αν εχεις χρονο δεν ριχνης και μια ματια για β. Να εχουμε ενα ολοκληρομενο αποτελεσμα?chris1561985 έγραψε:Λοιπον για να μην αγχωνεσται οσοι ειναι σε καλη θεση επιλαχων... Εκατσα χθες και τα ειδα ενα ενα μεχρι την δικια μου θεση 472 δηλαδη στην α κατηγορια παντα.(70%) παιδια εχει 179 περασμενους ειδικους φρουρους που περνανε και πυροσβαστικη... Οι 22 απο αυτους ειναι επιλαχοντες στην πυροσβεστικη και περνανε ειδικους οποτε 22 ειναι σιγουροι εκτος λιστας πυροσβεστικης. Αυτοματος εγω απο 52ος επιλαχων γινομαι 30ος... Με καταλαβατε; Και θεωρω απιστευτο να φυγουν ολοι οι υπολοιποι 157 απο ειδικοι και να πανε πυροσβεστες. Προσωπικα για μενα οντας μου λειπουν 30 θεσεις ακομα ειμαι πιστευω μεσα και οχι επιλαχων χωρια απο τα αθληματα κτλ. Εκατσα εναν εναν και τους ειδα απο το pdf που κατεβασα με copy paste στο search τα ονοματα των επιτυχοντων απο τους 2 πινακες... :)
ελπιζω να βοηθισα και να εδωσα ελπιδες ακομα και στον 179το επιλαχων τουλαχιστων!
Επιλαχόντες Πυροσβεστικής (2011)
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 28
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 44
Θα προσπαθησω ρε pilot αλλα χθες μεχρι 1 το βραδυ αυτα εκανα... Θα δω οκ.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 28
ευχαριστω εκ των πρωτερων.chris1561985 έγραψε:Θα προσπαθησω ρε pilot αλλα χθες μεχρι 1 το βραδυ αυτα εκανα... Θα δω οκ.
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 201
Η κληρωση των ισοβαθμουντων στο πινακα ποτε γινεται;
Τώρα δείτε και το άλλο δεδομένο δε θέλω να δώσω απαισιοδοξία απλά δε μπορώ να βλέπω να Λέγονται Κουβέντες στο αέρα... απο ότι ξέρω οι προσλήψεις θα γίνουν μετά το 2011... Οπότε και η σχολή ε. Φ δε μπορεί να λειτουργήσει με χρήματα του 2011.
όποτε οι επιτυχόντες ε. Φ θα περάσουν άνετα τα αθλήμτα της Πυροσβεστικής (λογικα θα γίνουν εντοςδεκεμβρίου) ... Δηλ θα χρειαστεί να ρισκάρουν για να πάνε πυροσβεστική εκ του ασφαλούς θα πανε.
όποτε οι επιτυχόντες ε. Φ θα περάσουν άνετα τα αθλήμτα της Πυροσβεστικής (λογικα θα γίνουν εντοςδεκεμβρίου) ... Δηλ θα χρειαστεί να ρισκάρουν για να πάνε πυροσβεστική εκ του ασφαλούς θα πανε.
Παιδια στη β ειμαι σειρα 479 και απο οτι ειδα μεχρι την σειρα 479 περιπου 120 ισως και παραπανω ειναι επιτυχοντες ειδικοι φρουροι τα συμπερασματα δικα σασ
Σωσταπολιτης 1 έγραψε: Τώρα δείτε και το άλλο δεδομένο δε θέλω να δώσω απαισιοδοξία απλά δε μπορώ να βλέπω να Λέγονται Κουβέντες στο αέρα... απο ότι ξέρω οι προσλήψεις θα γίνουν μετά το 2011... Οπότε και η σχολή ε. Φ δε μπορεί να λειτουργήσει με χρήματα του 2011.
Πολυ θα δωσοπυν και πυροσβεστικη απο ε. Φ
Οι ειδικοι φρουροι θα μπουν στις σχολες πριν τις γιορτες μεχρι στις 15 δεκεμβριου θα εχουν μπει αυτο ειναι σιγουρο κοιταξτε και στο sefeea να δειτε αρα δεν προλαβαινουν να δωσουν στην πυροσβεστικη
-
- Ταξίαρχος
Οι εφ σε δυο εβδομαδες θα ειναι μεσα στην σχολη.
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
-
- Ταξίαρχος
Τομι μεχρι πια θεση ειναι οι 120; Εαν μπορεις κοιταξε το σε παρακαλω.
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
- chaniacitygr
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 22
Μα γιατι λετε ολοι οτι η πυροσβεστικη ειναι καλυτερα απο ΕΦ;
μπορει να μου πει ενας ποσοι πυροσβεστες Σκοτώθηκαν Απο το 2004 μεχρι σημερα κ ποσοι ΕΦ;
μήπως Πρεπει να σκεφτουμε Καλύτερα Ποιο ειναι ποιο Επικίνδυνο Επαγγελμα;
μπορει να μου πει ενας ποσοι πυροσβεστες Σκοτώθηκαν Απο το 2004 μεχρι σημερα κ ποσοι ΕΦ;
μήπως Πρεπει να σκεφτουμε Καλύτερα Ποιο ειναι ποιο Επικίνδυνο Επαγγελμα;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες