Από ΣΜΥ στις Ειδικές Δυνάμεις

Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
297ΙΜΑΚ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Επάγγελμα: Possessed Killing Machine
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

vesst έγραψε:Βασικα νομιζω φιλε Αλεξη οτι μετα τη ΣΜΥ πρεπει να περασεις τη σχολη πεζικου η οποια ειναι 9 μηνες και μετα να δηλωσεις επιθυμια να δοκιμαστεις για Ε. Δ... Διορθωστε με αν κανω λαθος
6 μηνες νομιζω η σχολη πεζικου...
panos commando
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από panos commando »

Οταν με το καλο τελιωσεις τη σχολη και δηλωσεις για ειδικες δυναμεις για την εκπαιδευση θα σε παρουν. Τωρα δεν ειναι σιγουρο αν μεινεις σε μοναδα ειδικων δυναμεων μετα την εκπαιδευση.
Ο χωρισμος οπως θα σου χουνε πει γινετε αναλογα με την εισαγωγη.
Τωρα αφου τελιωσεις τη σχολη πριν το σχολειο που θα περασεις για τις ειδικες δυναμεις στο κεαπ θα περασεις το 6μηνο σχολειο του πεζικου. Αφτα θα στα πουνε κιοταν ερθεις στη σχολη. Εμας μας ειπαν πως το σχολειο του πεζικου θα το βρουμε δυσκολο αρχικα. Αλλα να ξερεις οτι με το κεαπ δεν εχει καμια σχεση... Αν θες Να σου πω ακριβως την πορεια απτη στιγμη που θα μπεις στη σχολη και μετα πες το μου.
vesst
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από vesst »

Βασικα φιλε Πανο εμενα θα με ενδιαφερε τι κανεις αφου τελιωσεις τη σχολη και θες να πας Ε. Δ. Αν θες να μου πεις λιγο για τα σχολεια (τα βασικα και τα επιπροσθετα που μπορεις να παρακολουθησεις), καθως επισης και το που υπηρετει το μεγαλυτερο μερος αυτων που δηλωσαν Ε. Δ απο ΣΜΥ. Θα το εκτιμουσα αν εκανες μια αναφορα.
Άβαταρ μέλους
POLITHS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από POLITHS »

vesst έγραψε:Βασικα φιλε Πανο εμενα θα με ενδιαφερε τι κανεις αφου τελιωσεις τη σχολη και θες να πας Ε. Δ. Αν θες να μου πεις λιγο για τα σχολεια (τα βασικα και τα επιπροσθετα που μπορεις να παρακολουθησεις), καθως επισης και το που υπηρετει το μεγαλυτερο μερος αυτων που δηλωσαν Ε. Δ απο ΣΜΥ. Θα το εκτιμουσα αν εκανες μια αναφορα.
Λοιπον φιλοι μου με την αποφοιτηση απο την ΣΜΥ η την ΣΣΕ ολα τα στελεχη παρακολουθουν σχολεια του οπλου τους ειτε πεζικου ειτε πβ ειτε τθ οταν τελειωσουν απο αυτα τα σχολεια παρακολουθουν σχολεια μηχανοδηγησεως τα οποια γινοταν στο κεντρο στα Γιαννενα επειτα οσοι δηλωνουν να πανε στις ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ πρεπει να πανε στο ΚΕΑΠ ΡΕΝΤΙΝΑ να βγαλουν το σχολειο Καταδρομων το οποιο διαρκει 3 1/2 μηνες εφ΄οσων αποφοιτησουν επιτυχως απο το εν λογω σχολειο πηγαινουν στο Κ. Ε. Ε. Δ σαν εκπαιδευτες και προγραμματιζονται να περασουν Σ. Β. Ε. Α Εφ'οσων περασουν Σ. Β. Ε. Α μπαινουν στον προγραμματισμο μεταθεσεων του ετους και μοιραζονται στις ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ απο εκει και περα πρεπει να περασουν και καποια αλλα σχολεια τα οποια ειναι ειτε υποχρεωτικα ειτε κατοπιν επιθυμιας του στελεχους καλη σας μερα.
panos commando
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Επικοινωνία:

Σωστος εισαι. Δεν ειμαι σιγουρος ομως αν μετα παρακολουθουνται σχολεια μηχανοδηγησης και στο πευκο Σ. Β. Ε. Α. Υποχρεωτικα. Θα ρωτισω και θα σας απαντησω το μεσημερακι γιατι ειδικα για το Σ. Β. Ε. Α. Πρεπει να μαστε σιγουροι... Καλη σας μερα.
Αλέξης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Αλέξης »

Vest έχεις δίκιο γνωρίζω για το σχολείο πεζικού εννοούσα μετά απο αυτό αν μπορείς να πας ΕΔ... Φίλε Πάνο ς ευχαριστώ πάρα πολύ... Μου έλυσες απορίες που με βασάνιζαν καιρό τώρα και κανείς δε γνώριζε να μου πει... Σου έχω στείλει προσωπικό μήνυμα...
Άβαταρ μέλους
POLITHS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από POLITHS »

panos commando έγραψε:Σωστος εισαι. Δεν ειμαι σιγουρος ομως αν μετα παρακολουθουνται σχολεια μηχανοδηγησης και στο πευκο Σ. Β. Ε. Α. Υποχρεωτικα. Θα ρωτισω και θα σας απαντησω το μεσημερακι γιατι ειδικα για το Σ. Β. Ε. Α. Πρεπει να μαστε σιγουροι... Καλη σας μερα.
το σχολειο μηχανοδηγησης γινοταν στα Γιαννενα για να παρουν Διπλωμα οδηγησης σχεδον για ολα τα οχηματα του στρατου το Σ. Β. Ε. Α δεν γινεται στο Μ. ΠΕΥΚΟ αλλα στον Ασπροπυργο στην ΣΧ. ΑΛ. Στο Μ. ΠΕΥΚΟ πηγαινουν ολοι οι Μον Λχιες και οι Ανθλγοι και κανουν καθηκοντα Διμοιριτη και εκπαιδευτη στους νεουσυλλεκτους
panos commando
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Επικοινωνία:

Ναι το ξερω αλλα δεν εννοω αυτο. Απλως θελω να εξακριβωσω αν ειναι υποχρεωτικα το σχολειο μηχανοδηγησης και το Σ. Β. Ε. Α.
Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Ρε παιδια ξερει κανείς αν μπορω απο σχολη μονυμων υπαξιωματικων στρατου ξηρας τμημα σωματων Να περάσω ειδικες δυναμεις (λοκ κατα προτημηση); Ευχαριστω εκ των προτερων

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από D.Y.K »

Όχι απο τα σώματα νομίζω ότι δεν μπορείς, μόνο απο τα Όπλα (άν κάνω λάθος άς με διορθώσει κάποιος) Εικόνα
panos commando
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Επικοινωνία:

Οχι φιλε μονο απο οπλα μπορεις.
Άβαταρ μέλους
Dimitrios2
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Dimitrios2 »

Δηλαδη παιδες, αν σε παρουνε ειδικες και δουν οτι δεν τα καταφερνεις σε σουταρουν ετσι απλα; Δεν σε αφηνουνε να αναρωσεις και να επιστερψεις;
NIKOS2404

Δημοσίευση από NIKOS2404 »

Παιδια ενα εχς να σας πω. Αμα γουσταετε ειδηκες δυΕικόναναμεις μπειτε στα λοκ απο σμυ οπλα αλλα να ξερετε οτι ανηκουμε στο νατο και αν χρειαστη μπορει να σας στειλουν σε οποιαδιποτε ανοιχτη εμπολεμη ζωνη. Αμα σας ερθει Καποια στιγμη καποια τετοια αιτηση που συνηθως ερχεται, δεν μπορειται να το αποφυγεται. Ειμαι στα λοκ 14 χρονια και με εχουν στειλει στο ε3ςτερικο 1 χρονο και πιστεψτε με στιν αρχη ειμουν πολη χαρουμενος μολις εγινε η πρςτη ανταλαγη πειρων το πρωτο πραγμα που σκεφτεικα ητα ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΚΑΝΩ ΕΔΩΠΕΡΑ; Γι αυτο παιδια σκεφτειτε το καλα αν ειστε σιγουροι οτι αυτο θελετε ετειμαστειται απο τωρα ψυχολογικα και σωματικαΕικόνα
Ragezone
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Ragezone »

Γεια σας παιδεια ειθελα να κανω μια ερωτιση. Τωρα που θα παω πεζικο οταν διλοσω Ειδικες δυναμεις και οταν μπω πχ αν τελειωσω την θυτεια μου στης Ειδικες δυναμεις ποιο μετα μπωρο να μπω στο ΣΜΥ γινετε να δωσο πανελληνιες να τελειοσω ΣΜΥ και να μπω σαν μονιμος στης Ειδικες δυναμεις; Γιατι θελω να ακολου8ισω ΕΤΑ.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες