Προκήρυξη Υπαξιωματικών Λιμενικού (2014)
Εγώ σας τα λέγα!!! Απο καιρο ειναι έτοιμες οι προκηρύξεις!!! Απο μέρα σε μέρα την περιμένουν!!!
Προεκλογικό πάρτυ !!!
Φίλε μου αν διαβάσεις τα προηγούμενα μηνύματα μιλούσαν για αυτη την εβδομάδα !!! Τωρα εσυ πια αεροενδοχοεμνα βλέπεις δεν μπορω να ξερω!!! Αντί να πεις κ ενα ευχαριστω που ειπα αυτα που ξερω για να προετοιμαστείς... ειρωνεύεται κιόλας!!! Υπάρχουν πολλοί εκει έξω που ξέρουν πιο πολλα κ απο εμενα κ δεν λένε!!!
Περιμενουν να ψηφηστει ενα νομοσχεδιο και με το που γινει βγαινουν οι προκηρυξεις.
Καλησπέρα παιδιά, μήπως ξέρεις κανείς την ύλη των γραπτών εξετάσεων και από που θα μπορούσαμε να διαβάσουμε?
- expedition
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 22
http://www.dikaiologitika.gr/2014020424375/theseis-ergasias/limeniko-anakoinonontai-270-proslipseis/menu-id-232.html
Το άρθρο λέει ότι θα πάρει και αξιωματικούς;
... Δεν υπάρχει περίπτωση.
Το άρθρο λέει ότι θα πάρει και αξιωματικούς;

Θα ξανά πάρει αξιωματικούς αλλα οχι απο προκηρυξη!!! Θα πάρει 70 επιλαχοντες απο την προκηρυξη του καλοκαιριου(2013)!!! Θα τους πάρει ως έκτακτο προσωπικό τον σεπτεμβρη!!!
- expedition
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 22
Σεπτέμβρη ναι αλλά τώρα αποκλείεται για πρακτικούς λόγους.Mariostrx έγραψε:Θα ξανά πάρει αξιωματικούς αλλα οχι απο προκηρυξη! Θα πάρει 70 επιλαχοντες απο την προκηρυξη του καλοκαιριου (2013) ! Θα τους πάρει ως έκτακτο προσωπικό τον σεπτεμβρη!
Τώρα θα πάρει υπαξιωματικους κ λιμενοφύλακες!!! Τους 70 επιλαχοντες σημαιοφόρους θα τους πάρει κ απο ανάγκη (λογω έλλειψης προσωπικου) αλλα κ επειδή εγινε δικαστήριο απο τους επιλαχοντες για φωτογραφική προκηρυξη κ οτι μπήκαν άτομα που δεν τηρούσαν τα προσόντα!!! Κ εν όψη εκλογών !!!
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 52
Λεβέντες σταματήστε να ξεφεύγετε από τον τίτλο του θέματος, τι κακό πράγμα είναι αυτό, ήμαρτον να πούμε.
Συγνώμη ρε Greek εχεις τα δικια σου αλλα το φέρε η κουβέντα!!!
Πολυ ησυχια επεσε ρε παιδια κανα νεο;
Αδερφέ αν υπήρχε νέο θα το μαθαίναμε όλοι μας! Άντε να δούμε πότε...amomos2 έγραψε:Πολυ ησυχια επεσε ρε παιδια κανα νεο;
Κουράγιο παίδες... όλοι μαζί μπορούμε... και κάτι θα γίνει...
Παιδιά βάση χρονικών περιθωρίων κ τωρα να βγει μονο χαρτια θα μας αφήσουν να καταθέσουμε!!! Όλες οι διαδικασίες θα γίνουν μετα τις εκλογές!!!
- Giorgospcline
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 117
Γεια χαρα... ! Γνωρίζει κανείς ποια θα είναι τα μαθήματα για την γραπτή εξέταση; σε αυτή τη σελίδα γράφει ότι θα είναι ιστορία, ξενη γλώσσα, δίκαιο και έκθεση:http://www.kollintzas.gr/ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ%20ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ%20ΣΩΜΑΤΟΣ_ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.htm εγω ρωτησα ενα φιλο μου λιμενικο και μου ειπε οτι μαλλον θα ειναι τα ιδια με των σημαιοφόρων... Δηλαδή τίποτα δεν ειναι σίγουρο. αν ξέρει κάποιος ας απαντήσει.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες