Βάσεις - Μόρια Σωμάτων Ασφαλείας (2017)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από marsupilami »

Και εμας λατινικα ηταν απαιτητικα οι μετριοι δεν εγραψαν οπως αλλες χρονιες ηταν για καλα διαβασμενους.
Asfalitis
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Asfalitis »

Πόσο απαιτητικό μπορεί να είναι ένα μάθημα παπαγαλιας; Μην κοροιδευομαστε μεταξυ μας μας. Πιστεύω το 80% και παραπάνω των εισαχθεων στην αστυφυλάκων θα είναι από την θεωρητική. Μεγάλη ζημιά η θεωρητική. Τεσπά καλα αποτελέσματα σε ολους.
Άβαταρ μέλους
ekamitis96
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από ekamitis96 »

Αοθ παιδιά πώς πήγε; Πάντως γενικα τα δυσκολεψανε αρκετά σε σχέση με τα περσινά
Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Asfalitis έγραψε:Πόσο απαιτητικό μπορεί να είναι ένα μάθημα παπαγαλιας; Μην κοροιδευομαστε μεταξυ μας μας. Πιστεύω το 80% και παραπάνω των εισαχθεων στην αστυφυλάκων θα είναι από την θεωρητική. Μεγάλη ζημιά η θεωρητική. Τεσπά καλα αποτελέσματα σε ολους.

φιλε μ δινεις λατινικα;

αν οχι δεν μπορεις να τ καταλαβεις αν ηταν απατητικο η οχι οπως εγω δεν μπορω να καταλαβω κ ν εξηγησω [ως ηταν δυσκολο το μαθημα αοθ που λενε τα παιδια που ειναι επισης παπαγαλια αν και τα λατινικα δεν ειναι αποκλειστικα παπαγαλια η ιστορια ειναι παπαγαλια.

ΑΟΘ

Δημοσίευση από ΑΟΘ »

Ότι θα χτυπούσαν και το ΑΟΘ. Πολύ πιο δύσκολα απο τα περσινά και νομιζω θα φανεί στα στατιστικά. Πως σας φάνηκε?
vardtrooper
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από vardtrooper »

Παιδια κατα την γνωμη για την κατευθυνση μου (οικονομικα) το εκαναν επιτηδες διοτι ο καθε πικραμενος που δεν ειχε σχεση με τα οικονομικα επαιρνε εκεινη την κατευθυνση να περασει καπου και δεν τους ενοιαξε για τα παιδια που ηθελαν μια υψηλη σχολη με βλεψεις υψηλες οπως εγω και Wolver του φορουμ ξευτιλιστηκαμε. Ηταν απο τις αναξιοκρατικες χρονιες οπως ειπε ενα φιλος μου εγω στα μαθηματικα παω για 15 ενας φιλος μου για το 7. Εγω εγραψα 9 και ο φιλος μου 6! Τι ηταν αυτα φετος. Επισης υπαρχει μια αυξημενη πιθανοτητα διοτι με την κυβερνηση που εχουμε ολα ειναι πιθανα να καταργηθουν οι πανελληνιες λογω των υψηλων σε δυσκολια θεματων να διαμαρτυρηθουν οι μαθητες και να βρουν πατημα να τις καταργησουν. Τι γνωμη εχετε παιδια για αυτο που λεω;
TZITZIKAKOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από TZITZIKAKOS »

vardtrooper έγραψε:Παιδια κατα την γνωμη για την κατευθυνση μου (οικονομικα) το εκαναν επιτηδες διοτι ο καθε πικραμενος που δεν ειχε σχεση με τα οικονομικα επαιρνε εκεινη την κατευθυνση να περασει καπου και δεν τους ενοιαξε για τα παιδια που ηθελαν μια υψηλη σχολη με βλεψεις υψηλες οπως εγω και Wolver του φορουμ ξευτιλιστηκαμε. Ηταν απο τις αναξιοκρατικες χρονιες οπως ειπε ενα φιλος μου εγω στα μαθηματικα παω για 15 ενας φιλος μου για το 7. Εγω εγραψα 9 και ο φιλος μου 6! Τι ηταν αυτα φετος. Επισης υπαρχει μια αυξημενη πιθανοτητα διοτι με την κυβερνηση που εχουμε ολα ειναι πιθανα να καταργηθουν οι πανελληνιες λογω των υψηλων σε δυσκολια θεματων να διαμαρτυρηθουν οι μαθητες και να βρουν πατημα να τις καταργησουν. Τι γνωμη εχετε παιδια για αυτο που λεω;
μην πιστευεις κατι τετοιο απο τους απατεωνες αυτους. Οι πανελληνιες ποτε δεν θα καταργηθουν να αλλαξουν μορφη ισως αλλα για να καταργηθουν οχι
TZITZIKAKOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Asfalitis έγραψε:Πόσο απαιτητικό μπορεί να είναι ένα μάθημα παπαγαλιας; Μην κοροιδευομαστε μεταξυ μας μας. Πιστεύω το 80% και παραπάνω των εισαχθεων στην αστυφυλάκων θα είναι από την θεωρητική. Μεγάλη ζημιά η θεωρητική. Τεσπά καλα αποτελέσματα σε ολους.
φιλε και η θεωρητικη εχει τα προβληματα της κανενα μαθημα σε καμια κατευθυνση δεν ειναι ευκολο οσο και αν φαινετε. Φετος ολα τα μαθητα ηταν Απαιτιτικα και μεγαλα τα θεματα που τρωγαν χρονο. Οι αριστουχοι θα ειναι λιγοι και θυμιζουν πανελλαδικες του 2013 εκτιμω οτι θα υπαρξει συσωρευση μεγαλη αναμεσα στα 16000 μορια με 17000 που θα εχει ως συνεπεια οι μετριοι να υποχωρησουν παρακατω και να φυγουν απο την μεση
Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

TZITZIKAKOS έγραψε:
φιλε και η θεωρητικη εχει τα προβληματα της κανενα μαθημα σε καμια κατευθυνση δεν ειναι ευκολο οσο και αν φαινετε. Φετος ολα τα μαθητα ηταν Απαιτιτικα και μεγαλα τα θεματα που τρωγαν χρονο. Οι αριστουχοι θα ειναι λιγοι και θυμιζουν πανελλαδικες του 2013 εκτιμω οτι θα υπαρξει συσωρευση μεγαλη αναμεσα στα 16000 μορια με 17000 που θα εχει ως συνεπεια οι μετριοι να υποχωρησουν παρακατω και να φυγουν απο την μεση

δυστυχως εκει οδηγουμαστεε

Άβαταρ μέλους
psofos
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από psofos »

Καλα και εσεις ρε μαγκες απο θεωρητικη βρηκατε να περασετε αστυνομια; Δεν το ξερατε?
Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Παιδια το θετικο πιστευω ειναι πως το κακο ειναι γενικοτερο και τους δυσκολεψαν ολους για να δουμε οδηγουμαστε σε μειωση; Οχι; Τι να πω εχει γινει και περιζητητη η αστυφ. Προσωπικα πιστευω σε μια πτωση αλλα μαχ 300 μορια αν γινει

υγ περσι ημουν απο τους πιο ενθερμους υποστηρικτες της πτωσης και επεσα εξωω. Με αυτη τη σχολη κανεις δεν μπορει να ειναι σιγουρος τι να πωω... Καλη μας επιτυχια!

Άβαταρ μέλους
psofos
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από psofos »

Περυσι υπηρξε πτωση παντου (σχεδον). Οι ενστολοι ομως ηταν σταθεροι (λογω ανεργιας πιθανοτατα).
Άβαταρ μέλους
ekamitis96
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από ekamitis96 »

Φέτος όμως ήταν δυσκολότερα τα θέματα και οι περισσότεροι δεν τα πήγαμε καλά έστω μια μικρή πτώση θα έχει εγώ πιστεύω
TZITZIKAKOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Παιδια οι θεσεις ειναι λιγες ποιος θα πρωτομπει; Περυσι η πυροσβεστικη Ηταν πιο πανω 40 μορια απο την νομικη κομοτηνης δηλαδη απιστευτα πραγματα αυτη η ***** η ανεργια εχει φερει τα πανω κατω
Άβαταρ μέλους
JohnTehGreek
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από JohnTehGreek »

Πολύ σωστός ο psofos και ο TZITZIKAKOS

Η ανεργία έχει οδηγήσει τους αριστούχους στο να γίνουν Αστυνομικοί και Στρατιώτες για να κλειδώσουν την θέση στο Δημόσιο.

με αυτά που ακούω βλέπω και εγώ πιστεύω ότι θα υπάρχει πτώση σε σχέση με πέρσι, αλλά πάλι στα 16.000 θα είναι.

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες