Αθλητικές δοκιμασίες σε στρατιωτικές σχολές (2011)
Οσοι ειναι τοσο σιγουρι και το παιζουν μαγκες ας πανε στο γηπεδο και τα λεμε μετα. Και εγω για το 1000αρι ετσι ελεγα αλλα με δυσκολευει. Πρεπει να καταβαλω προσπαθεια... Οσοι δεν εχουν γυμναστη στη ζωη τους καλο ειναι να κανουν προπονησεις...
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
Το χιλιάρι πράγματι θέλει προσοχή, όσο καλός και αν είσαι δεν πας να τρέξεις για πρώτη φορά τη μέρα των εξετάσεων. Καλό είναι να γίνουν κάποιες δοκιμούλες για να μην βρεθεί κάποιος Προ εκπλήξεων. Τα υπόλοιπα πραγματικά είναι για "ανάπηρους".
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 7
Απο αυριο μαλλον (το πολυ απο 'βδομαδα) αρχιζω και εγω προπονηση. Αντε να δουμε... ! Το αλμα εις υψος πως το πηδαμε;
ΛΟΚατζης στο βουνο χωρις φαϊ χωρις νερο μονο ΑΙΜΑ!!! Και τι αιμα; -ΤΟΥΡ-ΚΙ-ΚΟ -Και τι αλλο; -ΣΚΟ-ΠΙΑ-ΝΟ ΑΙΜΑ να'νε κ'οτι να'νε Μ16 να βαρανε χηρες και ορφανα να κλαινε και τα σπιτια τους να καιμε!
Παταμε ελευθερα δεν υπαρχει περιορισμος.
Αχ λαθος εις υψος ειπες... Σορυ
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 14
- Ενδιαφέροντα: - free running -
- Επάγγελμα: kommanto junior
salonika91 έγραψε:
Απο αυριο μαλλον (το πολυ απο 'βδομαδα) αρχιζω και εγω προπονηση. Αντε να δουμε... ! Το αλμα εις υψος πως το πηδαμε;
πηγαινεις απο τα πλαγια. Παιρνεις λιγοστη φορα. Πατας δεξι η αριστερο ποδι αναλογα ποιο ειναι το δυνατο σου... (αυτο πατας) . Σηκωνεις το ενα

Την ΠΟΛΗ που μου πήρανε εγώ την θέλω πίσω να μπω μεσ'την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ και να την λειτουργήσω και μονο τότε ο ΘΕΟΣ την ΠΟΛΗ θα φωτίσει και ο ΥΜΝΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ παντου θα απειχήσει!!!
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 7
Ευχαριστω πολυ Ευαγγελια αλλα δν καταλαβα :p το αλμα εις υψος ειναι αυτο το κονταρι που απο κατο ειναι το στρωμα; Αυτο που τρεχεις πηδας και γυρνας πλάτη και πεφτεις στο στρωμα;
ΛΟΚατζης στο βουνο χωρις φαϊ χωρις νερο μονο ΑΙΜΑ!!! Και τι αιμα; -ΤΟΥΡ-ΚΙ-ΚΟ -Και τι αλλο; -ΣΚΟ-ΠΙΑ-ΝΟ ΑΙΜΑ να'νε κ'οτι να'νε Μ16 να βαρανε χηρες και ορφανα να κλαινε και τα σπιτια τους να καιμε!
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 13
salonika91 έγραψε:
Ευχαριστω πολυ Ευαγγελια αλλα δν καταλαβα :p το αλμα εις υψος ειναι αυτο το κονταρι που απο κατο ειναι το στρωμα;Αυτο που τρεχεις πηδας και γυρνας πλάτη και πεφτεις στο στρωμα;
To άλμα είς ύψος είναι αυτό που σου μαύρισα. Το πρώτο που έγραψες εσύ είναι το άλμα επί κοντώ. Δεν υπάρχει τέτοιο άθλημα στις αθλητικές δοκιμασίες...
Όταν λέτε ότι δεν υπάρχει περιορισμός για το άλμα εις μήκος, τι εννοείτε;
OΤι δεν ειναι απαραιτητο να πατησεις εκεινη την ασπρη γραμμη που πατανε οι αθλητες για να θεωρηθει εγκυρο το αλμα... Πατας οπου θες...
-
- Ταγματάρχης
Αριαδνη μου κανεις λαθος!
δε πηδας απο οπου θες, αλλα απο την βαλβιδα. Αν πατησεις το "ασπρο"κερδισεις εκατοστα αν πατησεις το μαυρο θεωρειται ακυρο, αν πατησεις πιο πριν εισαι και ποιο σιγουρος... Αλλα περισυ ηταν αυστηροι απο οτι μας ειπαν στο σχολειο τα παιδια που εδωσαν σχετικα με τα ακυρα.

Την ΠΟΛΗ που μου πήρανε εγώ την θέλω πίσω να μπω μεσ'την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ και να την λειτουργήσω και μονο τότε ο ΘΕΟΣ την ΠΟΛΗ θα φωτίσει και ο ΥΜΝΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ παντου θα απειχήσει!!!
Αληθεια; Πριν λιγο καιρο ημουν εγω που το ειχα ρωτησει αυτο και μου ειχαν πει αυτο που ειπα εγω τωρα στην κοπελα... Σορυ για την παραπληροφορηση... !
-
- Ταγματάρχης
Αριαδνη έγραψε:Αληθεια; Πριν λιγο καιρο ημουν εγω που το ειχα ρωτησει αυτο και μου ειχαν πει αυτο που ειπα εγω τωρα στην κοπελα... Σορυ για την παραπληροφορηση... !
σιγα βρε... Αλλα προσεξε το, μη κοπειται αδικα...

Αμαν ευτυχως που το διευκρινισαμε! Σορυ και παλι!
Και τελικα μετρανε απο το σημειο που πατησες στο τελευταιο βημα;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες