Σχετικά με το ύψος.. που για τις γυναίκες πρέπει να είναι πάνω από 1,60 και υπάρχουν γυναίκες στο στρατό με λιγότερο απο 1,60 ύψος και έχουν μπει με βύσμα... και γυναίκες κάτω από 1,60 που θέλουν πολύ να μπουν στην σχολή Ευελπίδων αλλά δεν μπορούν λόγω ύψους... δεν είναι λίγο κρίμα; Δεν γίνεται να αλλάξει όλο αυτό;
Είμαι 1η λύκειου και έχω ως πρώτη επιλογή την ΣΣΕ όπλα.. θα πρέπει να διαλέξω κατεύθυνση και για την Τρίτη λυκείου και αυτό με βάζει σε σκέψεις... αν ακολουθήσω την ΣΣΕ θα επιλέξω θετική αλλιώς οικονομικά.. θελω να μου εξηγήσει κάποιος προτιμότερο γυναίκα για να καταλάβω καλύτερα την κατάσταση μέσα... επίσης αυτό που με προβληματίζει είναι οι μεταθέσεις και επίσης οι γυναίκες φτάνουν σε υψηλές θέσεις ;
Για να μπεις σε οποιαδήποτε στρατιωτική σχολή πρέπει να επιλέξεις την θετική κατεύθυνση πλην ( σσάς ψυχολογικό , στρατολογικό) όπου μπαίνεις από θεωρητική και ( σσάς οικονομικό ) που μπαίνεις από οικονομίας και πληροφορικής
Ιοκαστη έγραψε:είναι Αυτονόητο Πως πρέπει Να ξέρεις Κολύμπι !; Το αυτονόητο πως προκύπτει; ; Εάν αναφέρεστε στην ΣΣΕ κάλο να ξέρει κάποιος κολύμπι , δεν εξετάζεσαι όμως σε αυτό, εξετάζεσαι μόνο στην ΣΝΔ, ΣΜΥΝ. είναι Σαν να μου λες ότι θες να περάσεις Μουσικολογία χωρίς να ξέρεις μουσική.; Ασχετό, άστοχος Παραλληλισμός.
Άπλα επειδή ο αδερφός μου είναι στην ΣΣΕ μου είπε κάτι για αγώνες κολύμβησης μεταξύ Των στρατιωτικών σχολών και υπέθεσα ότι θα είναι και υποχρεωτικό μάθημα... Ναι όντως, ομολογώ ότι αυτό για την μουσική ήταν άσχετο.
Ο Θεός έβαλε την υπογραφή του για τη λευτεριά της Ελλάδας και δεν την παίρνει πίσω.(Θεόδωρος Κολοκοτρώνης)
Σωστά σου είπε ο αδερφός σου για αγώνες μεταξύ Στρατιωτικών σχολών και σωμάτων ασφαλείας, αγώνες που γίνονται περίπου πριν το Πάσχα και όχι μόνο στην κολύμβηση αλλά σχεδόν σε όλα Τα αθλήματα στίβο, ποδόσφαιρο, Βόλεϊ κ. Τλ, μέσω των σχολών δίνεται η δυνατότητα στους σπουδαστές με την καθοδήγηση προπονητών να ασχολούνται με το άθλημα που τους αρέσει ή που είχαν ασχοληθεί, Πριν την ένταξή τους σε αυτές, ανάμεσα τους μάλιστα υπάρχουν αρκετά ταλέντα που σχηματίζουν αυτές τις Ομάδες. Οι σπουδαστές που καταφέρουν κάποια διάκριση φέρουν στην αριστερή πλευρά του στήθους διακριτικό που αποτελεί ανταμοιβή των κόπων και της κούρασης διότι πολλές φορές για την επίτευξή αυτού προπονούνται και στον ελεύθερο χρόνο τους, εκτός αυτού μπορεί να αμειφθούν και με κάποια παραπάνω άδεια ή τις περισσότερες φορές με διανυκτερεύσεις.
Το διακριτικό είναι οι ολυμπιακοί κύκλοι και το Φέρουν οι σπουδαστές μόνο κατά την διάρκεια της φοίτησης τους στις στρατιωτικές σχολές και όχι μετά από αυτή και αποτελεί ηθική ανταμοιβή δεν παίζει κάποιο ρόλο, βοηθάει όμως θα μπορούσαμε να πούμε Στην καλύτερη Βαθμολόγηση στην εξέταση των αθλημάτων και γενικά στην καλύτερη αντιμετώπιση με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό. Οι άδειες δεν είναι δεδομένο, Δεν προκαθορίζονται, εξαρτώνται από τον εκάστοτε Δκτη και ποικίλη ανάλογα με την διάκριση.