Αποτελέσματα Πυροσβεστικής (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
lionaki

Δημοσίευση από lionaki »

Να κάνω κ εγώ μια διευκρινιστική ερώτηση... Στους πίνακες με τα μόρια, σε ποιό προσόν αντιστοιχεί το ΕΝ. Δ.
lionaki

Δημοσίευση από lionaki »

Τώρα που το σκέφτομαι, μάλλον Ένοπλες Δυνάμεις; Ρώτησα γιατί βλέπω ότι δίνει πολλά μόρια σε σχέση με τα υπόλοιπα προσόντα. Οπότε με λίγα λόγια αφανίζονται οι κοπέλες του πίνακα...
Marianthi

Δημοσίευση από Marianthi »

Καλησπέρα σε όλους. Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει πως μπορεί κάποιος ενώ του έχουν δεχτεί τα χαρτιά κ τον έχουν περάσει στο ύψος τον βάζουν στον πίνακα που δεν πληροί τις προυποθέσεις;
dimitris123

Δημοσίευση από dimitris123 »

Εχω 1980 μορια στην β κατηγορια Και εχει 100 ατομα με τα ιδια μορια ακριβως με εμενα χαμος δηλαδη δεν βγαζεις ακρη απλα το θεμα ειναι οτι εχουν σε αυτην την κατηγορια και ατομα τα οποια εχουν διπλωμα Γ ενω επρεπε να ειναι στην Γ κατηγορια γιατι γινεται αυτο εχουν μπερδευτει πολυ τα πραγματα παιδια
Άβαταρ μέλους
AK-47_Kalashnikov
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από AK-47_Kalashnikov »

28 Απριλίου έχει ακουστεί οτι θα γίνουν εκλογές, ξέρουμε αν θα προλάβουμε μέχρι τότε να μπούμε σχολές η θα παγώσει η προκήρυξη λόγο εκλογών;
HARMONICA
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από HARMONICA »

Για σχολές δεν ξέρω τι θα γίνει, γιατί η σχολή στα Βίλια θα είναι πιασμένη απ' τους 5ετείς... Χρονικά, πάντως, η ολοκλήρωση των διαδικασιών μπορεί να γίνει και το ΦΕΚ πρόσληψης προλαβαίνει να βγει άνετα ως τότε...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από Greek_Army »

Marianthi έγραψε:Καλησπέρα σε όλους. Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει πως μπορεί κάποιος ενώ του έχουν δεχτεί τα χαρτιά κ τον έχουν περάσει στο ύψος τον βάζουν στον πίνακα που δεν πληροί τις προυποθέσεις;

η προκήρυξη αναφέρει τις προϋποθέσεις, το ότι πέρασες το ύψος δεν σημαίνει κάτι, σου έκαναν έλεγχο στα χαρτιά και είδανε μάλλον ότι παίζει θέμα και σε απέκλεισαν από την συνέχεια

Marianthi

Δημοσίευση από Marianthi »

Βασικά για τον αδερφό μου πρόκειται. Κατέθεσε απολυτήριο λυκείου με βαθμό 17+2/8 και ειδικές δυνάμεις. Για τρίτεκνο και φοίτηση αδελφού σε ΑΕΙ δεν τα δέχτηκαν εκείνη την ώρα και του το είπανε. Τι μπορεί να είδαν δηλαδή ότι δεν ισχύει; Συγγνώμη που επιμένω (αύριο θα πάει να το διευθετήσει το θέμα και μάλλον θα κάνει ένσταση) απλά θα ήθελα να μου λυθεί η απορία, αν ξέρεις... Ευχαριστώ και που απάντησες εξ' αρχής!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Marianthi έγραψε:Βασικά για τον αδερφό μου πρόκειται. Κατέθεσε απολυτήριο λυκείου με βαθμό 17+2/8 και ειδικές δυνάμεις. Για τρίτεκνο και φοίτηση αδελφού σε ΑΕΙ δεν τα δέχτηκαν εκείνη την ώρα και του το είπανε. Τι μπορεί να είδαν δηλαδή ότι δεν ισχύει; Συγγνώμη που επιμένω (αύριο θα πάει να το διευθετήσει το θέμα και μάλλον θα κάνει ένσταση) απλά θα ήθελα να μου λυθεί η απορία, αν ξέρεις... Ευχαριστώ και που απάντησες εξ' αρχής!

αν δεν γίνεις ποιο αναλυτική θα γράψουμε καμιά δεκαριά μηνύματα με αποτέλεσμα να ζαλίζουμε τα παιδιά που θέλουνε να δούνε τα αποτελέσματα

1. Τι αει τελείωσε και σε ποια κατηγορία έκανε τα χαρτιά του, αν έκανε λάθος στην κατηγορία φυσικό ήτανε να μην τα δεχτούν τα χαρτιά του

2. Μήπως είχε περάσει το όριο ηλικίας;

sakk
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από sakk »

Μπορει καποιος εμπειρος να ριξει μια ματια στην κατηγορια δ2, οι τρεις πρωτοι ειναι με βαθμο λυκειου (αριστα το 20) Και οχι σχολης (αριστα το 10) πως γινεται να μοριοδοτουνται το ιδιο; Εχει αλλους τρεις στο τελος της λιστας με παρομοιες βαθμολογιες! Τι παιζει;

YOK
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από YOK »

Και επισης υπαρχουν ατομα στη Β κατηγορια που εχουν διπλωμα κατηγοριας γ κ πανω κ ειναι κ στη Γ καυηγορια αυτοι σε ποια κατηγορια θα μπουν τελικα... ; Γτ οταν καναμε τα χαρτια ελεγαν οτι μονο σε μια κατηγορια μπορουμε να τα κανουμε...
tripotron

Δημοσίευση από tripotron »

Εδω αλλος ειναι σε 3 κατηγοριες πλοηγον γενικη και στους ηλεκτρονικους! Μεχρι 2 δν ελεγε η προκυρηξη;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

tripotron έγραψε:Εδω αλλος ειναι σε 3 κατηγοριες πλοηγον γενικη και στους ηλεκτρονικους! Μεχρι 2 δν ελεγε η προκυρηξη;

Λάθος προκήρυξη θα διάβασες Εικόνα

ΧΑΡΗΣ

Δημοσίευση από ΧΑΡΗΣ »

Με τα ονοματα που ειναι και στην β και στην γ πως ακριβως θα γινει η επιλογη?
tripotron

Δημοσίευση από tripotron »

Δν διαβασα λαθος... Σου λεω και ονομα αμα θες Εικόνα
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες