ΕΛΔΥΚ: Προϋποθέσεις για κατάταξη
Εχω ακουσει πως δεν περνουν οχταμηνες Κυπρο ισχυει; Και αν ναι τι πιθανονοτητες εχω να με παρουν; Με μυοπια τι Ι σε βγαζουν;
Ισχυει το οτι δεν περνουν οχταμηνιτες Κυπρο ειτε πεζικο ειτε Λ. Ο. Κ;
George έγραψε:Εχω ακουσει πως δεν περνουν οχταμηνες Κυπρο ισχυει; Και αν ναι τι πιθανονοτητες εχω να με παρουν; Με μυοπια τι Ι σε βγαζουν;
Παίρνει και 8μηνίτες φίλε μου.
Γιωργος έγραψε:Ισχυει το οτι δεν περνουν οχταμηνιτες Κυπρο ειτε πεζικο ειτε Λ. Ο. Κ;
Όχι, δεν ισχύει.
Να ρωτησω κατι παιδια;
εχω ακουσει οτι στην κυπρο πανω οσοι κριθουν Ι1-Ι2... Με μερικη ριξη χιαστου και μηνισκου που με "βαζουν" Ι1 ή Ι2 ή ακομη χειροτερο Ι3+++...
Ευχαριστω εκ των προτερων.
εχω ακουσει οτι στην κυπρο πανω οσοι κριθουν Ι1-Ι2... Με μερικη ριξη χιαστου και μηνισκου που με "βαζουν" Ι1 ή Ι2 ή ακομη χειροτερο Ι3+++...
Ευχαριστω εκ των προτερων.
Καλησπερα παιδια σημερα εμαθα οτι παρουσιαζομαι στις 10 σεπτεμβρη. Αυλωνα. Θελω να δηλωσω ελδυκ αλλα με εχουν βαλει υγειονομικο. Υπαρχει προβλημα; Μπορω να δηλωσω για κυπρο κανονικα; Υπαρχει πιθονοτητα να μη με παρουν;ευχαριστω
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 1
Δεν έχει σημασία που σε κάλεσαν υγειονομικό. Αν θέλεις να αυξήσεις τις πιθανότητες να κατέβεις Κύπρο, δήλωσέ το ήδη από την πρώτη μέρα της κατάταξης στις φρουρές προτίμησης (μην περιμένεις απαραίτητα να σε ρωτήσουν, πες τους το). Πέρα από αυτό, ο καθένας μπορεί να δηλώσει εθελοντής τη μέρα που θα έρθουν τα στελέχη της ΕΛΔΥΚ στην ίλη (λόχο) σας. Αν τελικά σε πάρουν ΕΛΔΥΚ, έχεις ελάχιστες πιθανότητες να διατηρηθείς στο υγειονομικό, αν δεν έχεις σχετικές σπουδές.
Καλησπερα μαγκες... ! Ειναι το πρωτο μηνυμα μου εδω και θα ηθελα να ρωτησω κατι συγκεκριμενο για την ελδυκ... Εχω καταγωγη απο νησι βορειοανατολικου αιγαιου και στις προυποθεσεις για να πας ελδυκ λεει να μεν εχεις μονιμο τοπο κατοικιας εβρο ή απο Νησι ανατολικου αιγαιου... Δηλαδη τι εννοει ακριβως; Τον τοπο καταγωγης; Εγω για παραδειγμα σπουδαζω αθηνα αμα δηλωσω αθηνα σαν μονιμη κατοικια και καταγωγη απο το νησι, θα με παρουν ελδυκ;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 18
tolis1989 έγραψε:Καλησπερα μαγκες... ! Ειναι το πρωτο μηνυμα μου εδω και θα ηθελα να ρωτησω κατι συγκεκριμενο για την ελδυκ... Εχω καταγωγη απο νησι βορειοανατολικου αιγαιου και στις προυποθεσεις για να πας ελδυκ λεει να μεν εχεις μονιμο τοπο κατοικιας εβρο ή απο Νησι ανατολικου αιγαιου... Δηλαδη τι εννοει ακριβως; Τον τοπο καταγωγης; Εγω για παραδειγμα σπουδαζω αθηνα αμα δηλωσω αθηνα σαν μονιμη κατοικια και καταγωγη απο το νησι, θα με παρουν ελδυκ;
1. Τον τόπο διαμονής
2. Για να δηλώσεις κάτι τέτοιο θα πρέπει να καταθέσεις και την αντίστοιχη βεβαίωση μόνιμης κατοικίας, αν καταφέρεις και πάρεις την συγκεκριμένη βεβαίωση, τότε θα σε πάρουν
Σε ευχαριστω πολυ... Αρα βγαζω χαρτι οτι μενω αθηνα και ειμαι κομπλε... Πιστευεις ελδυκ αξιζει να πας αν δεν εχεις τελειωσει τις σπουδες; Ακουσα οτι δινουν πιο πολλες μερες αδεια...
-
- Στρατηγός
Για σας είμαι ομογενης απο αλβανία και μονιμος κατοίκος Αθήνας μπορω να υπηρετήσω ΕΛΔΥΚ;
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Γεια σας! Μια ερωτηση και γω σχετικα με ΕΛΔΥΚ.
Ειμαι ομογενης και μπενω 14/11 Αυλωνα.
Μπορω εγω να ζητησω να ερθω στο νησι η δεν επιτρεπετε;
Ειμαι ομογενης και μπενω 14/11 Αυλωνα.
Μπορω εγω να ζητησω να ερθω στο νησι η δεν επιτρεπετε;
-
- Στρατηγός
Προϋποθέσεις:
α. Να είναι πλήρους ή 8μηνης θητείας.
β. Να έχει σωματική ικανότητα Ι1-I2.
γ. Να μην έχει μόνιμη διαμονή στον Έβρο ή σε νησί του Ανατολικού Αιγαίου.
α. Να είναι πλήρους ή 8μηνης θητείας.
β. Να έχει σωματική ικανότητα Ι1-I2.
γ. Να μην έχει μόνιμη διαμονή στον Έβρο ή σε νησί του Ανατολικού Αιγαίου.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες