Cpt.Tsakalof έγραψε:Στο στρατο δεν υπαρχει παρτυ σου! Υπαρχουν απανωτες 20αρουλες απ το ΔΙΚΑ σου
Αν είναι να διαλέξω ανάμεσα στην ωραία ανάμνηση και στην 20αρα, επιλέγω την 20αρα. Ελπίζω να είσαι λιγότερο εριστικός στα μυνήματα σου, μια απλή ερώτηση έκανα.
Συγγνωμη αν ημουν λιγο εντονος. Αλλα να ξερεις οτι τωρα το λες οτι επιλεγεις την 20αρα... Οταν θα εισαι μεσα θα ειναι αλλιως.
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
OΚ ενδεχομένως να έχεις δίκιο φίλε Κώστα, θα το δω μπροστά μου αν επιλεγώ. Να ρωτήσω εσύ που σίγουρα θα ξέρεις, τι ποσοστό ατόμων που ήταν σειρά σου είχε βύσμα για αλεξίπτωτα. Το λέω γιατί δεν έχω αλλά και να είχα θα ντρεπόμουν να το βάλω για δικούς μου λόγους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cpt.Tsakalof την Πέμ Ιουν 03, 2010 8:22 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Cpt.Tsakalof έγραψε:OΚ ενδεχομένως να έχεις δίκιο φίλε Κώστα, θα το δω μπροστά μου αν επιλεγώ. Να ρωτήσω εσύ που σίγουρα θα ξέρεις, τι ποσοστό ατόμων που ήταν σειρά σου είχε βύσμα για αλεξίπτωτα. Το λέω γιατί δεν έχω αλλά και να είχα θα ντρεπόμουν να το βάλω για δικούς μου λόγους.
Τωρα δεν χρειαζεται τους περνουν σχεδον ολους απ οσο ξερω. Οταν μπηκα εγω το 80% ειχε βύσμα... Και λίγο λεω...
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
Κριμα κωστα επρεπε να εμπενες τωρα να μπεναμε μαζι να εκανες καμια υπηρεσια κ για μενα. Διοτι το παραδεχομαι θα βαλω βυσμα. Δεν ειναι κακο πλεον. Βαζει παρααααα πολυς κοσμος. Στο κατω κατω τι δεν λειτουργει με κονε και γνωριμιες σε αυτην την χωρα; Ολα ετσι λειτουργουν. Οπως σε μια δουλεια θα σε απορριψουν ενω μπορει να εχεις περισσοτερες ικανοτητες και να παρουν καποιον αλλο λωγο βυσματος χωρις καμια γνωση... Μου ετυχε αυτο και δεν θεωρω παρηγορια το Χτυπημα στον ωμο και το 'αν περνουσε απτο χερι μας θα ησουν εδω'. Λοιπον οσα παιδια μπορουν να χρησιμοποιησουν κονε βυσματα κ οτι αλλο θελουν ας το κανουν. Και ας αφησουν τις ηθικολογιες για αλλους! Ζουμε στην Ελλαδα αυτο τα λεει ολα. Δεν ειναι εγωιστικο ουτε ειμαι 'παρτακιας' απλως ενας ανθρωπος που μεγαλωσε σε μια χωρα με το ιδιο σκεπτικο και προσαρμοστηκε με τις επικρατουσες συνθηκες. Αν δεν ειναι ο αλλος θα εισαι εσυ καπου αλλου. Κοιταξτε να περασετε οσο καλυτερα γινεται οπως θα κανω κ εγω κ βαλτε βυσματα κονε γνωριμιες συγγενεις κ οτι αλλο γουσταρετε κ στον στρατο και στα αλεξιπτωτα και στο δημοσιο και παντου. Μην ακουτε τον κωστα πηγε 18 χρονων φανταρος κ βγηκε. Δεν εχει φαει χαστουκια ακομα απτη ζωη να δει τις δυσκολιες τις κ πως ειναι να προσπαθεις να ζησεις ολομοναχος χωρις καμια στηριξη ουτε απο γονεις ουτε απο πουθενα. Κωστα αυτα ελα να μου τα πεις οταν θα σαι 30.
EΓώ πάντως πιστεύω ότι ο Κώστας μια χαρά τα είπε για τα βύσματα ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΡΑΖΕΙ. Ότι να ναι λες φίλε μου, άσχετα κιόλας με το θέμα. Επιπλέον δεν μπορείς να ξέρεις τι εμπειρίες έχει από δουλειές κτλ ο Κώστας και ο οποιοσδήποτε Κώστας οπότε μην προτρέχεις. Επιπλέον, έλεος πια με τα βύσματα, δεν γίνεται να μπεί όλη η Ελλάδα στα σώματα ασφαλείας και να μην μπαίνουν στις ειδικές δυνάμεις και ειδικά αλεξίπτωτα παιδιά που αξίζουν, αφήνοντας άλλους μπουχέσες.
Cpt.Tsakalof έγραψε:EΓώ πάντως πιστεύω ότι ο Κώστας μια χαρά τα είπε για τα βύσματα ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΡΑΖΕΙ. Ότι να ναι λες φίλε μου, άσχετα κιόλας με το θέμα. Επιπλέον δεν μπορείς να ξέρεις τι εμπειρίες έχει από δουλειές κτλ ο Κώστας και ο οποιοσδήποτε Κώστας οπότε μην προτρέχεις. Επιπλέον, έλεος πια με τα βύσματα, δεν γίνεται να μπεί όλη η Ελλάδα στα σώματα ασφαλείας και να μην μπαίνουν στις ειδικές δυνάμεις και ειδικά αλεξίπτωτα παιδιά που αξίζουν, αφήνοντας άλλους μπουχέσες.
gg26 έγραψε:Κριμα κωστα επρεπε να εμπενες τωρα να μπεναμε μαζι να εκανες καμια υπηρεσια κ για μενα. Διοτι το παραδεχομαι θα βαλω βυσμα. Δεν ειναι κακο πλεον. Βαζει παρααααα πολυς κοσμος. Στο κατω κατω τι δεν λειτουργει με κονε και γνωριμιες σε αυτην την χωρα; Ολα ετσι λειτουργουν. Οπως σε μια δουλεια θα σε απορριψουν ενω μπορει να εχεις περισσοτερες ικανοτητες και να παρουν καποιον αλλο λωγο βυσματος χωρις καμια γνωση... Μου ετυχε αυτο και δεν θεωρω παρηγορια το Χτυπημα στον ωμο και το 'αν περνουσε απτο χερι μας θα ησουν εδω'. Λοιπον οσα παιδια μπορουν να χρησιμοποιησουν κονε βυσματα κ οτι αλλο θελουν ας το κανουν. Και ας αφησουν τις ηθικολογιες για αλλους! Ζουμε στην Ελλαδα αυτο τα λεει ολα. Δεν ειναι εγωιστικο ουτε ειμαι 'παρτακιας' απλως ενας ανθρωπος που μεγαλωσε σε μια χωρα με το ιδιο σκεπτικο και προσαρμοστηκε με τις επικρατουσες συνθηκες. Αν δεν ειναι ο αλλος θα εισαι εσυ καπου αλλου. Κοιταξτε να περασετε οσο καλυτερα γινεται οπως θα κανω κ εγω κ βαλτε βυσματα κονε γνωριμιες συγγενεις κ οτι αλλο γουσταρετε κ στον στρατο και στα αλεξιπτωτα και στο δημοσιο και παντου. Μην ακουτε τον κωστα πηγε 18 χρονων φανταρος κ βγηκε. Δεν εχει φαει χαστουκια ακομα απτη ζωη να δει τις δυσκολιες τις κ πως ειναι να προσπαθεις να ζησεις ολομοναχος χωρις καμια στηριξη ουτε απο γονεις ουτε απο πουθενα. Κωστα αυτα ελα να μου τα πεις οταν θα σαι 30.
Πηγα 18 γιατί ειχα @@ και δεν εκατσα να τρωω τα λεφτα του πατερα μου σε υποτιθέμενες σπουδες και φοιτιτικα χρόνια... Δεν εκανα ποτε καλοκαιρινές διακοπες στα νησιά οπως τα ''φιλαρακια'' μου απ το σχολειο αλλα ανεβαινα (οπως και τωρα) στη σκαλωσιά απ τις 6.30 να βγαλω το μεροκάματο που δεν ήθελα να μου δίνει ο ''μπαμπας''... Τελειωσα αξιοπρεπεστατα το στρατιωτικο στι 2ΜΑΛ οπου εκανα να παρω και αδεια 4,5 μήνες... Και τωρα συνεχίζω να ανεβαίνω στη σκαλωσια και να παίζω με τη ζωη μου ενω αλλα φιλαρακια παιζουν ρακετες στις παραλιες... Δεν εχω να απολογηθω περαιτέρω σε σενα και το αν εχω φαει χαστουκια στη ζωη ασε να το ξέρω εγω καλυτερα... α... Και οταν θα ειμαι 30 με τη δουλεια που τραβαω θα ειμαι στο κρεβατι. Οπως ο πατερας μου που ηταν αγωνιστης και τωρα θα του τα παρει ολα ο παπανδρεου με τα βυσματακια σου
Cpt.Tsakalof έγραψε:Δώσε και χώσε μάστορα. Γ@μώ την νοοτροπία των περισσότερων ελλήνων γ@μώ.
Αυτος νομιζει πως ειναι ολοι το ιδιο. Ή οτι πρεπει να εχουμε ολοι την ιδια νοοτροπια επειδη αυτος δε μπορει να ανεβει να παρει 30 ελξεις και να μπει με τα @@ τα δικα του...
ninos έγραψε:Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω κατι, μονο οι μονιμοι ΕΠΟΠ αλεξ/τιστες πληρωνονται η και οι αλποι στρατιωτες αλεξ/στες που κανουν την θητεια τους;
Όλοι...
10κωστας50 έγραψε: Διαβασε προηγουμενα post φιλε νικο και θα παρεις απαντηση σε οτι ρωτας και ακομα παραπανω.
Ρε φιλε εχω βγαλει τα ματια μου να διαβαζω... Οι 25 πρωτες σελιδες δεν το αναφερουν καπου.
Θεωρω πιο αποτελεσματικο τροπο να μου απαντησεις αν ξερεις... Ξερω οτι μπαινει ο καθενας και ρωταει τα ιδια χωρις να διαβασει το προηγουμενο ποστ αλλα δεν ειναι ολοι το ιδιο, ουτε ειδα να εχει ξαναερωτηθει... Ευχαριστω
10κωστας50 έγραψε: Διαβασε προηγουμενα post φιλε νικο και θα παρεις απαντηση σε οτι ρωτας και ακομα παραπανω.
Ρε φιλε εχω βγαλει τα ματια μου να διαβαζω... Οι 25 πρωτες σελιδες δεν το αναφερουν καπου.
Θεωρω πιο αποτελεσματικο τροπο να μου απαντησεις αν ξερεις... Ξερω οτι μπαινει ο καθενας και ρωταει τα ιδια χωρις να διαβασει το προηγουμενο ποστ αλλα δεν ειναι ολοι το ιδιο, ουτε ειδα να εχει ξαναερωτηθει... Ευχαριστω
Στα αλεξίπτωτα συντηρείσαι καθε εξάμηνο... Δηλαδή οι πάντες (αλεξιπτωτιστες) κάνουν 2 αλματα το εξάμηνο και πληρώνονται. Παράδειγμα ενας εφεδρος που υπηρετει τη θητεία του κανει καποια αλματα πανω σε ασκησεις, αλλα πλην αυτων των αλματων κανει +2 αναγκαστηκα για συντήρηση. Συντήρηση = χρήματα + ικανότητα (δηλαδη να δουν αν εισαι ακομα ικανος να κανεις αλμα). Σαν εφεδρος πλεον λογο 9 μήνου προλαβαίνεις να συντηρηθεις 2 φορές... Συντήρηση = 1270? (και κατι ψιλά) (οσο ήμουν ήμουν εγω δηλαδη τοσα περναμε) Αυτα, ελπιζω να καταλαβες. Μια συμβουλή : Αν ειναι να πας για τα λεφτα μην πας. Ο στρατος χρειαζεται παλικαρια που το αγαπανε.
σημερα εκοψα αναβολη και μπαινω με την ΕΣΣΟ νοεμβριου 2010. στην αιτηση αναβολης, ειχε επιλογη για ειδικες δυναμεις και επελεξα αλεξιπτωτα, λογω καυλας. παρατηρησα οτι η κοπελα στο γραφειο που μου εκανε τα χαρτια, κυκλωσε με κοκκινο στυλο την επιλογη μου, σαν να το τονισε! υπαρχει περιπτωση να παρουσιαστω κατευθειαν σε κεντρο εκπαιδευσης ειδικων δυναμεων;(δεν το ειχα δηλωσει στο περιοδευων) επισης γενικα εχουν ζητηση τα αλεξιπτωτα, υπαρχει ανταγωνισμος, η πανε ολοι πεζικαριοι για να λουφαρουν;
απο οτι εχω διαβασει σε αυτο το φορουμ οι πιο πολλοι πανε αλεξιπτωτα λογω του οτι η σχ. αλ βρισκεται στην αθηνα και ετσι δεν θα αποχωριστουν τη μαμα τους, γκομενα τους κτλ. και οχι επειδη γουσταρουν πραγματικα το σωμα αυτο.
ελπιζω να διαψευτω και να δω οτι δεν ειναι ετσι τα πραγματα! πιστευω οτι οι βυζματιες δεν θελουν ειδικες δυναμεις, αλλα αραλικι οποτε ελπιζω να συναντησω παιδια που πηγαν εκει γιατι τους αρεσει πολυ!
σημερα εκοψα αναβολη και μπαινω με την ΕΣΣΟ νοεμβριου 2010. στην αιτηση αναβολης, ειχε επιλογη για ειδικες δυναμεις και επελεξα αλεξιπτωτα, λογω καυλας. παρατηρησα οτι η κοπελα στο γραφειο που μου εκανε τα χαρτια, κυκλωσε με κοκκινο στυλο την επιλογη μου, σαν να το τονισε! υπαρχει περιπτωση να παρουσιαστω κατευθειαν σε κεντρο εκπαιδευσης ειδικων δυναμεων;(δεν το ειχα δηλωσει στο περιοδευων) επισης γενικα εχουν ζητηση τα αλεξιπτωτα, υπαρχει ανταγωνισμος, η πανε ολοι πεζικαριοι για να λουφαρουν;
απο οτι εχω διαβασει σε αυτο το φορουμ οι πιο πολλοι πανε αλεξιπτωτα λογω του οτι η σχ. Αλ βρισκεται στην αθηνα και ετσι δεν θα αποχωριστουν τη μαμα τους, γκομενα τους κτλ. Και οχι επειδη γουσταρουν πραγματικα το σωμα αυτο.
ελπιζω να διαψευτω και να δω οτι δεν ειναι ετσι τα πραγματα! πιστευω οτι οι βυζματιες δεν θελουν ειδικες δυναμεις, αλλα αραλικι οποτε ελπιζω να συναντησω παιδια που πηγαν εκει γιατι τους αρεσει πολυ!
τα λεμε μεσα commandos!
ευχαριστω προκαταβολικα για ενδεχομενη απαντηση!
Eσυ που πας γιατι το γουσταρεις, και δεν βάζεις βύσμα (υποθέτω συμφωνα με αυτα που λες) , αν μπεις θα εισαι πολυ καλο commando αλλα να ξερεις οτι θα φας πολυ μεγαλη π... Οταν ομως περασεις την πυλη για τελευταια φορα θα νιωθεις περίφανος που υπηρετησες εκει με τα δικα σου @@ και οχι καποιου βύσματος και η συνείδηση σου θα είναι καθαρή γιατι πολυ απλα δεν υπηρέτησες εις βάρος αλλων, γιατι ο, τι εκανες και ο, τι πήρες ηταν με την αξία σου. Να τον ιδρώσεις μεχρι σε σημείο να λιώσει ο μπερες για να πεις οτι κατι κατάφερες. Καλή θητεία.