George911 έγραψε:Εγώ με 15.973 το σκέφτομαι να πάω στις ΠΚΕ...
Γιατί έτσι; Δεν ειναι καθόλου άσχημα...
Δεν είναι άσχημα όχι. Απλά λίγο το ότι θα ανέβουν οι βάσεις (λόγω εύκολων θεμάτων), λίγο ότι οι περισσότεροι που ρωτάω έχουν γράψει παραπάνω από εμένα, λίγο ότι θα πάρει λιγότερα άτομα φέτος. Είναι μεγάλο ρίσκο...
Δεν είναι άσχημα όχι. Απλά λίγο το ότι θα ανέβουν οι βάσεις (λόγω εύκολων θεμάτων), λίγο ότι οι περισσότεροι που ρωτάω έχουν γράψει παραπάνω από εμένα, λίγο ότι θα πάρει λιγότερα άτομα φέτος. Είναι μεγάλο ρίσκο...
Εγώ να παω να πνιγω δηλαδή με 14796;
Χαχαχα όχι και να πνιγείς μωρέ. Απλά κοίταξε κάποια εναλλακτική, ανάλογα το πεδίο που είσαι. Αν είσαι στο 1ο, όπως εγώ, δεν έχουμε και πολλές επιλογές.
Εγώ να παω να πνιγω δηλαδή με 14796;
Χαχαχα όχι και να πνιγείς μωρέ. Απλά κοίταξε κάποια εναλλακτική, ανάλογα το πεδίο που είσαι. Αν είσαι στο 1ο, όπως εγώ, δεν έχουμε και πολλές επιλογές.
5ο πεδίο ειμαι... Αλλά δεν θα δηλώσω κάτι άλλο...2η φορά. δινω και μάλιστα εχω ηδη ενα πτυχίο...
Δεν εχεις γραψει 12 η 13. Εισαι 200 μορια κατω απο τη βαση, οπως σε ειπα κανεις δεν ξερει τη βαση. Αμα δεν πας, για μενα εισαιι... Μη πω. Δωσε τις ΠΚΕ, γιατι αν τυχον πεσει η βαση, μετα θα κλαις με μαυρο δακρυ.
Δεν εχεις γραψει 12 η 13. Εισαι 200 μορια κατω απο τη βαση, οπως σε ειπα κανεις δεν ξερει τη βαση. Αμα δεν πας, για μενα εισαιι... Μη πω. Δωσε τις ΠΚΕ, γιατι αν τυχον πεσει η βαση, μετα θα κλαις με μαυρο δακρυ.
Εχεις δικιο φιλε μου. Και πραγματικα σε ευχαριστω για τη συμβουλη σου! Η αληθεια ειναι οτι ηδη απο περσι 'φωναζαν' οι φροντιστες οτι η Αστυφυλακων θα παει 17 και μεχρι σημερα εχω δει πολλα ατομα με βαθμολογιες 16,2+. Εγω το ξανασκεφτηκα τωρα και τελικα θα παω στις ΠΚΕ και ο, τι ειναι να γινει, ας γινει!
Εγω πιστευω οτι η αστυφυλακων θα εχει την ιδια πορεια με τις οικονομικες σχολες κ τις σχολες πληροφορικης πολυ απλα επειδη μεχρι κ περυσι ηταν στο ιδιο πεδιο με τα ιδια μαθηματα βαρυτητας κ μονο σε αυτο το πεδιο εγιναν αλλαγες στα μαθηματα βαρυτητας προς το πιο δυσκολο. Δεν εχω δει κανενα site να κανει προβλεψη για αστυνομικες σχολες ομως ολοι λενε οτι οικονομικες θα πεσουν οποτε λογικο μου φαινεται να πεσει κ η αστυφυλακων αφου εχουν γινει κ στις 2 οι ιδιες αλλαγες
πολιτης έγραψε:Εγω πιστευω οτι η αστυφυλακων θα εχει την ιδια πορεια με τις οικονομικες σχολες κ τις σχολες πληροφορικης πολυ απλα επειδη μεχρι κ περυσι ηταν στο ιδιο πεδιο με τα ιδια μαθηματα βαρυτητας κ μονο σε αυτο το πεδιο εγιναν αλλαγες στα μαθηματα βαρυτητας προς το πιο δυσκολο. Δεν εχω δει κανενα site να κανει προβλεψη για αστυνομικες σχολες ομως ολοι λενε οτι οικονομικες θα πεσουν οποτε λογικο μου φαινεται να πεσει κ η αστυφυλακων αφου εχουν γινει κ στις 2 οι ιδιες αλλαγες
Καλησπέρα φίλε. Η Αστυφυλάκων βρίσκεται σε 3 πεδία (1ο,2ο και 5ο) και τα μαθήματα βαρύτητας είναι ξεχωριστά. Το 78% της Οικονομίας και Πληροφορικής έγραψε από 0 έως 10 στα Μαθηματικά Κατεύθυνσης. Στη Θετική για το ίδιο μάθημα το ποσοστό είναι 44-45%. Στη Θεωρητική τώρα, στα Αρχαία έγραψαν 52-53% από 0 έως 10, δηλαδή παραπάνω από τους μισούς και είναι πάρα πολύ περίεργο καθώς και πέρσι το ίδιο περίπου ποσοστό ίσχυε και είχαν πέσει σαφώς δυσκολότερα θέματα!Στην Ιστορία από έως 10 το ποσοστό είναι 47-48%,δηλαδή πάλι σχεδόν οι μισοί!Τα ποσοστά στη Φυσική Κατεύθυνσης και στο ΑΟΘ ήταν καλύτερα (μπορείς να τα δεις και εδώ https://panelladikes24.blogspot.gr/2016/06/2016_50.html). Πράγματι, φέτος κανένα site δεν λέει προβλέψεις για Αστυνομία-Στρατό, ούτε Πυροσβεστική φυσικά, γιατί πέρσι έπεσαν όλοι έξω στις προβλέψεις τους. Υπήρχαν δηλαδή άτομα που έδιναν την Αστυφυλάκων από 14,400 έως 15,800, αλλά τελικά ανέβηκε!