ΑΕΝ: Προκήρυξη για εισαγωγή (2010)
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 7
Διάβασε τις προηγούμενες σελίδες δεν γίνεται να απαντάμε συνέχεια στα ίδια πράγματα
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 6
Σε ευχαριστω πολυ greek army για την απαντηση αλλα σκεψου και το αλλο, τον ιδιο χωρο δεν θα επιανε το ποστ σου αν απλα μπορουσες να μου απαντησεις στην ερωτηση μου, επισηςαφου μπηκες στον κοπο να γραψεις κατι καντο οχι για παρατηρηση αλλα για απαντηση και επισης συμμερισου λιγο το αγχος καποιων και το οτι υπαρχουν 42 ολοκληρες σελιδες οι οποιες δεν ειναι ολες και με χρησιμες πληροφοριες! Ωστοσο σε ευχαριστω εστω και για ττην υποδειξη. Φιλικα παντα!
-
- Στρατηγός
Με την λογική σου θα είχαμε γεμίσει 80 σελίδες με το ίδιο πράγμα. Γι'αυτό υπάρχουνε και παλαιότερα ποστ για να ψάχνουνε οι ενδιαφερόμενοι αλλιώς θα το κλείναμε το φόρουμ
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 13
φιλε greko Παρελειψα να σε ρωτησω σχετικα με τις εγγραφες. Απο την προκυρηξη που ειδα λεει οτι η προθεσμια ειναι μεχρι 8 ιουλιου. Εγω τωρα τι πρεπει να κανω να μαζεψω ολα τα δικαιολογιτικα που χρειαζονται και να παω στην πρεβεζα (οπου θε λω να περασω); Και εκει θα δηλωσω αναβολη λογω στρατευσης;greko_27 έγραψε:johnnylok έγραψε: Παιδια θελω να ρωτησω... Εγω Εδωσα φετος πανελληνιες και περιμενω να βγουν τα μορια μου. Την αεν την πιανω σιγουρα. Αν δεν μπω ομως φετος στην σχολη, δηλ να παω φανταρος πρωτα και του χρονου να κρατησω τα μορια που θα βγαλω φετος και μολις τελειωσω απο φανταρος να μπω. Ξερει κανεις αν γινεται;
Φετος το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να γραφτεις κανονικα στην σχολη τον σεπτεμβριο και να ζητησεις απο την γραμματεια της σχολης αναβολη σπουδων λογω στρατευσης για ενα χρονο.Για τα απαραιτητα δικαιολογητικα θα ρωτησεις στην γραμματεια της σχολης.
- greko_27
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 41
johnnylok έγραψε:φιλε greko Παρελειψα να σε ρωτησω σχετικα με τις εγγραφες. Απο την προκυρηξη που ειδα λεει οτι η προθεσμια ειναι μεχρι 8 ιουλιου. Εγω τωρα τι πρεπει να κανω να μαζεψω ολα τα δικαιολογιτικα που χρειαζονται και να παω στην πρεβεζα (οπου θε λω να περασω) ; Και εκει θα δηλωσω αναβολη λογω στρατευσης;greko_27 έγραψε:johnnylok έγραψε: Παιδια θελω να ρωτησω... Εγω Εδωσα φετος πανελληνιες και περιμενω να βγουν τα μορια μου. Την αεν την πιανω σιγουρα. Αν δεν μπω ομως φετος στην σχολη, δηλ να παω φανταρος πρωτα και του χρονου να κρατησω τα μορια που θα βγαλω φετος και μολις τελειωσω απο φανταρος να μπω. Ξερει κανεις αν γινεται;
Φετος το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να γραφτεις κανονικα στην σχολη τον σεπτεμβριο και να ζητησεις απο την γραμματεια της σχολης αναβολη σπουδων λογω στρατευσης για ενα χρονο.Για τα απαραιτητα δικαιολογητικα θα ρωτησεις στην γραμματεια της σχολης.
Οταν λεω εγγραφες εννοω την εγγραφη που πρεπει να κανεις στην αντιστοιχη σχολη (πχ ΑΕΝ Πρεβεζας) που εχεις περασει.Οι εγγραφες για ολα τα ΑΕΙ, ΤΕΙ, Στρατιωτικες-Αστυνομικες Σχολες και ΑΕΝ αρχιζουν οταν βγουν οι βασεις ολων των σχολων απο τις πανελληνιες!

