Βάσεις - μόρια για Σχολή Αστυφυλάκων (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ROUDOLF

Δημοσίευση από ROUDOLF »

Μαγκες με 16700 περναμε?
galletti7

Δημοσίευση από galletti7 »

Με 15236 καλά ειναι για αστυφυλακων; Είμαι 2100 μορια πάνω απο την περσινή βάση. Πως το βλέπετε; Παιδιά βοηθηστε γιατι δεν μπορώ να κοιμηθώ τα βράδια.
XristosK
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από XristosK »

Και αν σας πουν ότι περνάτε βρε παιδιά θα μείνετε ήσυχοι;
Τίποτα δεν είναι σίγουρο αν δεν βγουν οι βάσεις.
Προσωπικά πιστευω οτι πάνω από 15.000 έχετε περισσότερες πιθανότητες.
Υπομονή. Καταλαβαίνω την αγωνία σας.
devil

Δημοσίευση από devil »

Ρε παιδια για ειδικων καθηκοντων ξερεις κανεις τπτ;
ΣΤΕΦΑΝΟΣ

Δημοσίευση από ΣΤΕΦΑΝΟΣ »

Μηπως ξερει κανεις πως θα κυμανθουν οι βασεις απο επαλ α ομαδας; εχω βγαλει 17.700 μορια... περναω;

νιονιος

Δημοσίευση από νιονιος »

Πως γινετε να εχεις γραψει 17700 μορια απο επαλ α ομαδας αφου το αριστα ειναι 2000 Εικόνα
galletti7

Δημοσίευση από galletti7 »

Σίγουρα πάνω απο 15.000 μόρια υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες, απλά σε αυτό το forum είναι όλοι μαθητές του 17-18-19 και θέλουν να γίνουν ολοι τους αστυφύλακες. Τώρα πως γίνεται οι σχεδόν άριστοι αυτοί μαθητές να θέλουν να γίνουν αστυφύλακες και να μην θέλουν τα υψηλόβαθμα ΑΕΙ (Ιατρική, Νομική, ΣΣΑΣ κλπ) δεν ξέρω. Πρωσοπικά επειδή διάβασα όλες τις αναρτήσεις έχω να πω στους πραγματικά ενδιαφερόμενους για τη σχολή των αστυφυλάκων να μην ακούν όλους αυτους τους δήθεν αριστούχους και οτι υπάρχουν τρείς σημαντικοί παράγοντες για την διαμόρφωση των βάσεων:1ον τα λίγα άτομα 2ον ο 1 στους 3 είναι κάτω από τη βάση, πράγμα που σημαίνει τα πιο χάλια γραπτά από το 2006 (όταν και πρωτοέδωσα πανελλήνιες) και 3ον ελάχιστη ζήτηση στην Αθήνα εκέι όπου διαμορφώνονται περισσότερο από 50% οι βάσεις. Α και ένα 4ο, αυτοί που γράφουν στο φόρουμ ότι εχουν 17000+ και αναρωτιούνται αν περνανε στη σχολή έχω να τους πω ότι με τα πραγματικά τους 9000 μόρια τους βλέπω ΤΕΙ κολοπετινίτσα. Σόρρυ για το ύφος αλλά έχω ακούσει πολλά και έχω αγανακτήσει.
galletti

Δημοσίευση από galletti »

Συγγνώμη φίλε Χρήστο αλλά όταν δίνεις πανελλήνιες από το 2006 και οι γονείς σου έχουν σπαταλήσει συνολικά 20000 ευρώ στα φροντηστήρια και αποτέλεσμα κανένα τότε έχεις κάθε δίκιο να αγχώνεσαι και να μην μπορείς να κοιμηθείς τα βράδια. Δεν λέω οτι η ζωη σταματάει αν γίνει η στραβή αλλά η ήττα είναι τεράστια και το όνειρο ζωής παραμένει άπιαστο. Συνεπώς δεν μπορείς να καταλάβεις τη αγωνία μας. Τουλάχιστον τη δική μου.
XristosK
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από XristosK »

galletti έγραψε:Συγγνώμη φίλε Χρήστο αλλά όταν δίνεις πανελλήνιες από το 2006 και οι γονείς σου έχουν σπαταλήσει συνολικά 20000 ευρώ στα φροντηστήρια και αποτέλεσμα κανένα τότε έχεις κάθε δίκιο να αγχώνεσαι και να μην μπορείς να κοιμηθείς τα βράδια. Δεν λέω οτι η ζωη σταματάει αν γίνει η στραβή αλλά η ήττα είναι τεράστια και το όνειρο ζωής παραμένει άπιαστο. Συνεπώς δεν μπορείς να καταλάβεις τη αγωνία μας. Τουλάχιστον τη δική μου.

Και όμως σε καταλαβαίνω.Εικόνα
Παντως να ξερεις οτι στη Σχολη θα μπουν και υποψήφιοι που δεν πετυχαν την αξιωματικών και έχουν 18.000+ μόρια. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι πολλοί.
Οι περισσότεροι θα κυμαίνονται στο 15-16000 μόρια.
Εύχομαι ολόψυχα να πετύχεις.
ΣΤΕΦΑΝΟΣ

νιονιος έγραψε:Πως γινετε να εχεις γραψει 17700 μορια απο επαλ α ομαδας αφου το αριστα ειναι 2000 Εικόνα
στο ενιεο ειναι 20000 το αριστα... Αν στο επαλ ειναι το 2000 τοτε εχω 1770 ετσι δεν παει... ;
νιονιος

Δημοσίευση από νιονιος »

ΣΤΕΦΑΝΟΣ έγραψε:
νιονιος έγραψε:Πως γινετε να εχεις γραψει 17700 μορια απο επαλ α ομαδας αφου το αριστα ειναι 2000 Εικόνα
στο ενιεο ειναι 20000 το αριστα... Αν στο επαλ ειναι το 2000 τοτε εχω 1770 ετσι δεν παει... ;

ναι τωρα το εσεις σωσταΕικόνα... Ααα και εγω δινω για αστυφυλακων απο επαλΕικόνακαλη μας επυτηχεια!
νικος

Δημοσίευση από νικος »

Γεια σας παιδια. Ευχομαι σε ολους τους υποψηφιους καλη επιτυχια! Θελω να ρωτησω πρωτων αν θα κλεισει η σχολη αστυφυλακων στο ρεθυμνο και δευτερον, εχω 17280 μορια, εχω ελπιδες να περασω σ'ευτη τη σχολη σε περιπτωση που δεν κλεισει; Ευχαριστω...

ΣΤΕΦΑΝΟΣ

Εχεις βγαλει πολλα μορια.
ΣΤΕΦΑΝΟΣ

νιονιος έγραψε:
ΣΤΕΦΑΝΟΣ έγραψε:

ναι τωρα το εσεις σωσταΕικόνα... Ααα και εγω δινω για αστυφυλακων απο επαλΕικόνακαλη μας επυτηχεια!
ΕΧΕΙΣ ΒΓΑΛΕΙ ΠΟΛΛΑ ΜΟΡΙΑ.
Κώστας

Δημοσίευση από Κώστας »

Μην ξεχνάμε όμως ότι υπάρχουν και εξαιρέσεις...
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες