Μεταθέσεις Λιμενικών

Το Λιμενικό Σώμα και οι Ειδικές Δυνάμεις του (ΚΕΑ/ΟΕΑ/ΜΥΑ), η Ακτοφυλακή, οι Λιμενοφύλακες και μισθοί τους
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
AlexTheGood
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 4

Μεταθέσεις Λιμενικών

Δημοσίευση από AlexTheGood »

Greek_Army έγραψε:
AlexTheGood έγραψε:Εγώ που είμαι απο Σάμο, υπάρχει κάποια περίπτωση να με στείλουν π. Χ. Αθήνα;

Διάβασε προηγούμενα μηνύματα έχει αναλυθεί μέχρι αηδίας το θέμα των μεταθέσεων

Έχει αναλυθεί μέχρι αηδίας το θέμα των μεταθέσεων, αλλά δεν μου έχει ληθεί η απορία για το αν μένω Σάμο στην αρχή ή εαν μπορούν να με στείλουν και Αθήνα, μιας και είναι παραμεθώριος.

Αλλά εφόσον έχετε κουραστεί, μην απαντάτε. Δεν πειράζει. Θα πάω στο λιμενικό αύριο να ρωτήσω για να τελειώνω...

Φιλικά
Ου πόσοι αλλά που
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 38

Μεταθέσεις Λιμενικών

Δημοσίευση από Greek_Army »

Να πας... Αν βαριέσαι να διαβάζεις προηγούμενα θέματα δεν υπάρχει λόγος να γράφεις σε ένα φόρουμ

Το έχουμε ξαναπεί οι μεταθέσεις των λιμενικών είναι παρόμοιες με των στρατιωτικών. Μπορεί να είσαι 4 χρόνια αθήνα 4 χρόνια ρόδο, να γυρίσεις σάμο και να ξαναπάρεις μετάθεση
Άβαταρ μέλους
AlexTheGood
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Μεταθέσεις Λιμενικών

Δεν βαριέμαι να διαβάσω ένα θέμα! Απλά δεν σκέφτηκες πως ίσως δεν έχω χρόνο...

Συγγνωμη κιόλας που ρωτάμε κάτι. Και άλλωστε το μόνο που βλέπω είναι (εκτός απο απαντήσεις), γκρίνια.

Πάντως ευχαριστώ για την απάντηση που έδωσες.:-)

Ου πόσοι αλλά που
nikopaok4
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 3

Μεταθέσεις Λιμενικών

Δημοσίευση από nikopaok4 »

AlexTheGood έγραψε:Δεν βαριέμαι να διαβάσω ένα θέμα! Απλά δεν σκέφτηκες πως ίσως δεν έχω χρόνο...

Συγγνωμη κιόλας που ρωτάμε κάτι. Και άλλωστε το μόνο που βλέπω είναι (εκτός απο απαντήσεις), γκρίνια.

Πάντως ευχαριστώ για την απάντηση που έδωσες.:-)

αδερφε μια γρηγορη μαται πανω απο 2 λεπτα δε παιρνει τι δεν εχεις χρονο μας λες...
Άβαταρ μέλους
AlexTheGood
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Μεταθέσεις Λιμενικών

έγραψε: αδερφε μια γρηγορη μαται πανω απο 2 λεπτα δε παιρνει τι δεν εχεις χρονο μας λες...

Αντί να την λέτε στον καθένα επειδή δεν έχει χρόνο να διαβάσει 5 σελίδες θέματος και πόσους σύνδεσμους με ένα κατεβατό-σεντόνι (όπου πολλοί είναι εκτός θέματος), θα μπορούσατε να απαντήσετε στην απορία μου. Εαν βαριέμαι (πράγμα που δεν ισχύει) να διαβάσω 5 σελίδες, άλλο τόσο βαριέστε εσείς να μου απαντήσετε.

Δεν πειράζει όμως. Κάθισα και διάβασα και έμαθα. Ευχαριστώ για την βοήθεια.

Φιλικά!:-)
Ου πόσοι αλλά που
st1985
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Μεταθέσεις Λιμενικών

Δημοσίευση από st1985 »

Ξερει κανενας πως πανε οι μεταθεσεις του λιμενικου?
cHrisAEN
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Μεταθέσεις Λιμενικών

Δημοσίευση από cHrisAEN »

st1985 έγραψε:Ξερει κανενας πως πανε οι μεταθεσεις του λιμενικου;

Δύσκολη απάντηση. Το ότι θα πάς παραμεθόριο θεώρησε το δεδομένο. Για διάβασε μία και εδώ
http://www.metataxeis.gr/index.php/topic,801.0.html

lunadark έγραψε:Ευχαριστουμε για τις πληροφοριες ελανη! Μηπως ξερεις και σε περιπτωση που εισαι παντρεμενος αν μπορεις να ερθεις κοντα στην περιοχη σου η την 5ετια θα την κανεις ουτως η αλλως; Επιπλεον ξερεις αν σε περνανε τις ιατρικες εξετασεις αν εχεις σκολιωση;

μην το Δένεις Και Κόμπο Μετά Τα 5 χρόνια Παραμεθόριο Θα Είσαι Σπίτι σου. Βεβαια Ειναι οτι καλύτερο Έτσι; Κακά τα ψέματα... Αλλά και πάλι θα παίζει ρόλο αν υπάρχουν οργανικές θέσεις κενές εκεί ... Αν έχεις τα μόρια... Και το σημαντικότερο κανα Μπάρμπα Στη κορώνη... Προσωπική Γνώμη...

superman
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 2

Μεταθέσεις Λιμενικών

Δημοσίευση από superman »

Αν κάποιος μετά από 5-6 χρόνια πάρει μετάθεση κοντά στο σπίτι του, υπάρχει περίπτωση να σε ξανά Στείλουν Αλλού; Και πώς ακριβώς είναι το ''σύστημα'', είναι με μόρια όπως στην αστυνομία?
maria23
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Μεταθέσεις Λιμενικών

Δημοσίευση από maria23 »

Γεια σας παιδιά... ! Να ρωτήσω, πόσα χρόνια πρέπει ένας λιμενοφύλακας να υπηρετήσει Παραμεθόριο;
nikopaok4
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Μεταθέσεις Λιμενικών

maria23 έγραψε:Γεια σας παιδιά... ! Να ρωτήσω, πόσα χρόνια πρέπει ένας λιμενοφύλακας να υπηρετήσει Παραμεθόριο;
5 νομιζω. Υπαρχει και σχετικο θεμα αν ψαξεις

maria23
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Μεταθέσεις Λιμενικών

Δημοσίευση από maria23 »

nikopaok4 έγραψε:
maria23 έγραψε:Γεια σας παιδιά... ! Να ρωτήσω, πόσα χρόνια πρέπει ένας λιμενοφύλακας να υπηρετήσει Παραμεθόριο;

Σ'ευχαριστω! Ναι εριξα μια ματια αλλα εχω μια απορια ακομα...5 χρονια σε ενα συγκεκριμενο μερος 'η μπορούμε να τα μοιράσουμε 2 σε ενα νησι α κατηγοριας και αλλα 3 σε νησι β ή γ κατηγοριας για παραδειγμα;

nikopaok4
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Μεταθέσεις Λιμενικών

maria23 έγραψε:
nikopaok4 έγραψε:

Σ'ευχαριστω! Ναι εριξα μια ματια αλλα εχω μια απορια ακομα...5 χρονια σε ενα συγκεκριμενο μερος 'η μπορούμε να τα μοιράσουμε 2 σε ενα νησι α κατηγοριας και αλλα 3 σε νησι β ή γ κατηγοριας για παραδειγμα;

ε δεν νομιζω... Εικόνα

maria23
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Μεταθέσεις Λιμενικών

Δημοσίευση από maria23 »

Εντάξει τότε... Διαβάζοντας τα παραπάνω μηνύματα κάτι τέτοιο κατάλαβα αλλά μάλλον κατάλαβα λάθος... Εικόνα
lifo

Μεταθέσεις Λιμενικών

Δημοσίευση από lifo »

Γνωριζει κανεις τι παιζει με τις μεταθεσεις στο λιμενικο; Εχω ακουσει οτι οι λιμενοφυλακες φευγουν εκτος αθηνων (εννοω παραμεθωριο φαση) για 10 χρονια και ανα 5 οι υπαξιοματικοι. Ισχυει κατι τετοιο?
superman
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 2

Μεταθέσεις Λιμενικών

Δημοσίευση από superman »

lifo έγραψε:Γνωριζει κανεις τι παιζει με τις μεταθεσεις στο λιμενικο; Εχω ακουσει οτι οι λιμενοφυλακες φευγουν εκτος αθηνων (εννοω παραμεθωριο φαση) για 10 χρονια και ανα 5 οι υπαξιοματικοι. Ισχυει κατι τετοιο;

έτσι ξέρω κι εγώ. Και στο κάτω κάτω είναι και λίγο λογικό. Αυτοί που θα μπουν τώρα θα παν Παραμεθόριο Για να πάρουν μετάθεση οι ''παλιοί''

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης