Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2015)
Μωρέ πάτε καλά; Βάζετε ένα άρθρο που είναι ερώτηση του συγκεκριμένου σωματείου στον υπουργό και με την μία βγάλατε το συμπέρασμα πως θα ακυρωθεί η προκήρυξη; Τα διαβάζετε αυτά που βάζετε ή απλά τα βάζετε;
- Tasos2aMAL
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 20
Μούφες. Από εδώ και πέρα να δούμε, που εκλέχθηκε και ο ΠτΔ. Είναι, υποτίθεται, η ώρα της προκήρυξης, πλέον. Εκτός εάν θελήσουν να προκηρύξουν νέες εκλογές στις 22/3, για να πάρει αυτοδυναμία ο συριζα και χαθεί παντελώς το όνειρο των προκηρύξεων σε αυτό το τομέα.
http://www.ethnos.gr/entheta.asp?catid=23768
Στο κατω μερος του αρθρου γραφει "Νεος σχεδιασμος : Παγωμα των προσληψεων με εξαιρεση την Δ. Ε. Η. " ... Τί γινεται ρε παιδια; Μας δουλευουν κανονικα;
Στο κατω μερος του αρθρου γραφει "Νεος σχεδιασμος : Παγωμα των προσληψεων με εξαιρεση την Δ. Ε. Η. " ... Τί γινεται ρε παιδια; Μας δουλευουν κανονικα;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 9
Την ***** σαμε εάν ισχύει αυτό !
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 54
Δεν ειναι περιεργο αν δεν βγει. Περιμεναμε κιολας τοσο καιρο για να κανουμε τα χαρτια μας. Μετα θελουν και στηριξη... Τα 3 θα παρουν!
Μας βγαλαν τη ψυχη οι πουστηδες τοσο καιρο μεχρι να βγαλουν την προκηρυξη και με το που βγηκε και καναμε τα χαρτια παγωσε! Και τωρα περιμενουμε παλι να ξαναβγει που κανονικα συμφωνα με το Συνταγμα θα πρεπε να εχει ηδη βγει! Ποσο γκαντεμηδες μπορει να ειμαστε;
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
Για τις καθαρηστριες ξερουν να το παιζουν συνταγματικοι...
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
Αλλα θα μου πεις αυτες εκαναν δουλεια τοσο καιρο για τον συριζα. Να μην τους κανει ενα δωρακι...
Ακριβως φιλε μου... Δυστυχως ελπιζαμε σε κατι καλυτερο... Τελικα ενα ισχυει οπως ειχαν πει οι Ευρωπαιοι "όποια κυβερνηση και να βγαλουν οι Ελληνες αυτα που εχουν υπογραφει να γινουν, θα γινουν δεν αλλαζει κατι... "
Γεια σας παιδες! Βλεπω τη συζυτηση καιρο αλλα ειναι η πρωτη φορα που γραφω στο φορουμ. Ακριβως φιλε μου IKARUS. Σωστα τα λες. Ομως αν ισχυουν αυτα που εχουν πει οι ευρωπαιοι, για προσληψεις κτλ τοτε θα πρεπει να γινει και η προκηρυξη των λιμενοφυλακων. Ειναι μεσα στον σχεδιασμο των προσληψεων. Ηδη επρεπε να γινουν απο το 2014.
Βασικα ακουσα και το αλλο απο εναν γνωστο μου σωφρονιστικο οτι οπως λεει παγωνουν ολα ενα μηνα πριν τις εκλογες ετσι παγωνουν και για 1 μηνα μετα αλλα δε ξερω αν ισχυει
- Kourtembeu
- Posts in topic: 1
cop29 έγραψε:Βασικα ακουσα και το αλλο απο εναν γνωστο μου σωφρονιστικο οτι οπως λεει παγωνουν ολα ενα μηνα πριν τις εκλογες ετσι παγωνουν και για 1 μηνα μετα αλλα δε ξερω αν ισχυει
Αυτό ισχύει... Αλλά όλα είναι στη σφαίρα του θεωρητικού, βέβαια η θεωρία στην Ελλάδα είναι και η πράξη... Άντε να βγάλεις άκρη, αλλά πάνω κάτω έτσι όπως στα είπε ο Σωφρονιστικός είναι τα πράγματα.
http://limenikadromena.blogspot.gr/2015/02/blog-post_115.html#more
δεν κινειται φυλλο, οπως φαινεται θα τραβηξει πολυ το θεμα
δεν κινειται φυλλο, οπως φαινεται θα τραβηξει πολυ το θεμα
- Tasos2aMAL
- Posts in topic: 20
Άκρως αντισυνταγματικοί οι βρωμοκομμουνιστές. Και άκρως επικίνδυνοι. Να τα λουστούν αυτοί που τους ψήφισαν. Το μαράζι τους ήταν να διώξουν από τα κέντρα κράτησης τους λαθρομετανάστες και να μη κάνουν προσλήψεις ασφαλείας και άμυνας. Και ας έχει υπογραφεί αυτή που περιμένουμε. Καληνύχτα Ελλάδα... Ντύσε με στολή τον πάκι (όχι τον Προκόπη, τον πακιστανό εννοώ) για να κάνει περιπολίες και να μαζεύει την οικογένεια του και το χωριό του όλο που θα συρρέουν και θα πνίγονται στα νερά του Αιγαίου... Σας κούρασα, αλλά βγαίνουν τα γραπτά μου μέσα από μια απόγνωση και ένα γενικό μίσος
Παιδιά υπάρχει περίπτωση να την ακυρώσουν δηλαδή; Σοβαρολογούμε; Υπάρχει κανείς που να ξέρει κάτι παραπάνω?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες