Επάγγελμα Security : Γενικές Πληροφορίες

Οτιδήποτε δεν ανήκει στις υπόλοιπες συζητήσεις
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
takismpatsis
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από takismpatsis »

jonic έγραψε:Ποια ερωτηση takismpatsis;

Ποια ονομάζουμε συνηθη, έκτακτα και μείζονα περιστατικά και ποιος είναι υπευθυνος να διαχειριστεί το καθένα απο αυτα. Ευχαριστώ

Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Είμαι ο Γιώργος απο θεσσαλονίκη.
Εχοντας εργασθεί ως πρωσοπικό ασφάλειας η αδειά μου λήγει.
Πρέπει να συμμετάσχω στις εξετάσεις του Κεμε. ΑΤο θέμα ειναι ότι δεν εχω τις απαντήσεις.

Αν κάποιος τις εχει ας Μου τις στήλει στο georgetsomp181@yahoo.gr Ή να συναντηθούμε απο κοντά να μου τις δώσει (πληρώνοντας τον 15 ευρώ Απο την μεριά Μου για τον κόπο του)

Άβαταρ μέλους
takismpatsis
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Έχω τις απαντήσεις, μόλις έδωσα κι γω εξετασεις και περιμένω τα αποτελεσματα, έβαλαν απο τις 300 του εοππεπ αν και πολλοι δεν ήξεραν οτι μπαινουν απο εκει ερωτησεις, θα πρεπει εκτος απο αυτες να διαβασεις και βιβλιο του κεμεα γιατι θα σε ρωτησουν στα προφορικα. Στειλε μου τη δι/νση να στα στειλω ταχυδρομικως αν τα θελεις και οτι αλλο σε απασχολει με ρωτας. Εγω μενω Ροδο αν δεν τα βρεις απο Θεσσαλονικη στα στελνω. Από mail ειναι δυσκολο να στα γραψω ολα αυτα και στο ιντερνετ δεν κυκλοφορουν απαντησεις, σε μενα τις εδωσε το κεκ που πηγα και ειχε απαντημενες τις περισσοτερες, τια αλλες τις βρηκα μονος μου
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από 310LELE »

Τωρα που την πηραμε την αδεια τι θα κανουμε; Κατω των 24 ειναι 400;
Κώστας

Δημοσίευση από Κώστας »

Θα μπορούσα να έχω τις απαντήσεις από τον ΕΟΠΠΕΠ; Θα σε παρακαλούσα να επικοινωνήσεις μαζί μου σε αυτό το mail skostas61@gmail.com για να βρούμε ένα τρόπο πως θα μου τις στείλεις στη Θεσσαλονίκη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Άβαταρ μέλους
takismpatsis
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Κώστας έγραψε:Θα μπορούσα να έχω τις απαντήσεις από τον ΕΟΠΠΕΠ; Θα σε παρακαλούσα να επικοινωνήσεις μαζί μου σε αυτό το mail skostas61@gmail.com για να βρούμε ένα τρόπο πως θα μου τις στείλεις στη Θεσσαλονίκη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Αυριο ή μεθαυριο θα τα στείλω στον Γιωργο που ειναι απο Θεσσαλονικη, καλυτερα να συννενοηθεις μαζι του να στα δωσει για να μην τα βγαζω 2 φορες φωτοτυπια
Άβαταρ μέλους
Razgriz
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Razgriz »

Καλησπέρα! Πήγα στην αστυνομία πριν περίπου ένα μήνα για να ρωτήσω τι χρειάζεται για να βγάλω άδεια για προσωπικό ασφαλείας.(έχω εκπληρώσει τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις σε μονάδα των ειδικών δυνάμεων, αν έχει κάποια σχέση). Μου απάντησαν απαξιωτικά πως πρέπει να τελειώσω πρώτα κάποια σχολή για προσωπικό ασφαλείας. Διάβασα όμως κάπου πως δεν χρειάζεται απαραίτητα.
Τελικά τι ισχύει; Μπορώ να πάρω την άδεια με κάποια δικαιολογητικά ή είναι απαραίτητη η φοίτηση σε κάποια ιδιωτική σχολή;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από Greek_Army »

Razgriz έγραψε:
Τελικά τι ισχύει; Μπορώ να πάρω την άδεια με κάποια δικαιολογητικά ή είναι απαραίτητη η φοίτηση σε κάποια ιδιωτική σχολή;

Greek_Army έγραψε:

Β. Ερωτήσεις

α) Χρησιμοποιείστε την αναζήτηση του φόρουμ, και ανατρέξτε στις ανάλογες θεματικές ενότητες.Συνήθως οι πιο πολλές ερωτήσεις έχουν απαντηθεί αρκετές φορές παλαιότερα.

jonic
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από jonic »

Greek_Army έγραψε:
Razgriz έγραψε:

Greek_Army έγραψε:

Β. Ερωτήσεις

α) Χρησιμοποιείστε την αναζήτηση του φόρουμ, και ανατρέξτε στις ανάλογες θεματικές ενότητες.Συνήθως οι πιο πολλές ερωτήσεις έχουν απαντηθεί αρκετές φορές παλαιότερα.

αν δεν αλλαξει κατι, θελει φοιτηση σε ιδιωτικη σχολη ή ΙΕΚ προς το παρον
ΑΝΕΣΤΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ

Δημοσίευση από ΑΝΕΣΤΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ »

Πρεπει να παρακολουθησετε σεμιναριο διαρκειας 105 διδακτικων ωρων σε καποιο κ. ε. κ της περιοχης σας. το κοστος ειναι απο 250-400 ευρω αναλογα με το κ. ε. κ.

μετα το περας των μαθηματων περι τις 20 ημερες περιπου δινεται εξετασεις για την πιστοποιηση. δινετε και προφορικα και γραπτα.

τα παραβολα των εξετασεων ειναι 100+50=150 ευρω.

τα αποτελεσματα βγαινουν σε 20 με 30 ημερες, στο διαστημα αυτο να εχετε περασει απο ψυχιατρο, και να ενημερωθειτε απο αστυνομικο τμημα της περιοχης σας για τα περαιτερω δικαολογητικα που απαιτουνται.

καλη επιτυχια.

Δημήτρης από Χαιδάρι

Δημοσίευση από Δημήτρης από Χαιδάρι »

Καλησπέρα φίλε Γιώργο. Δεν θα ήθελα να ενοχλήσω τον φίλο Τάκη τον οποίο πραγματικά θαυμάζω για την προσφορά και βοήθειά του αν και εφ'όσον σου έστειλε τις απαντήσεις από τις 300 ερωτήσεις για την πιστοποίηση επαγγελματιών για την ειδικότητα Προσωπικού Ιδιωτικής Ασφάλειας και γι'αυτό απευθύνομαι ς'εσένα για την περίπτωση που θα μπορούσες με κάποιο τρόπο να μου τις στείλεις κι εμένα καθώς μου λείπουν πάρα πολλές. Η άδειά μου λήγει στις 20/10/13 και εφ' όσον πραγματοποιηθούν τελικά οι εξετάσεις της τρίτης περιόδου είναι η μόνη ευκαιρία να επιτύχω και γιαυτό εκλιπαρώ αν μπορείς να με βοηθήσεις. Θα σε ανταμοίψω και εγώ με 15 ευρώ για τον κόπο σου. Σε ευχαριστώ προκαταβολικά, να είσαι καλά!
Άβαταρ μέλους
takismpatsis
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημήτρη τα έστειλα στον Γιώργο και τα χει παραλαβειοπότε μπορείς να του στείλεις μνμ εδώ στο φορούμ, επειδή μου έχουν στείλει κι αλλοι μνμ για τις απαντησεις, να πω πρώτα ότι όσοι πάνε σε κεκ-ιεκ υπάρχει περίπτωση να τους δώσουν τις απαντήσεις απο εκει οπότε ας μην βιάζονται, ας ρωτήσουν πρώτα μην πληρωνουν τζαμπα μεταφορικα και φωτοτυπιες
Άβαταρ μέλους
takismpatsis
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημήτρη αν σου λειπουν λίγες απαντησεις πες μου να σου τις στειλω μεσο mail, ελπιζω να μην ειναι πολλα ομως για να μην καθομαι να γραφω με τις ωρες!
geokart

Δημοσίευση από geokart »

Σ. Δ. έγραψε:Δεν είναι δυσκολα απλα θα σου πρότεινα πας στη σχολή ΑCTA που ειναι στη Βασιλησης Σοφιας ειναι παρα πολη καλή

φιλε εγω είδα την Σβιε! Μπορεις να μου πεις ποσα λεφτα εδωσες στην ACTA ;
mag

Δημοσίευση από mag »

Παιδια πολυ καλο είναι και το master kek εγώ έκανα μαθήματα εκεί και έδωσα τον Απρίλιο και πήρα την πιστοποίηση
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης