συκώτι αλλά δν είναι κάτι ανησυχητικό. Αλλά αυτός έχει κολησει απίστευτα και θέλει να κάνω Υπερηχο Ανω κατω κοιλιας. Ότι να ναι
Λίπος ειναι αυτό απο την πρωτεϊνη. Απλα θέλει δίαιτα αυτό αλλά δε θα εχεις θέμα. Και εγώ είχα κάποτε και μου είπε να κάνω το ίδιο ακριβώς. Μην ανησυχεις

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Παρ Οκτ 09, 2020 3:49 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Μαυρος94 έγραψε:μου βγήκε 4 μονάδες παραπάνω στο συκώτι αλλά δν είναι κάτι ανησυχητικό. Αλλά αυτός έχει κολησει απίστευτα και θέλει να κάνω Υπερηχο Ανω κατω κοιλιας. Ότι να ναι

σηκωτι η απο φαρμακο Ντοπα η καποιο αλλο που πηρες πρόσφατα για οποιοδήποτε λογο η ποτο αλλιως η προτείνη κρεατινή και λοιπα συμπληρώματα δεν χτυπάνε συκωτι

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Παρ Οκτ 09, 2020 3:49 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μαυρος94
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

re pate kala re έγραψε:σηκωτι η απο φαρμακο Ντοπα η καποιο αλλο που πηρες πρόσφατα για οποιοδήποτε λογο η ποτο αλλιως η προτείνη κρεατινή και λοιπα συμπληρώματα δεν χτυπάνε συκωτη
Δν περνώ φάρμακο αδερφέ ούτε ποτό πίνω δν ξέρω από τι είναι
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Η πρωτεΐνη δεν επηρεάζει πουθενά, το συκώτι μήπως είναι από το αλκοόλ; Όταν γίνεται εξέταση για CPK, τις 2 προηγούμενες μέρες δεν πρέπει να γυμνάζεσαι για να βρίσκεται το σώμα σε ηρεμία. Πάλι δεν επηρεάζει πουθενά όμως, πάνω από 600-700 νομίζω θα σου πει ότι έχεις υπερκόπωση, που δεν ισχύει, είναι απ την γυμναστική.

Μαυρος94
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Διασωστης31 έγραψε:Η πρωτεΐνη δεν επηρεάζει πουθενά, το συκώτι μήπως είναι από το αλκοόλ;Όταν γίνεται εξέταση για CPK, τις 2 προηγούμενες μέρες δεν πρέπει να γυμνάζεσαι για να βρίσκεται το σώμα σε ηρεμία. Πάλι δεν επηρεάζει πουθενά όμως, πάνω από 600-700 νομίζω θα σου πει ότι έχεις υπερκόπωση, που δεν ισχύει, είναι απ την γυμναστική.

αύριο θα έχω καλύτερη εικόνα.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: niasimas και 3 επισκέπτες