Βάσεις - μόρια για Σχολή Αστυφυλάκων (2010)
Με 15236 καλά ειναι για αστυφυλακων; Είμαι 2100 μορια πάνω απο την περσινή βάση. Πως το βλέπετε; Παιδιά βοηθηστε γιατι δεν μπορώ να κοιμηθώ τα βράδια.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 10
Και αν σας πουν ότι περνάτε βρε παιδιά θα μείνετε ήσυχοι;
Τίποτα δεν είναι σίγουρο αν δεν βγουν οι βάσεις.
Προσωπικά πιστευω οτι πάνω από 15.000 έχετε περισσότερες πιθανότητες.
Υπομονή. Καταλαβαίνω την αγωνία σας.
Τίποτα δεν είναι σίγουρο αν δεν βγουν οι βάσεις.
Προσωπικά πιστευω οτι πάνω από 15.000 έχετε περισσότερες πιθανότητες.
Υπομονή. Καταλαβαίνω την αγωνία σας.
Ρε παιδια για ειδικων καθηκοντων ξερεις κανεις τπτ;
Μηπως ξερει κανεις πως θα κυμανθουν οι βασεις απο επαλ α ομαδας; εχω βγαλει 17.700 μορια... περναω;
Πως γινετε να εχεις γραψει 17700 μορια απο επαλ α ομαδας αφου το αριστα ειναι 2000 

Σίγουρα πάνω απο 15.000 μόρια υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες, απλά σε αυτό το forum είναι όλοι μαθητές του 17-18-19 και θέλουν να γίνουν ολοι τους αστυφύλακες. Τώρα πως γίνεται οι σχεδόν άριστοι αυτοί μαθητές να θέλουν να γίνουν αστυφύλακες και να μην θέλουν τα υψηλόβαθμα ΑΕΙ (Ιατρική, Νομική, ΣΣΑΣ κλπ) δεν ξέρω. Πρωσοπικά επειδή διάβασα όλες τις αναρτήσεις έχω να πω στους πραγματικά ενδιαφερόμενους για τη σχολή των αστυφυλάκων να μην ακούν όλους αυτους τους δήθεν αριστούχους και οτι υπάρχουν τρείς σημαντικοί παράγοντες για την διαμόρφωση των βάσεων:1ον τα λίγα άτομα 2ον ο 1 στους 3 είναι κάτω από τη βάση, πράγμα που σημαίνει τα πιο χάλια γραπτά από το 2006 (όταν και πρωτοέδωσα πανελλήνιες) και 3ον ελάχιστη ζήτηση στην Αθήνα εκέι όπου διαμορφώνονται περισσότερο από 50% οι βάσεις. Α και ένα 4ο, αυτοί που γράφουν στο φόρουμ ότι εχουν 17000+ και αναρωτιούνται αν περνανε στη σχολή έχω να τους πω ότι με τα πραγματικά τους 9000 μόρια τους βλέπω ΤΕΙ κολοπετινίτσα. Σόρρυ για το ύφος αλλά έχω ακούσει πολλά και έχω αγανακτήσει.
Συγγνώμη φίλε Χρήστο αλλά όταν δίνεις πανελλήνιες από το 2006 και οι γονείς σου έχουν σπαταλήσει συνολικά 20000 ευρώ στα φροντηστήρια και αποτέλεσμα κανένα τότε έχεις κάθε δίκιο να αγχώνεσαι και να μην μπορείς να κοιμηθείς τα βράδια. Δεν λέω οτι η ζωη σταματάει αν γίνει η στραβή αλλά η ήττα είναι τεράστια και το όνειρο ζωής παραμένει άπιαστο. Συνεπώς δεν μπορείς να καταλάβεις τη αγωνία μας. Τουλάχιστον τη δική μου.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 10
galletti έγραψε:Συγγνώμη φίλε Χρήστο αλλά όταν δίνεις πανελλήνιες από το 2006 και οι γονείς σου έχουν σπαταλήσει συνολικά 20000 ευρώ στα φροντηστήρια και αποτέλεσμα κανένα τότε έχεις κάθε δίκιο να αγχώνεσαι και να μην μπορείς να κοιμηθείς τα βράδια. Δεν λέω οτι η ζωη σταματάει αν γίνει η στραβή αλλά η ήττα είναι τεράστια και το όνειρο ζωής παραμένει άπιαστο. Συνεπώς δεν μπορείς να καταλάβεις τη αγωνία μας. Τουλάχιστον τη δική μου.
Και όμως σε καταλαβαίνω.

Παντως να ξερεις οτι στη Σχολη θα μπουν και υποψήφιοι που δεν πετυχαν την αξιωματικών και έχουν 18.000+ μόρια. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι πολλοί.
Οι περισσότεροι θα κυμαίνονται στο 15-16000 μόρια.
Εύχομαι ολόψυχα να πετύχεις.
στο ενιεο ειναι 20000 το αριστα... Αν στο επαλ ειναι το 2000 τοτε εχω 1770 ετσι δεν παει... ;νιονιος έγραψε:Πως γινετε να εχεις γραψει 17700 μορια απο επαλ α ομαδας αφου το αριστα ειναι 2000
ΣΤΕΦΑΝΟΣ έγραψε:στο ενιεο ειναι 20000 το αριστα... Αν στο επαλ ειναι το 2000 τοτε εχω 1770 ετσι δεν παει... ;νιονιος έγραψε:Πως γινετε να εχεις γραψει 17700 μορια απο επαλ α ομαδας αφου το αριστα ειναι 2000
ναι τωρα το εσεις σωστα

Γεια σας παιδια. Ευχομαι σε ολους τους υποψηφιους καλη επιτυχια! Θελω να ρωτησω πρωτων αν θα κλεισει η σχολη αστυφυλακων στο ρεθυμνο και δευτερον, εχω 17280 μορια, εχω ελπιδες να περασω σ'ευτη τη σχολη σε περιπτωση που δεν κλεισει; Ευχαριστω...
ΕΧΕΙΣ ΒΓΑΛΕΙ ΠΟΛΛΑ ΜΟΡΙΑ.νιονιος έγραψε:ΣΤΕΦΑΝΟΣ έγραψε:στο ενιεο ειναι 20000 το αριστα... Αν στο επαλ ειναι το 2000 τοτε εχω 1770 ετσι δεν παει... ;νιονιος έγραψε:Πως γινετε να εχεις γραψει 17700 μορια απο επαλ α ομαδας αφου το αριστα ειναι 2000
ναι τωρα το εσεις σωστα... Ααα και εγω δινω για αστυφυλακων απο επαλ
καλη μας επυτηχεια!
Μην ξεχνάμε όμως ότι υπάρχουν και εξαιρέσεις...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες