Αθλητικές δοκιμασίες Συνοριοφυλάκων (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Panos944
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Panos944 »

Sec_police έγραψε:Σε Κάθε νησι πιάνω θέση από 200 και πάνω και σε κάποια πιάνω θέση μικρά από 130 και κάτω και δεδομένου ότι στα νησιά έχει παντού τα ίδια άτομα άρα είμαι επιτυχών νησί δεν πάει ετσι;
Πρέπει να δεις αρχικά στο νησί που είσαι ποιο ψηλά ποσά άτομα παίρνει, μετά από αυτά τα άτομα ποσά έχουν δηλώσει και σε αλλά νησιά. Για να αφαιρέσεις θέσεις από επιτυχόντες και να προσθέσεις επιλαχόντες. Αλλά δεν ξέρει τι έχουν βάλει 1η επιλογή οι επιτυχόντες, όποτε και πάλι δεν μπορείς να υπολογίσεις 100% μέχρι ποιον επιλαχών θα πάει το κάθε νησί. Αν ξέραμε τι έχει δηλώσει ο κάθε επιτυχών 1η επιλογή, θα ήταν απλά τα πράγματα... Τώρα υπομονή 4-5 μέρες ακόμα.

Sec_police
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Sec_police »

Ναι υπομονή φίλε πάντως Αρχηγείο μου είπανε τελικοί πίνακες θα βγουν σίγουρα μέχρι Τρίτη
Σ.Φ ΤΑΥΡΟΣ
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Σ.Φ ΤΑΥΡΟΣ »

Άμα είσαι 200 είσαι μέσα μην το σκέφτεσαι,266 παίρνει και όλοι έχουν δηλώσει παντού τουλάχιστον οι πιο πολλοί, πρώτα παίρνει αυτούς που έχουν τα μόρια και μετά επιλαχόντες
Sec_police
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Αυτό πιστεύω και εγώ φίλε γιατί Σε μερικα νησια πιάνω 133 137 121 Θεση
Άβαταρ μέλους
Alex25
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Alex25 »

Για το παλικάρι που ρώτησε ποιο πάνω,29 ορκιζόμαστε 1/11 παρουσιαζομαστε
Άβαταρ μέλους
Panos944
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Panos944 »

Alex25 έγραψε:Για το παλικάρι που ρώτησε ποιο πάνω,29 ορκιζόμαστε 1/11 παρουσιαζομαστε
Αυτό ισχύει για τους 480 μόνο; Ή και για τους 266 στα νησιά;

Μαυρος94
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Μαυρος94 »

Ξέρουμε τίποτα για σήμερα γι'αυτούς που δίναν αθλήματα?
skyli tou polemou
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από skyli tou polemou »

Αν στα αθλήματα ήταν αξιοκρατικοι δεν θα μιλούσαμε για μόρια τώρα θα έμπαιναν όσοι πραγματικά άξιζαν. Στο χιλιόμετρο ήταν άτομα που όταν τερματιζα αυτοί είχαν ακόμη έναν κύκλο και έκαναν τα στραβά μάτια. Δεν κάνουμε δουλειά έτσι παιδιά.
Sunoriofulakas93
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από Sunoriofulakas93 »

skyli tou polemou έγραψε:Αν στα αθλήματα ήταν αξιοκρατικοι δεν θα μιλούσαμε για μόρια τώρα θα έμπαιναν όσοι πραγματικά άξιζαν. Στο χιλιόμετρο ήταν άτομα που όταν τερματιζα αυτοί είχαν ακόμη έναν κύκλο και έκαναν τα στραβά μάτια. Δεν κάνουμε δουλειά έτσι παιδιά.
Στη Θεσσαλονίκη πάντως έκοψαν στο 1000αρι.

Sec_police
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Πάντως παιδιά μη το λέτε σε μας πετσοκοβανε στο χιλιαρι δεν ήταν τόσο εύκολοι κόβανε και με 4 30 και καλά κάνανε
Σ.Φ ΤΑΥΡΟΣ
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Έχει δίκιο το σκυλί του πολέμου έκανα 3.31 και περάσανε όλους τους χοντρούς και τις γκόμενες που είχαν άλλον ένα κύκλο και πηγαίνανε χαλαρά τζόκινγκ λες πάνε το σκυλί βόλτα... Κρίμα γιατί μπορεί να είχε παιδιά από κάτω πιο δυνατά
Άβαταρ μέλους
Senator
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Senator »

Παιδια επειδη εδωσα και εγω στην α επιτροπη τους παιρνανε ολους, χοντρους, κοντους, λεπτους οπως και να ειναι, ο προεδρος της επιτροπης που ηταν στην σχολη δοκιμων ναυτικων που καναμε τα τεστ ηταν ιδιαιτερα χαρακτηριστικος στο οτι περαστε οπως νανε τα αθληματα δεν τον ενοιαζε

μεγαλη αδικια για καποια παιδια επιλαχων που ισως μεινουν απεξω που ισως αξιζαν περισσοτερο να μπουν απο καποιους αλλους που δεν μπορουσαν να πηδηξουν με 3προσπαθειες το 1μετρο υψος με οποιοδηποτε τροπο...

Σ.Φ ΤΑΥΡΟΣ
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Είναι η γραμμή λογικά που έχουν πάρει από πάνω και στο Τατόι που περάσαμε τα ίδια αδερφέ... Μάλιστα θυμάμαι έναν που κόπηκε στο ύψος και τις 3 φορές και του είπε δεν πειράζει έλα αύριο εσυ να ξανά δώσεις... Όχι ρε φίλε μην τον πάρεις τον χοντρό αύριο μεθαύριο θα φύγει ένας αλλοδαπός πως θα τρέξεις πως θα πηδήξεις ένα τοιχάκι κάτι ρε παιδί μου γιατί αυτό το βάρος να το ρίξει σε κάποιον συνάδελφο του πχ
Άβαταρ μέλους
Senator
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Senator »

Χωρις να θελω να παρω καποιον στον λαιμο μου απο συγγενη υπαστυνομο οταν εμαθε οτι με πηραν τηλ να περασω ολα αυτα μου ειπε οτι οσους καλεσουν και φτασουν να βγουν επιτυχωντες στης επιτροπες θα τους παρουν ολους...

ναι ειναι κριμα γιαυτο βλεπεις στην αστυνομια μεσα κατι βουβαλια, κατι ζωα, κατι τυπους που μετα απο 1χρονο θα ακους οτι εκβιαζαν πχ επιχειρηματια πχ κλεβανε πχ ειχαν πλαστα χαρτια...

skyli tou polemou
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από skyli tou polemou »

Εννοείται πως είναι μεγάλη αδικία.3 μήνες ήταν ενεργή η προκήρυξη άρα είχαν όλοι χρόνο. Εγώ αν δεν περνούσα κάτι θα προτιμούσα να με εκοβαν παρά να παρακαλάω να μου χαριστούν. Όσοι πήγαν με το σκεπτικό πάμε και ίσως μας χαριστούν το έχουν χάσει το παιχνίδι από τώρα
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες