Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2017)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από glock »

Δεν παιζει να γινει αυτο... Το ειχαν ρωτησει σε ενα μελος του σεφεαα αυτο κ τους απαντησε αρνητικά
Άβαταρ μέλους
Caveira
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 6
Επάγγελμα: αστυνομικος

Δημοσίευση από Caveira »

Το ΣΕΦΕΑΑ ειναι συνδικαλιστικο οργανο απλα. Δεν συναποφασιζει για διορισμους ουτε και η καθε κυβερνηση θα τους δωσει λογιαρασμο για το αν θα βγαλει προκυρηξη η οχι.Οσοι θελετε αστυνομια απλα στρωθειτε στο διαβασμα να μπειτε στην σχολη ειτε αστυφυλακων ειτε αξιωματικων.

Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από glock »

Τι να πω ρε φιλε μου αν πιστευεις οτι θα αλλαξουν τα ορια ηλικιας Μπραβο σου για την αισιοδοξια... Οσο για το διαβασμα εχεις δικιο
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από wolver »

Σωστος σε αυτο π λες για το διαβασμα. ΑΛΛΑ οσοι δεν δινεται πανελληνιες τωρα δν μπορειτε απλα να πετατε φρασεις του τυπου στρωθειτε να διαβασετε για να μπειτε. Απο την στιγμη που δεν δινεται και δεν βλεπεται την δυσκολια των μαθηματων για να μην μιλησω για τις βασεις. Φιλικα και σας μιλαω ως μαθητης που δινει για 2η χρονια
Άβαταρ μέλους
psofos
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από psofos »

Καλη μας επιτυχια λοιπον. Και εγω 2η συναδελφε...
Άβαταρ μέλους
Vasilis loxias (pz)
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από Vasilis loxias (pz) »

Αντε παλι μαζευτηκαν οι αξιοκρατικοι πανελλινιολαγνοι εδω μεσα... Παιδακια τα βιβλιαρακια σας και σχολιαστε σε θεμα αστυφυλακων. Εδω μονο κομμαντο
2009 δ εσσο 309 σειρα
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από wolver »

Κομμαντο εγω το μερος σ πηρα μην αρπαζεσαι! Αυτο που ειπα εγω που μαλλον δεν καταλαβες ειναι οτι με ενοχλει να βλεπω ατομα να γραφουν σε ενα τετοιο θεμα για πανελληνιες και σαν υ. Γ ειπα οτι ξαναδινω. Χωρις αυτο να αναιρει το γεγονος οτι μπορει να μην περασω και να παω για ε. Φ στο μελλον. Φιλικα
Άβαταρ μέλους
Vasilis loxias (pz)

wolver έγραψε:Κομμαντο εγω το μερος σ πηρα μην αρπαζεσαι! Αυτο που ειπα εγω που μαλλον δεν καταλαβες ειναι οτι με ενοχλει να βλεπω ατομα να γραφουν σε ενα τετοιο θεμα για πανελληνιες και σαν υ. Γ ειπα οτι ξαναδινω. Χωρις αυτο να αναιρει το γεγονος οτι μπορει να μην περασω και να παω για ε. Φ στο μελλον. Φιλικα

Εισαι απο τους λιγους εδω που εισαι ενταξει κ στιριζεις τον θεσμο των ειδικων φρουρων κ ξερεις να ξεχωριζεις οτι εδω ειναι θεμα ειδικων φρουρων κ οχι αστυφυλακων. Εννοειτε οτι δεν σε παρεξηγησα η οτι εχω θεμα μαζι σου αλλα αντιθετος. Υπομονη μεχρι του χρονου Εικόνα
2009 δ εσσο 309 σειρα
Άβαταρ μέλους
JohnTehGreek
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από JohnTehGreek »

Vasilis loxias (pz) έγραψε: Εννοειτε οτι δεν σε παρεξηγησα η οτι εχω θεμα μαζι σου αλλα αντιθετος. Υπομονη μεχρι του χρονου Εικόνα

Τώρα έγινε του χρόνου;

Τι πράγμα αυτό με εσένα Ρε Βασίλη, σαν να ακούω τους Πολιτικούς που κάθε χρόνο λένε ότι θα βγούμε από την κρίση.

Άβαταρ μέλους
Caveira
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 6
Επάγγελμα: αστυνομικος

Δημοσίευση από Caveira »

Πανελληνιες εδωσα πριν 19 χρονια και μπηκα στην αστυνομια οποτε ξερω πως ειναι. Το θεμα δεν ειναι αν ειμαι πανελληνιολαγνος η οχι αλλα απλα δεν υπαρχει περιπτωση να παρουν ειδικους φρουρους. Οποτε καλο ειναι να προσγειωνομαστε στην πραγματικοτητα.Τωρα για κομμαντο και βιβλιαρακια ας το αφησουμε. Το ποσο κομμαντο ειναι ο φανταρος του 9 μηνου ειναι ξεκαθαρο.

Άβαταρ μέλους
Vasilis loxias (pz)

Caveira έγραψε:Πανελληνιες εδωσα πριν 19 χρονια και μπηκα στην αστυνομια οποτε ξερω πως ειναι. Το θεμα δεν ειναι αν ειμαι πανελληνιολαγνος η οχι αλλα απλα δεν υπαρχει περιπτωση να παρουν ειδικους φρουρους. Οποτε καλο ειναι να προσγειωνομαστε στην πραγματικοτητα.Τωρα για κομμαντο και βιβλιαρακια ας το αφησουμε. Το ποσο κομμαντο ειναι ο φανταρος του 9 μηνου ειναι ξεκαθαρο.

πολυ περισσοτερο μαχιμος απο εναν 18-19χρονο αστυφυλακα
2009 δ εσσο 309 σειρα
Άβαταρ μέλους
JohnTehGreek
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από JohnTehGreek »

Vasilis loxias (pz) έγραψε:
Caveira έγραψε:Πανελληνιες εδωσα πριν 19 χρονια και μπηκα στην αστυνομια οποτε ξερω πως ειναι. Το θεμα δεν ειναι αν ειμαι πανελληνιολαγνος η οχι αλλα απλα δεν υπαρχει περιπτωση να παρουν ειδικους φρουρους. Οποτε καλο ειναι να προσγειωνομαστε στην πραγματικοτητα.Τωρα για κομμαντο και βιβλιαρακια ας το αφησουμε. Το ποσο κομμαντο ειναι ο φανταρος του 9 μηνου ειναι ξεκαθαρο.

Η Αστυνομία δεν θέλει μάχιμους εκτός υπηρεσιών όπως η ΕΚΑΜ κτλ.

Η Αστυνομία θέλει όργανα με μυαλό που να είναι κοντά στον πολίτη.

Μέσω του θεσμού αυτού ουσιαστικά επιτρέπουμε στον κάθε ανεγκέφαλο να πάρει όπλο και να βγει στον δρόμο να βγάλει όποιο κομπλεξ ενδεχομένως έχει.

Και τέλος, λογικά σας έκαναν πλύση εγκεφάλου στις Ε. Δ αλλά το να γκαρίζουν πάνω στο αυτί σου και να σου κάνουν 1-2 καψώνια σε διάστημα μόνο 9 μηνών δεν σε κάνει κομάντο έλεος, θα τα δει και κανένας μόνιμος ΛΟΚατζης και θα ξεραθεί στα γέλια...

Άβαταρ μέλους
Vasilis loxias (pz)

JohnTehGreek έγραψε:
Vasilis loxias (pz) έγραψε:

Η Αστυνομία δεν θέλει μάχιμους εκτός υπηρεσιών όπως η ΕΚΑΜ κτλ.

Η Αστυνομία θέλει όργανα με μυαλό που να είναι κοντά στον πολίτη.

Μέσω του θεσμού αυτού ουσιαστικά επιτρέπουμε στον κάθε ανεγκέφαλο να πάρει όπλο και να βγει στον δρόμο να βγάλει όποιο κομπλεξ ενδεχομένως έχει.

Και τέλος, λογικά σας έκαναν πλύση εγκεφάλου στις Ε. Δ αλλά το να γκαρίζουν πάνω στο αυτί σου και να σου κάνουν 1-2 καψώνια σε διάστημα μόνο 9 μηνών δεν σε κάνει κομάντο έλεος, θα τα δει και κανένας μόνιμος ΛΟΚατζης και θα ξεραθεί στα γέλια...

Μονο αυτα μας καναν οτι πεις.ΕικόναΝαι, και η ελ. Ας θελει αστυνομικους με πουκαμισακια-γραβατουλες και σκαρπινακι και ντοσιε στο χερι Να προστατεψει τους πολιτες με μπολικο μυαλο οταν περνουν το 100 που το πολυ για καμοια συσταση πας ντυμενος ετσι. Εσυ φιλε που εχεις υπερετησει; Για πες μας. Εισαι κ εσυ μεσα στο σωμα 20 χρονια; Οσο για του αλλο περι θεσμου και οτι να παιρνει ο καθε ανεγκεφαλος οπλο μυρισε αριστεριλα. Ησουν φιλος του αλεξη μηπως;
2009 δ εσσο 309 σειρα
Άβαταρ μέλους
GR-ARMY
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από GR-ARMY »

Ο στρατός δεν έχει καμία σχέση με την αστυνομία. Οσο (commando) και να είναι κάποιος, δεν σημαίνει ότι θα μπορεί να ανταπεξέλθει όπως πρέπει στην αστυνομία. Εννέα μήνες σκοπιάς και αγκαριας, δεν σε κάνουν commando. Πρώην αλεξίπτωτιστης
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από wolver »

Δηλαδη john τι μας λες τωρα; Οτι ολοι οσοι μπηκαν αστυνομια χωρις πανελληνιες ειναι ανεγκεφαλοι; Μας δουλευεις νομιζω... Και ποιος σου ειπε εσενα οτι δεν υπαρχουν ε. Φ με πτυχια; Γιατι βγαζεις ενα κομπλεξ που εγω το εκλαμβανω και ως κοινωνικο ρατσισμο απενταντι σε ανθρωπους που δεν ειναι καλοι με τα μαθηματα
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες