Αθλητικές δοκιμασίες για ΛΦ (2016)
- YpopsifiosDokimos
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 8
Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω το ζορι σου! Εκανα μια ερωτηση εαν ξερει καποιος κατι συγκεκριμενο και οοολοι οι ασχετοι (πρωτος και καλυτερος εσυ ρε φιλε) που ΔΕΝ δωσατε σκαμμα εχετε πεταχτει! Ρε παιδια ειλικρινα καντε εναν συνδεσμο για ειδικες δυναμεις τοτε! Εδω λεει "ΑΘΛΗΜΑΤΑ Λ/Φ" ! Δεν απευθυνεται σε εσενα το ερωτημα μου οποτε αντε ρε φιλε απο εδω! Αν δεν θες μην απαντας! Απλο!
"ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΟΝΟ ΣΟΥ ΣΤΕΚΕΙ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΣΟΥ"
YpopsifiosDokimos έγραψε:Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω το ζορι σου! Εκανα μια ερωτηση εαν ξερει καποιος κατι συγκεκριμενο και οοολοι οι ασχετοι (πρωτος και καλυτερος εσυ ρε φιλε) που ΔΕΝ δωσατε σκαμμα εχετε πεταχτει! Ρε παιδια ειλικρινα καντε εναν συνδεσμο για ειδικες δυναμεις τοτε! Εδω λεει "ΑΘΛΗΜΑΤΑ Λ/Φ" ! Δεν απευθυνεται σε εσενα το ερωτημα μου οποτε αντε ρε φιλε απο εδω! Αν δεν θες μην απαντας! Απλο!
Τον εναν τον χλευαζεις να πιει τις πρωτεινες του του αλλου του λες να 'παει αποδω'! Ποιος νομιζεις οτι εισαι ρε μαγκακο; Μαζεψου.
Ρε μάγκες χίλια συγνώμη κιόλας που ανακατεύομαι! Πρώτου μιλήσω και πω τα δικά μου να πω ότι δεν έδωσα αθλήματα ούτε καν με ενδιαφέρει να μπω λιμενικό και ούτε έκανα αίτηση η θα κάνω αν και έχω τα προσόντα! Λοιπόν έτσι έριχνα μια μάτια και κοίταξα τ δικό σας θέμα και βλέπω τους μίσους να βρίζονται με τους άλλους μίσους ντάξει έλεος μερικοί... Ρωτάτε για αθλήματα που ένας φυσιολογικός άνθρωπος τ παιρνάει με κλειστά τα μάτια ο άλλος ρωτάει για τν σφαίρα ρε φίλε δεν είναι επιστήμη έλεος... Όσο για τα αθλήματα των ειδικών δυνάμεων δεν είναι τραγικά για όσους υπηρέτησαν αλεξίπτωτα ξέρουν Τότε τουλάχιστον που είχα πάει εγώ 40 κάμψεις 40 κοιλιακούς 1μίλι 100άρη και 8 έλξεις είχε για να μπεις αλεξίπτωτα αλλιώς σε στέλνανε λοκατζή αμφίβιο πεζοναύτη! Τα έχετε κάνει τραγικά τα πράγματα με λίγη προετοιμασία είναι εύκολα τα περνάτε Όσο για της έλξεις ναι είναι δύσκολες για άτομα που ποτέ δεν μπορούσαν να πάρουν παραπάνω από 5 έλξεις... Και από κάτι παλικάρια που βλέπω ενώ κοπήκανε να σχολιάζουν σε πατάω σε κάνω σ ράνω και όταν ειδικά αναφέρονται σε Παιδιά που είναι επιτυχόντες με ξεπερνά!
τους είδαμε και τους σκληρούς των ειδικων δυναμεων! Έτρεμε το φίλο καρτα τους αν ειναι οι ελξεις εύκολη η δύσκολη λαβή!Και στις ιστοριες απο την θητεια λέγανε κάναμε τρεξιμο 17km τρεξιμο στην αμμο
Πετρόστυλιάρας συμφωνώ απόλυτα φίλε μου με αυτά που λες! Όπως το είπες ιστορίες για αγρικούς λένε... Όπως λέει και ο αδερφός μου που είναι στέλεχος στς ειδικές δυνάμεις ΕΤΑ Συγκεκριμένα μούφα κομάντο οι έφεδροι μέχρι και οι κουτσή μαρία βγάζει ειδικές δυνάμεις σαν έφεδρος και για όσους έρθουν να πουν τα δικά τους και εγώ ειδικές δυνάμεις έβγαλα αλεξίπτωτα! Και συμφωνώ με τον φίλο πάνω γτ οι περισσότεροι παπάτζες είναι από εφέδρους και έτσι για την ιστορία 40 κάμψεις 40 κοιλιακούς 1μίλι 8 έλξεις έχει μόνο για να μπεις αλεξίπτωτα αν δεν τα περάσεις έφυγες και πας αμφίβιος λοκατζής η πεζοναύτης... Και γ αυτό είμαστε και λίγοι αλεξιπτωτιστές! Γ να πας αμφίβιος λοκατζής πεζοναύτης δηλώνεις στο πεύκο και νομίζω πως δεν περνάνε αθλήματα πάνε στν μονάδα και περνάνε τπεν και όποιος πάρει τν μπερέ μένει ντάξει τν μπερέ και η κουτσή μαρία! Τα κατάλαβες και εσύ στα αθλήματα που έδωσες...
- Freddo Espresso
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 3
Άνοιξα νέο νήμα σχετικά με τις γραπτές εξετάσεις, όσοι θέλετε μπορείτε να προτείνετε συγγράματα, σημειώσεις,pdf κτλ. Και να λύσουμε τις όποιες απορίες έχουμε.
Γραπτές εξετάσεις Υποψηφίων Δοκίμων Λ/Φ (2016)
Γραπτές εξετάσεις Υποψηφίων Δοκίμων Λ/Φ (2016)
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 19
αδερφε επειδη ειδα οτι αναφερθηκες σε μενα. πρωτα απο ολα δεν ξερεις ουτε εμενα ουτε το αλλο παιδι οταν γυρναει ενας επιτυχων και μου λεει επειδη δεν πηρα μια ελξη οτι ειχα αδυναμες παλαμες και γι αυτο δεν την πηρα με εξοργιζει!! το οτι γλιστρισαν τα χερια μου στην τελευταια ελξη και δεν την καταφερα δεν σημαινει οτι δεν ημουν ετοιμος!!! αυτο που συναιβει σε μενα μπορουσε να συμβει στον καθενα!!!δ.f έγραψε:Ρε μάγκες χίλια συγνώμη κιόλας που ανακατεύομαι! Πρώτου μιλήσω και πω τα δικά μου να πω ότι δεν έδωσα αθλήματα ούτε καν με ενδιαφέρει να μπω λιμενικό και ούτε έκανα αίτηση η θα κάνω αν και έχω τα προσόντα! Λοιπόν έτσι έριχνα μια μάτια και κοίταξα τ δικό σας θέμα και βλέπω τους μίσους να βρίζονται με τους άλλους μίσους ντάξει έλεος μερικοί... Ρωτάτε για αθλήματα που ένας φυσιολογικός άνθρωπος τ παιρνάει με κλειστά τα μάτια ο άλλος ρωτάει για τν σφαίρα ρε φίλε δεν είναι επιστήμη έλεος... Όσο για τα αθλήματα των ειδικών δυνάμεων δεν είναι τραγικά για όσους υπηρέτησαν αλεξίπτωτα ξέρουν Τότε τουλάχιστον που είχα πάει εγώ 40 κάμψεις 40 κοιλιακούς 1μίλι 100άρη και 8 έλξεις είχε για να μπεις αλεξίπτωτα αλλιώς σε στέλνανε λοκατζή αμφίβιο πεζοναύτη! Τα έχετε κάνει τραγικά τα πράγματα με λίγη προετοιμασία είναι εύκολα τα περνάτε Όσο για της έλξεις ναι είναι δύσκολες για άτομα που ποτέ δεν μπορούσαν να πάρουν παραπάνω από 5 έλξεις... Και από κάτι παλικάρια που βλέπω ενώ κοπήκανε να σχολιάζουν σε πατάω σε κάνω σ ράνω και όταν ειδικά αναφέρονται σε Παιδιά που είναι επιτυχόντες με ξεπερνά!
όχι ρε νίκο δεν αναφέρομαι σε σένα προσωπικά και μιλάω εντελώς φιλικά κουβέντα κάνω... Εγώ δεν θα σε κρίνω προς θεού και σίγουρα αφού πήρες 9 όπως λες άνετα έπαιρνες τν τελευταία όμως το λάθος σου ήταν ότι δεν σκούπισες τα χέρια σου πάνω στν πλουζα σου και ότι δεν σκούπισες το μονόζυγο έπρεπε να το σκεφτείς αυτό γτ πριν από σένα έχουν περάσει τόσα Άτομα να κάνουν μονόζυγο και αν δεν είχες χαρτί κάτι να τ σκουπίσεις έπρεπε να βγάλεις τν μπλούζα σου ν τ περάσεις μια το μονόζυγο να τ σκουπίσεις δλδ και να τν ξαναβάλεις πίστεψε με δεν θα σ έλεγε κανένας τπτ! Δεν πειράζει και μην μασάς συνεχίζεις... Προσωπικά γνωρίζω ότι μάιο -ιούνιο θα σκάσει και άλλη για λιμενικό εκεί είσαι μπαίνεις με κλειστά τ μάτια και όχι άγχος... Και όσο για το θα μπορούσε να συμβεί στν καθένα δεν ισχύει με αυτή τν λογική τ χάνεις μπορούσε να συμβεί σε όποιον δεν προνόησε για το μονόζυγο! Τόσα χέρια πιάσανε ένα σίδερο και ήταν μέρα με τν ήλιο να καίει ο καθένας σας ήταν ιδρωμένος τα χέρια ήταν ιδρωμένα στν καθέναν, το σίδερο με τόσο ιδρώτα λογικό νομίζω είναι να γλιστράει! Τεσπα αυτή τν στιγμή εντελώς φιλοσοφική η κουβέντα μας συνεχίζεις στν επόμενη όταν και αν Σκάσει...
Τον μπερε και η κουτση Μαρια τον παιρνει στις ΜΑΛ φιλαρακο με τα τρομερα τπεν που περνατε. Και μετα 1/1 και φωτο καθε δεκα μετρα μεσα στο στρατοπεδο τεντα-λοκ-αετοι! Αμα ειστε λιγοι εσεις που σας παει 1/1 και στις ΜΑΚ παει 20/1 τι να πω. Δεν θελει και πολυ μυαλο! Πες τιποτα χρησιμο αν εχεις αντι να κατηγορεις τους αδερφους σου και κατι αλλα Γιωτα που εμφανιστηκαν ξαφνικα και τζαμπα ετοιμαζονται γτ δεν θαχουν καν δικαιωμα συμμετοχης στην επομενη ας μην μιλανε καθολου!δ.f έγραψε:Πετρόστυλιάρας συμφωνώ απόλυτα φίλε μου με αυτά που λες! Όπως το είπες ιστορίες για αγρικούς λένε... Όπως λέει και ο αδερφός μου που είναι στέλεχος στς ειδικές δυνάμεις ΕΤΑ Συγκεκριμένα μούφα κομάντο οι έφεδροι μέχρι και οι κουτσή μαρία βγάζει ειδικές δυνάμεις σαν έφεδρος και για όσους έρθουν να πουν τα δικά τους και εγώ ειδικές δυνάμεις έβγαλα αλεξίπτωτα! Και συμφωνώ με τον φίλο πάνω γτ οι περισσότεροι παπάτζες είναι από εφέδρους και έτσι για την ιστορία 40 κάμψεις 40 κοιλιακούς 1μίλι 8 έλξεις έχει μόνο για να μπεις αλεξίπτωτα αν δεν τα περάσεις έφυγες και πας αμφίβιος λοκατζής η πεζοναύτης... Και γ αυτό είμαστε και λίγοι αλεξιπτωτιστές! Γ να πας αμφίβιος λοκατζής πεζοναύτης δηλώνεις στο πεύκο και νομίζω πως δεν περνάνε αθλήματα πάνε στν μονάδα και περνάνε τπεν και όποιος πάρει τν μπερέ μένει ντάξει τν μπερέ και η κουτσή μαρία! Τα κατάλαβες και εσύ στα αθλήματα που έδωσες...
- YpopsifiosDokimos
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
1Ον ειναι ενα forum οπου μπορουμε να κανουμε καθε ειδους ερωτησεις
Δεν χλευασα κανεναν παρα μονον οταν αρχισαν να δινουν ειρωνικες απαντησεις για μια τοσο απλη ερωτηση για σκαμμα. Αντιθετως εγραφαν καθε ειδους κουταμαρα! Χαλαρωστε λιγο μια προκηρυξη ειναι και το πιο ωραιο το ειπε ενας "NIKOS1989" αν δεν κανω λαθος μολις ξαναβγει προκηρυξη πολυ απλα τον μπαρμπα του ΑΣΕΠ που ηταν πραγματικα τοσο προκλητικος (επειδη ημουν παρων οχι σαν διαγωνιζομενος) θα παει κ θα τον ξεφτυλισσει! Συνεχιστε κανονικα τις προσπαθειες σας! Ομως εαν καποιος δεν γνωριζει κατι για το οποιο ρωταμε ας μην απανταει δεν ειπαμε σε καποιον υποχρεωτικα να απαντησει! Καλη σας επιτυχια!
Δεν χλευασα κανεναν παρα μονον οταν αρχισαν να δινουν ειρωνικες απαντησεις για μια τοσο απλη ερωτηση για σκαμμα. Αντιθετως εγραφαν καθε ειδους κουταμαρα! Χαλαρωστε λιγο μια προκηρυξη ειναι και το πιο ωραιο το ειπε ενας "NIKOS1989" αν δεν κανω λαθος μολις ξαναβγει προκηρυξη πολυ απλα τον μπαρμπα του ΑΣΕΠ που ηταν πραγματικα τοσο προκλητικος (επειδη ημουν παρων οχι σαν διαγωνιζομενος) θα παει κ θα τον ξεφτυλισσει! Συνεχιστε κανονικα τις προσπαθειες σας! Ομως εαν καποιος δεν γνωριζει κατι για το οποιο ρωταμε ας μην απανταει δεν ειπαμε σε καποιον υποχρεωτικα να απαντησει! Καλη σας επιτυχια!
- YpopsifiosDokimos
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Για το θεμα του ΑΣΕΠ τι εχετε να πειτε; Υπηρξαν πουθενα προστριβες για τα αποτελεσματα υποψηφιων μεταξυ στελεχων του λιμενικου κ υπαλληλων ΑΣΕΠ; Παρατηρησε καποιος κατι?
Ρε μάστορα κουβέντα κάνουμε και δεν κατηγόρησα κανέναν! Όσο για τ τπεν εγώ πέρασα στν μαλ και όχι στ πεύκο παλιά όσοι πηγαίνανε αλεξίπτωτα περνάγανε στ πεύκο τπεν! Εγώ λοιπόν φίλε πέρασα στν μαλ τπεν και επίσης πέρασα κ σβεα αν μπορούσες να ερχόσουνα και εσύ αλεξίπτωτα μαλ τέντα αετοί οι καλύτεροι ξέρω Πονάει η αλήθεια! Λόγω του αδερφού μου που όπως είπα είναι μονιμάς ξέρω πολλά στελέχοι από πολλές μονάδες και ξέρω τ παίζει σχεδόν παντού... Ότι και να πεις δεν θα με πείσεις γτ πολύ απλά ήσουνα ένας έφεδρος και εσύ τπτ παραπάνω τπτ παρακάτω! Και τα κλασικά παιχνιδάκια οι αμφίβιοι είναι μαλύτεροι οι λοκατζήδες καλύτεροι οι πεζοναύτες καλύτεροι οι αλεξιπτωτιστές καλύτεροι άντε πες τα σε κανέναν που δεν ξέρει και όχι σε μένα... Και ξαναλέω δεν κατηγορώ όμως να λέμε και αλήθειες η περισσότεροι παπατζα νίντζα είναι! Σταματάω εδώ την κουβέντα δεν ξανασχολούμε με κομμένους
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 19
φιλε εγω νομιζωοτι το ασεπ εκανε κουμαντο και οχι το λιμενικο! Αν κανω λαθος παιδια διορθωστε με! Παντως η ελαστικοτητα υπηρχε σε ολους γενικα και δεν καναν εξαιρεσεις!YpopsifiosDokimos έγραψε:Για το θεμα του ΑΣΕΠ τι εχετε να πειτε; Υπηρξαν πουθενα προστριβες για τα αποτελεσματα υποψηφιων μεταξυ στελεχων του λιμενικου κ υπαλληλων ΑΣΕΠ; Παρατηρησε καποιος κατι;
- Freddo Espresso
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 3
Λοιπόν αράξτε και μην κάνετε τη ***** να συγκρίνετε τις ειδικές δυνάμεις μεταξύ τους. Όλοι μας δείξαμε ενδιαφέρον, πήγαμε πήραμε μπερέδες, πουλάδες κτλ. Μας τιμάει το γεγονός, αλλά ως εκεί.
Στα αθλήματα τώρα, όποιος πέρασε, πέρασε και πλέον κοιτάμε μόνο μπροστά (στα γραπτά). Όποιος νοιώθει αδικημένος εκκινεί τις διάφορες νομικές διαδικασίες, κάνοντας χρήση του δικαιώματος που του παρέχεται μέσω της ένστασης.
Οι καυγάδες και οι φιλονικίες δεν ωφελούν πουθενά, ειδικά σε ένα forum που ενημερώνει κόσμο πολλά χρόνια τώρα. Ελπίζω να έγινα κατανοητός, άλλωστε το ξεκατίνιασμα ΔΕΝ είναι για άτομα των ειδικών δυνάμεων. Οπότε βάζουμε ένα τέλος και συνεχίζουμε.
Στα αθλήματα τώρα, όποιος πέρασε, πέρασε και πλέον κοιτάμε μόνο μπροστά (στα γραπτά). Όποιος νοιώθει αδικημένος εκκινεί τις διάφορες νομικές διαδικασίες, κάνοντας χρήση του δικαιώματος που του παρέχεται μέσω της ένστασης.
Οι καυγάδες και οι φιλονικίες δεν ωφελούν πουθενά, ειδικά σε ένα forum που ενημερώνει κόσμο πολλά χρόνια τώρα. Ελπίζω να έγινα κατανοητός, άλλωστε το ξεκατίνιασμα ΔΕΝ είναι για άτομα των ειδικών δυνάμεων. Οπότε βάζουμε ένα τέλος και συνεχίζουμε.
- YpopsifiosDokimos
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Τι να πω... Κριμα αν οντως συνεβη αυτο γιατι προκειται για υπαλληλους που δεν εχουν ιδεα τι εστι καμψη ή κοιλιακος ή ελξεις σε μονοζυγο... Και τί μοχθο εχουν καταβαλλει αυτα τα ατομα για να διαγωνιστουν... Θυμαμαι σε προηγουμενους διαγωνισμους οπου τα στελεχη του λιμενικου εμψυχωναν τους διαγωνιζομενους... Τωρα... Τι να πω ρε παιδια καλη σας επιτυχια στην επομενη! Απλα αν μπορει καποιος ας μας ενημερωνει μονο αυτο!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Zwgrafiotis13 και 7 επισκέπτες