Να ρωτησω κατι... Τηλεφωνα για την επιτροπη που ειναι αρμοδια για τις υγειονομικες εξετασεις υπαρχουν; Εχω κανει γενικες εξετασεις αιματος και ουρων στις 11 Απριλιου, και η προκυρηξη λεει οτι δεχοντα μεχρι και 3μηνες πισω. Αυστηρα δλδ μεχρι 11/7... Θα ειναι για λιγες μερες εκπροθεσμες, και θελω να δω αν μπορουν να τις δεχτουν μην τρεχω για αλλες...
kidd έγραψε:Να ρωτησω κατι... Τηλεφωνα για την επιτροπη που ειναι αρμοδια για τις υγειονομικες εξετασεις υπαρχουν; Εχω κανει γενικες εξετασεις αιματος και ουρων στις 11 Απριλιου, και η προκυρηξη λεει οτι δεχοντα μεχρι και 3μηνες πισω. Αυστηρα δλδ μεχρι 11/7... Θα ειναι για λιγες μερες εκπροθεσμες, και θελω να δω αν μπορουν να τις δεχτουν μην τρεχω για αλλες...
Αμα είναι μόνο οι εξετάσεις αίματος, πήγαινε στο γιατρό και απλά πες του να αλλάξει την ημερομηνία.
kidd έγραψε:Να ρωτησω κατι... Τηλεφωνα για την επιτροπη που ειναι αρμοδια για τις υγειονομικες εξετασεις υπαρχουν; Εχω κανει γενικες εξετασεις αιματος και ουρων στις 11 Απριλιου, και η προκυρηξη λεει οτι δεχοντα μεχρι και 3μηνες πισω. Αυστηρα δλδ μεχρι 11/7... Θα ειναι για λιγες μερες εκπροθεσμες, και θελω να δω αν μπορουν να τις δεχτουν μην τρεχω για αλλες...
Και ρωτησα στο γενικο. Και γω παρη κατι τετοιο πηρε το αυτι μου. Αλλα οχι απο τον αδερφο μου. Συναδελφος του μου το ειπε εξω που τον συναντησα. Αρα δεν ειναι εγκυρο απο μενα.
Καλημέρα παιδια! Ο καρδιολόγος (ιδιώτης) που πηγα δεν εβαλε φωτογραφία πουθενά ουτε στο καρδιογράφημα ουτε στην γνωμάτευση. Να την συράψω εγω; Αλλά δεν θα έχει πανω της σφραγιδα οπως οι αλλες εξετάσεις μου (αυτες έχουν γιατι τις έκανα σε νοσοκομείο και βάλαν απο μόνοι τους) θα ειμαι οκ; σημείωση: Η γνωμάτευση έχει σφραγιδα για την φωτο λεω
Καλησπέρα μάγκες, μια ερώτηση να κάνω σχετικά με τις εξετάσεις. Εκανα αιματολογικές πριν 1 μήνα και επειδή είχα κάνει γυμναστήριο τις προηγούμενες μέρες, μου βγήκαν οι δείκτες λίγο υψηλοί (η κρεατίνη κινάση συγκεκριμένα που είναι λογικό αν εχεις κανει βάρη έως 1 εβδομάδα πρίν). Γνωμάτευση αύριο θα πάρω απο γιατρό που θα του πάω τις εξετάσεις. Παίζει να μου δημιουργήσουν κανα πρόβλημα σε αυτό;
Γεια σας παιδια, εγω εκανα τις εξετασεις και μου εχουν βαλει φωτογραφια μονο στην ακτινογραφια, στο ηλεκτροκαρδιογραφημα και τις αιματος, ουρων μου την εβαλαν στην γνωματευση... Αυτο τι σημαινει πως θα εχω θεμα δηλαδη ; Αμα ειναι να τα ξαναπαω!
Δημήτρης έγραψε:Καλησπέρα μάγκες, μια ερώτηση να κάνω σχετικά με τις εξετάσεις. Εκανα αιματολογικές πριν 1 μήνα και επειδή είχα κάνει γυμναστήριο τις προηγούμενες μέρες, μου βγήκαν οι δείκτες λίγο υψηλοί (η κρεατίνη κινάση συγκεκριμένα που είναι λογικό αν εχεις κανει βάρη έως 1 εβδομάδα πρίν). Γνωμάτευση αύριο θα πάρω απο γιατρό που θα του πάω τις εξετάσεις. Παίζει να μου δημιουργήσουν κανα πρόβλημα σε αυτό;
δεν παιζει να εχεις προβλημα... Απλα κοψε τα αναβολικα ... Αστειευομαι, δεν ειμαι ειδικος, ουτε γιατρος, απλα γνωμη μου οτι δεν θα εχεις καποιο προβλημα επειδη ειναι λιγο ανεβασμενη η κρεατινη σου. Και εγω εχει 2 βδομαδες που τρωω μονο κρεας, λογικο να ειναι ανεβασμενη και εμενα... Εκτος αν εσυ εχεις πιει ολο τον βοσπορο για το γυμναστηριο σου φιλικα!
Ποια ηταν η τιμη σου της κρεατινης σου; αν ειναι κατα πολυ ανεβασμενες οι τιμες, περαν δηλαδη των φυσιολογικων επιτρεπτων οριων, χαλαρωσε ή κοψε την προπονηση με βαρη για 3 με 5 μερες και επανελαβε την. Ή αν ειναι να κανεις βαρη μην κανεις με πολλα κιλα. πιστευω οτι ειναι θεμα του γιατρου στην ανυε. Αν και αν ειναι σωστος γιατρος θα καταλαβει πιστευω οτι κανεις βαρη και οχι (χτυπα ξυλο) οτι εχεις παθει εμφραγμα...
faber έγραψε:
Δημήτρης έγραψε:Καλησπέρα μάγκες, μια ερώτηση να κάνω σχετικά με τις εξετάσεις. Εκανα αιματολογικές πριν 1 μήνα και επειδή είχα κάνει γυμναστήριο τις προηγούμενες μέρες, μου βγήκαν οι δείκτες λίγο υψηλοί (η κρεατίνη κινάση συγκεκριμένα που είναι λογικό αν εχεις κανει βάρη έως 1 εβδομάδα πρίν). Γνωμάτευση αύριο θα πάρω απο γιατρό που θα του πάω τις εξετάσεις. Παίζει να μου δημιουργήσουν κανα πρόβλημα σε αυτό;
δεν παιζει να εχεις προβλημα... Απλα κοψε τα αναβολικα ... Αστειευομαι, δεν ειμαι ειδικος, ουτε γιατρος, απλα γνωμη μου οτι δεν θα εχεις καποιο προβλημα επειδη ειναι λιγο ανεβασμενη η κρεατινη σου. Και εγω εχει 2 βδομαδες που τρωω μονο κρεας, λογικο να ειναι ανεβασμενη και εμενα... Εκτος αν εσυ εχεις πιει ολο τον βοσπορο για το γυμναστηριο σου φιλικα!
φιλε μου καμια σχεση η κρεατινη που λες με την κρεατινη κιναση που λεει ο φιλος πιο πανω. και μην τρως κρεας πολυ. Δεν κανει... Η κρεατινη που ''τρως'' κανει κατακρατηση υγρων. Αρα πινε πολυ πολυ νερο και καταστρεφει τους νεφρους. Αλλα αν δεν κανεις αρση βαρων δεν χρειαζεται να ανεβαζεις την κρεατινη σου να μην σου πω ειναι το αντιθετο απο αυτο που ζητας.
and so will the world end,I think,a victim of love rather than hate.For love's ever been the more destructive weapon