-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 13
johnnylok έγραψε:φιλε greko Παρελειψα να σε ρωτησω σχετικα με τις εγγραφες. Απο την προκυρηξη που ειδα λεει οτι η προθεσμια ειναι μεχρι 8 ιουλιου. Εγω τωρα τι πρεπει να κανω να μαζεψω ολα τα δικαιολογιτικα που χρειαζονται και να παω στην πρεβεζα (οπου θε λω να περασω) ; Και εκει θα δηλωσω αναβολη λογω στρατευσης;greko_27 έγραψε:johnnylok έγραψε: Παιδια θελω να ρωτησω... Εγω Εδωσα φετος πανελληνιες και περιμενω να βγουν τα μορια μου. Την αεν την πιανω σιγουρα. Αν δεν μπω ομως φετος στην σχολη, δηλ να παω φανταρος πρωτα και του χρονου να κρατησω τα μορια που θα βγαλω φετος και μολις τελειωσω απο φανταρος να μπω. Ξερει κανεις αν γινεται;
Οταν λεω εγγραφες εννοω την εγγραφη που πρεπει να κανεις στην αντιστοιχη σχολη (πχ ΑΕΝ Πρεβεζας) που εχεις περασει.Οι εγγραφες για ολα τα ΑΕΙ, ΤΕΙ, Στρατιωτικες-Αστυνομικες Σχολες και ΑΕΝ αρχιζουν οταν βγουν οι βασεις ολων των σχολων απο τις πανελληνιες!

[/QUOTE φιλε greko οι βασεις των σχολων Θα βγουν αφου βγουν τα μορια που εχω μαζεψει τα οπιοα μαθαινω οτι θα βγουν 7 ιουλιου λογω απεργιων κτλ (αρα οι βασεις θα βγουν ακομα πιο μετα). Στην προκυρηξη της αεν λεει το εξης: Ε.ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ - ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ
1.Οι υποψήφιοι/ες από την ΠΡΩΤΗ γενική κατηγορία πρέπει να δηλώσουν τις Α.Ε.Ν.στο
μηχανογραφικό δελτίο του Υπουργείου Παιδείας,δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων και επιπλέον
πρέπει να υποβάλλουν σε οποιαδήποτε Α.Ε.Ν.τα ακόλουθα δικαιολογητικά,κανονικά και πλήρη από
την κοινοποίηση της παρούσας μέχρι και 08-07-2010 ημέρα Πέμπτη. Αρα ποτε θα προλαβω; Χιλια ευχαριστω παντως για την βοηθεια που προσφερεις οχι μονο σε μενα αλλα και σε ολο το φορουμ

- greko_27
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 41
johnnylok έγραψε:φιλε greko οι βασεις των σχολων Θα βγουν αφου βγουν τα μορια που εχω μαζεψει τα οπιοα μαθαινω οτι θα βγουν 7 ιουλιου λογω απεργιων κτλ (αρα οι βασεις θα βγουν ακομα πιο μετα). Στην προκυρηξη της αεν λεει το εξης: Ε
. ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ - ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ 1.
Οι υποψήφιοι/ες από την ΠΡΩΤΗ γενική κατηγορία πρέπει να δηλώσουν τις Α. Ε. Ν.στο μηχανογραφικό δελτίο του Υπουργείου Παιδείας
,δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων και επιπλέον πρέπει να υποβάλλουν σε οποιαδήποτε Α
. Ε. Ν. Τα ακόλουθα δικαιολογητικά,κανονικά και πλήρη από την κοινοποίηση της παρούσας μέχρι και
08-07-2010 ημέρα Πέμπτη. Αρα ποτε θα προλαβω; Χιλια ευχαριστω παντως για την βοηθεια που προσφερεις οχι μονο σε μενα αλλα και σε ολο το φορουμ
Μαλλον δεν εχεις καταλαβει ακριβως τι εχω γραψει στο πιο πανω ποστ... Τα δικαιολογητικα αυτα που αναφερει η προκυρηξη αφορουν τη διαδικασια επιλογης και τοποθετησης των υποψηφιων στις εκαστοτε ΑΕΝ.Την διαδικασια αυτη πρεπει να την κανεις οπωσδηποτε για να εχεις το δικαιωμα να εισαι υποψηφιος για τις ΑΕΝ (ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΠΙΤΥΧΟΝ γιατι δεν εχουν βγει τα τελικα αποτελεσματα, δηλαδη οι βασεις των σχολων). Εαν δεν την κανεις δε θα μπορεις να περασεις για ΑΕΝ γιατι απλουστατα δε θα υπαρχει το ονομα σου στην λιστα των υποψηφιων του ΥΕΝ που αφορα τις ΑΕΝ.
ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ... ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΑΕΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΑΠΛΩΣ ΕΠΙΚΥΡΩΝΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ Ακαδημιες Εμπορικου Ναυτικου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος greko_27 την Τετ Ιουν 30, 2010 1:05 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καλησπέρα σε όλους! Τελικα για την τριτη κατηγορία φέτος είναι υποχρεωτική η προηγούμενη θαλάσσια υπηρεσία... ;
Αν ηταν υποχρεωτική η θαλάσσια υπηρεσία 3 ατομα το πολυ θα καναν αιτηση με απολυτηριο...
Γεια σας δν ξερω πως γινετε αυτο ειμαι κοπελα και θελω να μπω στην σχολη εμποροπλιαρχων ειμαι απο χιο πως ακρηβως γινετε> Μονο απο παννεληνιες ι μπορεις να μπεις και με αλ τροπο; Πλιζζζζζζζζζζ βοηθεια δν κσερω τι παιζει για να μπω δν εχω ιδεα
-
- Στρατηγός
Κάτσε και διάβασε τις προηγούμενες σελίδες και θα δεις με ποιόν τρόπο μπορείς να μπεις
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Παρ Ιούλ 02, 2010 4:24 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
Καλησπερα παιδια μια ερωτηση να κανω. Οποιος θελει εμπορικο ναυτρικο πρεπει να το δηλωσει το φλεβαρη στην αιτηση π κανει οπως τις αστυνομικες σχολες?
Η προκηρυξη για το εμπορικο ναυτικο βγαινει μετα τις Πανελληινιες.Το μονο που χρειαζεται να κανεις, ειναι να το δηλωσεις σαν πιθανη επιλογη στο σχολειο σου, σε μια αιτηση που λεει και για τις αστυνομικες, στρατιωτικες, Τ. Ε. Φ. Α. Α. Και Α. Ε. Ν. οπως και ειδικα μαθηματα, τιποτα παραπανω μεχρι να βγει η προκηρυξη.
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 11
- Επικοινωνία:
Γειά σας, φέτος τελείωσα το λύκειο και μεχρι αύριο πρέπει να δηλώσω το μηχανογραφικό... Αλλά έχω μπεί σε έναν προβληματισμό... Θα δηλώσω ως πρώτη επιλογή εμπορικό ναυτικό και ως δευτερη λογιστηκη κλπ... Έχω κάνει την αίτηση για εγγραφή στην σχολή με την πρώτη κατηγορία και κατά τον αύγουστο θα κάνω την αίτηση και για την τρίτη κατηγορία... Σε περίπτωση που δεν περάσω στην σχολή με την πρώτη κατηγορια κ περάσω στην δεύτερη επολογή που έχω δηλώσει στο μηχανογραφικό, αλλά με την αίτηση που έχω κάνει με την τρήτη κατηγορία με πάρουν στην σχολή, σ'αυτήν την περίπτωση τι γίνεται; Εφόσον θα χω περάσει στην λογιστική π. Χ μπορώ να μην πάω εκεί κ να πάω στην ΑΕΝ που θα χω περάσει με την τρήτη κατηγορία; Ευχαριστώ προκαταβολικά, αν ξέρει κάποιος ας με βοηθήσει... ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nightmare την Δευ Ιούλ 12, 2010 1:38 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Παιδια ποιος μπορει να διευκρινησει τον πινακα που εχει το ΥΕΝ στις καταξεις προσληψεις προκυρηξη ΑΕΝ;
εδω:
http://www.yen.gr/wide/yen.chtm?prnbr=35974
δειχνεις ποσους δεχονται η καθε σχολη αλλα δεν αναλυεις πια κατηγορια αν καποιος γνωριζει ευχαριστω
...
εδω:
http://www.yen.gr/wide/yen.chtm?prnbr=35974
δειχνεις ποσους δεχονται η καθε σχολη αλλα δεν αναλυεις πια κατηγορια αν καποιος γνωριζει ευχαριστω
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Τρί Ιούλ 13, 2010 9:49 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης