Άρβυλα ελληνικού στρατού

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 48
Επικοινωνία:

Άρβυλα ελληνικού στρατού

Δημοσίευση από Nassos »

Τα "τύπου Gore-tex". Είχα διαβάσει παλαιότερα ότι θα χορηγούνταν ένα ζευγάρι ανα νεοσύλλεκτο από επόμενες ΕΣΣΟ.
Άβαταρ μέλους
ΓιωργοςΚ
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Άρβυλα ελληνικού στρατού

Δημοσίευση από ΓιωργοςΚ »

Μου άρεσαν αυτά οπότε θα τα πάρω και μαζί μου και αν τα επιτρέπουν όλα καλά...

Ευχαριστώ και πάλι.

tzampantan

Άρβυλα ελληνικού στρατού

Δημοσίευση από tzampantan »

Κυριοι, τα αρβυλα μπορω να τα πλυνω στο πλυντηριο;
Άβαταρ μέλους
wrccc
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 3

Άρβυλα ελληνικού στρατού

Δημοσίευση από wrccc »

tzampantan έγραψε:Κυριοι, τα αρβυλα μπορω να τα πλυνω στο πλυντηριο;

λολ ρε δεν υπαρχει λογος να τις βαλεις στο πλυντηριο ενα βουρτσιματακι και ειναι κομπλε Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Gamatos
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Άρβυλα ελληνικού στρατού

Δημοσίευση από Gamatos »

Ποια άρβυλα χορηγούν τώρα και τι χρειάζεται να πάρω για αυτά, δλδ λίπος φώκιας κτλ;
Άβαταρ μέλους
wrccc
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Άρβυλα ελληνικού στρατού

Δημοσίευση από wrccc »

Gamatos έγραψε:Ποια άρβυλα χορηγούν τώρα και τι χρειάζεται να πάρω για αυτά, δλδ λίπος φώκιας κτλ;

Γιατι εχουν αλλαξει τα αρβυλα; Τα κλασικα οτι σε δοσουν. Ενα απλο γιαλιστικο αγορασε, ασε που θα που εχει στο κψμ. Πατους μην ξεχασεις πολυ βασικοΕικόνα
Άβαταρ μέλους
Gamatos
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Άρβυλα ελληνικού στρατού

Δημοσίευση από Gamatos »

Πήρα πάτους, ευχαριστώ!
εβριτης

Άρβυλα ελληνικού στρατού

Δημοσίευση από εβριτης »

Λοιπον εχουμε κ λεμε. Βλεπω οτι αλλαξανε τα αρβυλα. Εγω ειχα το 2004 που ημουν φανταρος αυτα με το μαξιλαρακι στο επανω μερος μονο. Τα 3 σημαντικοτατα μειονεκτηματα τους ηταν οτι δεν ηταν αδιαβροχα---δεν ειχαν επενδυση για το κρυο με αποτελεσμα να ξεπαγιαζει το ποδι σου στα χιονια κ στα κρυα---και ειχαν απιστεφτα αθλια σολα κ τακουνι πολυ σκληρα κ τα 2 με αποτελεσμα να ειναι εντελως αβολα στο περπατημα (καλα για τρεξιμο αστο καλυτερα) κ οταν τις φορουσες για πολλεεεςςς ωρες σου ξεσκιζαν τα ποδια στην κυριολεξια. Κ δεν ειναι οτι κλεγομαι απλα με τετιες αρβυλες ειναι σαν το κρατος απο μονο του να θελει να μειωσει τις επιδοσεις του στρατιωτη. Λοιπον τις καινουριες αρβυλες γκορ-τεξ δεν ετυχε να τις πιασω ακομα στα χερια μου κ να τις φορεσω για να τις δοκιμασω αλλα απο οτι φενεται στις φωτογραφιες κατι προσπαθησαν να κανουν αλλα δεν τα καταφεραν εννοω πως φενεται πως μαλλον προσπαθησαν να τις κανουν αδιαβροχες κ με επενδυση για το κρυο (μονωση) αλλα απο οτι φενεται στις φωτογραφιες οι σολες ειναι οι ιδιες απαραδεκτες με τον προυγουμενο τυπο αρβυλων, με αποτελεσμα αυτο το τελευταιο η σολα κ το τακουνι δηλαδη να ακυρωνει κ τα 2 προhγουμενα που διορθωσαν. Κριμα. Ωρες ωρες αναρωτιεμαι αν το κανουν επιτιδες.
Άβαταρ μέλους
xalaoua
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Άρβυλα ελληνικού στρατού

Δημοσίευση από xalaoua »

Καλησπερα! Ορκιστηκα εχθες στο Μεγαλο Πευκο και ειμαι με αδεια εξω. Στην αρχη ειχα το ιδιο προβλημα με πολλους, τα αρβυλα! Μου σακατεψαν τα ποδια αλλα τα συνηθισα γρηγορα. Εξακολουθω ομως να μην τα προτιμω γιατι οπως ειπανε και σε προηγουμενα ποστ ειναι χαμηλης ποιοτητας και σπανια θα δεις μονιμο στελεχος να τα φοραει. Μου ειπαν βεβαια οι εκπαιδευτες μου στο ΚΕΕΔ οτι μολις παρω το μπερε θα μπορω να φοραω δικα μου. Το ερωτημα μου ειναι απλο, μπορω να φορεσω δικα μου απο τωρα?
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 48
Επικοινωνία:

Άρβυλα ελληνικού στρατού

Δημοσίευση από Nassos »

Αμφιβάλλω αν θα σε αφήσουν γενικά. Στη μετάθεση σου ίσως το επιτρέψουν, και αυτό όμως είναι απόφαση Διοικητή αν θα επιτρέπει σε στρατεύσιμους.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 4

Άρβυλα ελληνικού στρατού

Δημοσίευση από Greek_Army »

Χλωμό το κόβω...
Άβαταρ μέλους
kappa
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

Άρβυλα ελληνικού στρατού

Δημοσίευση από kappa »

Δηλαδη το ποδι του μονιμα, που μαλλον περισσοτερο θα καθεται, αξιζει πειρσσοτερο απο το ποδι του νεοσυλλεκτου που θα`ναι στην τσιτα ;

Ουσσσσσσσσσσσσστ
Άβαταρ μέλους
wrccc
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Άρβυλα ελληνικού στρατού

Δημοσίευση από wrccc »

Η μονιμοι φοραν 100 ευρω αρβυλα δεν γινεται να αντεξεις με αυτα που φοραν οι νεοσυλλεκτοι. Τωρα αμα σε αφισει ο δοιηκητης μονο μπορεις να αγορασεις δικα σου γιατι οπως και να το κανεις φενεσε διαφορετικα απτους υπολιπους
joe

Άρβυλα ελληνικού στρατού

Δημοσίευση από joe »

Είναι στρατός και πρέπει να υπάρχει κάμια ομοιομορφία.
mysterio
Λοχαγός
Λοχαγός

Άρβυλα ελληνικού στρατού

Δημοσίευση από mysterio »

Εγώ πάντως συνάντησα αρκετούς στρατιώτες στη θητεία μου που είχαν αγοράσει δικά τους άρβυλα που με τη δικαιολογία/ προόφαση/ πραγματικότητα οτι τους τα έκλεψαν ή τα έχασαν και οτι τους είχε χορηγηθεί μόνο ένα ζευγάρι, αγόρασαν με δικά τους χρήματα καινούρια και δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα απο κάποιο ανώτερο.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες