Κατάταξη Υπαξιωματικών Λιμενικού (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
elati

Δημοσίευση από elati »

Παιδιά λέει για το προς κατάταξη αλλά δεν αναφέρει χρονολογία. Ίσως προκηρύσουν για στοκ. Δεν νομίζω ότι δεν υπάρχουν ήδη, ρουχισμός. Είναι και το άλλο, πως ξέρουν το νούμερο του καθενός.
Άβαταρ μέλους
Giorgospcline
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 52

Δημοσίευση από Giorgospcline »

Δεν το πρόσεξα ότι είναι παπούτσια σκαρπίνια, οπότε δεν ξέρω τι έχουν ήδη στη σχολή. Αλλά για να γράφει για την κατάταξη των υπαξιωματικών είναι για εμάς. Τα νούμερα δε νομίζω να έχουν σημασία γι αυτό παραγγέλνουν μεγάλες ποσότητες. Κάτι άσχετο, πέρυσι στην πρώτη ορκωμοσία των σημαιοφόρων τους έδωσαν στολές του Πολεμικού Ναυτικού https://www.hcg.gr/node/6553
Άβαταρ μέλους
Ο Γιάννης
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Ο Γιάννης »

Να ρωτήσω αν ξέρει κανένας - πέρα από τα χαρτιά - τι άλλο χρειαζόμαστε για τις πρώτες μέρες (ρούχα, κάλτσες κτλ) ή βγαίνω εκτός θέματος;
Άβαταρ μέλους
Saiyan
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Saiyan »

Ο Γιάννης έγραψε:Να ρωτήσω αν ξέρει κανένας - πέρα από τα χαρτιά - τι άλλο χρειαζόμαστε για τις πρώτες μέρες (ρούχα, κάλτσες κτλ) ή βγαίνω εκτός θέματος;

Όταν θα σε πάρουν τηλέφωνο να σε ενημερώσουν για το πότε και το που θα γίνει η κατάταξη θα σου πούνε και τι θα χρειαστείς. Ρούχα νομίζω δίνουν εκεί, ένα κοινό που φοράνε όλοι. Σε εσώκλειστη σχολή μπαίνεις, ο, τι χρειαζόσουν για το κέντρο εκπαίδευσης στον στρατό κανόνισε να το έχεις μαζί σου. Νομίζω απαγορεύεται και το κινητό με κάμερα για ένα μικρό διάστημα (στην αρχή).
Άβαταρ μέλους
Ο Γιάννης
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Ευχαριστώ! Απλά και στο στρατό είχα πάρει επιπλέον μπλουζάκια παραλλαγής και χρειάστηκαν, εδώ δεν ξέρω τι θα φοράμε. Δε νομίζω να την βγάλω με τρία μπλουζάκια 20 μέρες...
Άβαταρ μέλους
Saiyan
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Saiyan »

Ο Γιάννης έγραψε:Ευχαριστώ! Απλά και στο στρατό είχα πάρει επιπλέον μπλουζάκια παραλλαγής και χρειάστηκαν, εδώ δεν ξέρω τι θα φοράμε. Δε νομίζω να την βγάλω με τρία μπλουζάκια 20 μέρες...

Στην τελευταία προκήρυξη (2011), στην κατάταξη, αλλά και κατά την διάρκεια της σχολής φορούσαν ένα πουκάμισο και ένα παντελόνι, αποτα οποία είχαν δώσει απο δύο στον καθένα. Δε ξέρω αν δωθούν τα ίδια ρούχα, πάντως παραλλαγής δε νομίζω να επιτρέπονται.
Άβαταρ μέλους
Ο Γιάννης
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Φίλε μου, εννοείται ότι δεν θα εννοούσα παραλλαγής... Ρώτησα μήπως ξέρει κανείς τι τύπο μπλουζάκια φοράνε εκεί για να πάρω αντίστοιχα πριν μπω (ή να πάρω έξτρα αποσμητικά; Εικόνα)
mysterio
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από mysterio »

Ο Γιάννης έγραψε:Φίλε μου, εννοείται ότι δεν θα εννοούσα παραλλαγής... Ρώτησα μήπως ξέρει κανείς τι τύπο μπλουζάκια φοράνε εκεί για να πάρω αντίστοιχα πριν μπω (ή να πάρω έξτρα αποσμητικά;Εικόνα)
Καλά τα αποσμητικά πάρε μπόλικα γιατί με 2 μόνο στολές να αλλάζουμε για 20 μέρες θα βρωμήσουμε εκεί μέσα όσο μπάνιο και να μας αφήνουν να κάνουμε στην προπαίδευση (και αυτό χλωμό για κάθε μέρα) ! Ενας γνωστός μου που ήταν στους υπακ το 2011 μου είπε να πάρω μαζί μου καμιά 20ριά λευκά φανελάκια και εσώρουχα (ανεξαρτήτως απόχρωσης, αυτό έλειπε), και μαύρες ή μπλέ κάλτσες. Αυτές οι αποχρώσεις προβλέπονται στο εκάστοτε είδος μου είπε, αυτό ξέρω και μοιράζομαι μαζί σας!

Κουράγιο παίδες... όλοι μαζί μπορούμε... και κάτι θα γίνει...
Άβαταρ μέλους
Giorgospcline
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Μέσα σε αυτό το μήνα ή τον επόμενο θα μας ειδοποιήσουν. Οι διαδικασίες τελειώνουν σύντομα.
Άβαταρ μέλους
Ο Γιάννης
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Giorgospcline έγραψε:Μέσα σε αυτό το μήνα ή τον επόμενο θα μας ειδοποιήσουν. Οι διαδικασίες τελειώνουν σύντομα.

Πήρα σήμερα τηλέφωνο και μου είπαν τα ίδια, δίνοντας περισσότερες πιθανότητες για μετά τις γιορτές.

mysterio
Λοχαγός
Λοχαγός

Ο Γιάννης έγραψε:
Giorgospcline έγραψε:Μέσα σε αυτό το μήνα ή τον επόμενο θα μας ειδοποιήσουν. Οι διαδικασίες τελειώνουν σύντομα.

Πήρα σήμερα τηλέφωνο και μου είπαν τα ίδια, δίνοντας περισσότερες πιθανότητες για μετά τις γιορτές.

Βρε ας βγούνε τώρα αυτές τις μέρες οι τελικοί πίνακες να δούμε ότι είμαστε σε ένα δρόμο και ας μας καλέσουν με τη νέα χρονιά, αλλά ας βγουν επιτέλους οι τιμημένοι!

Άβαταρ μέλους
Ο Γιάννης
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

mysterio έγραψε:Βρε ας βγούνε τώρα αυτές τις μέρες οι τελικοί πίνακες να δούμε ότι είμαστε σε ένα δρόμο και ας μας καλέσουν με τη νέα χρονιά, αλλά ας βγουν επιτέλους οι τιμημένοι!

Δίκιο έχεις. Αλλά μην βλασ... Τιμας :P

Gardener

Δημοσίευση από Gardener »

Κάτι νεότερο?
mysterio
Λοχαγός
Λοχαγός

Ο Γιάννης έγραψε:
mysterio έγραψε:Βρε ας βγούνε τώρα αυτές τις μέρες οι τελικοί πίνακες να δούμε ότι είμαστε σε ένα δρόμο και ας μας καλέσουν με τη νέα χρονιά, αλλά ας βγουν επιτέλους οι τιμημένοι!

Δίκιο έχεις. Αλλά μην βλασ... Τιμας :P

Χαχαχα Εικόνα "άντε βγαλτοοο... Το τίμημένοοο (το pdf με τους εισαγόμενους στη σχολή εννοώ Εικόνα ) δεν μπορώ, δεν μπορώ να περιμένωωω... " Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Giorgospcline
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Οι σημαιοφόροι έχουν καταταγεί; Γνωρίζει κανείς;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες