MITSOS98 έγραψε:Ακούγεται για νέα προκήρυξη ειδικών;
Ναι έτσι ακούγεται μέσα γιατί θέλουν κι άλλα άτομα!
Αυτό το ''ακούγεται'' το ξέρουμε :P
Είσαι στο σώμα Λία ;
Χαχα καλά αυτό σίγουρα!! Αλλά όταν λένε ότι θέλουν άτομα και θα πάρουν, συνήθως πάντα παίρνουν! Δεν αφήνουν κάτι στον αέρα. Εντάξει, παίζει ρόλο και η εκάστοτε κυβέρνηση! Όχι, εγώ δεν είμαι στο σώμα εγώ θέλω να μπω για εσωτερικός 😁 Αλλά έχω συγγενείς στο Σώμα οπότε τα μαθαίνω από πρώτο χέρι! Χαχα 😋
Ranger94 έγραψε:Καμια σχεση... Κανονικα απο χρονια επρεπε να γινεται αυτο. Τις μεταφορες κρατουμενων να τις κανει ολες η υεφκκ!
Καμία σχέση που οι φρουροί ΘΑ αντικαταστήσουν πλήρως την αστυνομία από υπηρεσία ; Η σεκιουριτάδες στα αεροδρόμια τι έκαναν ; Δεν αντικατέστησαν τους αστυνομικούς που είχαν τα πόστα στους ελέγχους αποσκευών ;
Μάλλον δε θυμάσαι.
Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
Εγώ πάντως που είχα πρόσφατη ομιλία με έναν γνω στο συγγενή φιλου που είναι στην οπκε με είπε πως τα κενά είν' τεράστια οι ηλικίες πλέον των αστυνομικών πρώτης γραμμής αυξάνονται δραματικά και πως περιμένουν παρά πολλοί να βγουν έστω και σε πρόωρη σύνταξη πράγμα που άμα γίνει σε βάθος διετίας τριετίας θα μιλάμε για ακόμα περισσότερες θέσεις κενες
Η αστυνομια υπαρχει παλι στο αεροδρομιο... αν εγω στον ελεγχο αρνηθω να με ελεγξει ο σεκιουριτας γιατι ειναι ιδιωτης, ερχεται ο αστυνομικος και ελεγχει!
Ranger94 έγραψε:Και για ποσα ατομα ακουγεται... ενας αλλος ελεγε για 1200 ατομα.. και επειδη ηρθε ο κορονοιος λεει αμα βγαλει 800 να πειτε και ευχαριστω!
Αυτό δε το ξέρουν ούτε οι ίδιοι ακομη οπότε μην ακούς τους αριθμούς αυτούς. Δεν ισχύουν!!!
Ranger94 έγραψε:Η αστυνομια υπαρχει παλι στο αεροδρομιο... Αν εγω στον ελεγχο αρνηθω να με ελεγξει ο σεκιουριτας γιατι ειναι ιδιωτης, ερχεται ο αστυνομικος και ελεγχει!
Μιλάω για τον έλεγχο αποσκευών όπου υπήρχε η αστυνομία και κανείς άλλος.
Που ξέρεις στο μέλλον μπορεί και να γίνει κάτι αντίστοιχο και με τους φρουρούς πέρα από τις μεταγωγές.
Τέλος πάντων.
Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/