Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2015-2016)
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 78
Οποια κυβέρνηση και αν εχουμε, ο στρατός χρειάζεται επαγγελματιες οπλιτεςΥπάρχει μεγάλη έλλειψη, κυριως ειδικες δυνάμεις
Και 2500 ατομα να παρει ο στρατός ξηρας, δεν φτανουν μου λενε φιλοι μου στελεχη.
Και 2500 ατομα να παρει ο στρατός ξηρας, δεν φτανουν μου λενε φιλοι μου στελεχη.
Εγώ δεν τους βλέπω και τόσο θετικούς απο αυτά που λένε εκτός και άν κάνουν άλλα...
Συριζα:
Όχι στον επαγγελματικό στρατό. Θητεία με εκπαίδευση στα όπλα όλου του εργαζόμενου λαού, σαν εγγύηση για την προάσπιση των δικαιωμάτων και των κατακτήσεών του.
πηγή:
http://www.ereportaz.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%8E%CF%83%CE%B1-%CF%83%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%B6%CE%B1-%CF%84%CE%B9-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%84%CF%81/
Συριζα:
Όχι στον επαγγελματικό στρατό. Θητεία με εκπαίδευση στα όπλα όλου του εργαζόμενου λαού, σαν εγγύηση για την προάσπιση των δικαιωμάτων και των κατακτήσεών του.
πηγή:
http://www.ereportaz.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%8E%CF%83%CE%B1-%CF%83%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%B6%CE%B1-%CF%84%CE%B9-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%84%CF%81/
Διασωστης31 έγραψε:Οποια κυβέρνηση και αν εχουμε, ο στρατός χρειάζεται επαγγελματιες οπλιτεςΥπάρχει μεγάλη έλλειψη, κυριως ειδικες δυνάμεις
Ο στρατος δεν χρειαζεται εποπ. Και πριν τους εποπ στρατος υπηρχε και μαλιστα ποιοτικοτερος. Αυξηση θητειας χρειαζεται
george777 οταν διαβαζεις ενα αρθρο καλο ειναι να κοιτας και την ημερομηνια του. Γιατι αυτο που εβαλες ειναι 2 χρονια πριν. Απο τοτε εχουν αλλαξει παρα πολλα λεγομενα οχι μονο του συριζα αλλα ολων.
Την κοίταξα φίλε μου την ημερομηνία... Εσύ διάβασες κάτι διαφορετικό απο το ΣΥΡΙΖΑ απο αυτό που παρέθεσα εγώ εδώ;
GIWRGOS είναι και αυτό μια άποψη με τα πολλά μείον όμως...
GIWRGOS έγραψε:Διασωστης31 έγραψε:Οποια κυβέρνηση και αν εχουμε, ο στρατός χρειάζεται επαγγελματιες οπλιτεςΥπάρχει μεγάλη έλλειψη, κυριως ειδικες δυνάμεις
Ο στρατος δεν χρειαζεται εποπ. Και πριν τους εποπ στρατος υπηρχε και μαλιστα ποιοτικοτερος. Αυξηση θητειας χρειαζεται
Πριν τους ΕΠΟΠ ήταν οι ΕΜΘ και ΕΠΥ. Οι σημερινοί επι/αρχιλοχίες. Με την αύξηση θητείας τι νομίζεις ότι θα αλλάξει; Στους ουλαμούς συντηρήσεως θα είναι οι φαντάροι ας πούμε; Με ποιους, με τους υπαξιωματικούς της ΣΜΥ; Επόπτες εστιατορίων, μάγειρες, περίπολα, οδηγοί τροχοφόρων, αρμάτων κοκ θα είναι φαντάροι και μόνο;
Αυτά τα μείον εννοούσα...
giwrgos έγραψε:Ναι γιατι δεν ειναι ικανοι;
Οι στρατιώτες μπορεί να είναι και Ι3,4 που σημαίνει ότι πάλι δε θα φτάνουν. Και ναι είναι πολύ ικανοί οι στρατιώτες να οδηγήσουν άρματα... Να σου θυμήσω το δυστύχημα που είχε γίνει πριν κάποια χρόνια;
GiWrgos επίσης η αύξηση της θητείας δεν έχει κόστος; Τσάμπα ειναι; Δηλαδή η άποψη σου είναι να γεμίσουμε τα στρατόπεδα με φαντάρους που θα κάνουν θητεία 2 χρόνια που το κόστος θα είναι πάνω απο διπλάσιο απο ότι τώρα και για το δημόσιο και για την κάθε οικογένεια, να καλύψουμε αναποτελεσματικά τα κενά σε πολλές περιπτώσεις και όλα μέλι γάλα; Αν αυτή είναι η άποψη σου εγώ θα διαφωνήσω... Αυτοκαταστροφικό θα έλεγα...
Καλησπέρα θέλω να ρωτήσω άμα θα υπάρχει καμία προκήρυξη για ΕΠΟΠ γιατί με ενδιαφέρει πολύ σοβαρά γιατί από τι μοθ έχουν πει δεν θα έχει... Αλλά εγώ είμαι ακόμα φαντάρος στην χιο στην Γ μοίρα αμφίβιων καταδρομών και τελειώνω 27 Φεβρουαρίου
Πρώτον διάβασε λίγο ποιο πάνω και θα απαντηθεί το ερώτημα σου, δεύτερον όσο αναφορά το άμεσο μέλλον (εννοώ μέχρι να απολυθείς από την μονάδα σου) μην αγχώνεσαι καθόλου είναι βέβαιο δεν θα βγει κάτι.
Βλεπω πολυ κοσμο να ενδιαφερεται, μακαρι να γινει κατι.
Και δυστυχως αυτοι π μενουν απ εξω ειναι αυτοι π αγαπανε πραγματικα το στρατιωτικο επαγγελμα!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης