Μεταθέσεις αστυνομικών

Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
alexissak
Λοχαγός
Λοχαγός
Επικοινωνία:

Μεταθέσεις αστυνομικών

Δημοσίευση από alexissak »

ΛΑΖΑΡΟΣ έγραψε:Από ότι γνωρίζω οι θέσεις σε κάθε Α. Δ θα είναι 50-50, αν είναι μονός αριθμός οι περισσότεροι θα είναι ανακριτικοί. Το βρίσκω δίκαιο αυτό γιατί π. Χ εγώ υπηρετώ από το 2000 στο σώμα, είμαι έγγαμος από το 2002, έχω 2 παιδάκια Και ακόμα δεν έχω παει Στον τόπο συμφερόντων μου όπου έχω σπίτι να μείνω και να απαλαχθώ επειτέλους απο τα ενοίκια. Δίχως βέβαια να ρίξω κανέναν ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ και ας είναι και του χρόνου φτάνει να πάω κάποια στιγμή. Το ίδιο εύχομαι και για όλους που υπηρετούν μακρία.

Δεν ισχύει αυτό περι 50-50 των θέσεων. Μετράει μόνο η οργανική θέση που κατέχεις Αστ/κα-Υπαρχ/κα-Αρχ/κα η Αρχ/κα-Αν/μου-Υ/Β. Δεν έχει σχέση αν είσαι ανακριτικός. Όπως ίσχυε προ του 2009 δηλαδή
ΕΛΕΝΗ

Μεταθέσεις αστυνομικών

Δημοσίευση από ΕΛΕΝΗ »

Επομενως ως κατεχοντες οργανικη θεση αστυφυλακα θα παιρνουν τα μορια του αστυφυλακα μο0νο για τα χρονια απο τοτε που εγινε αστυφυλακας. ετσι δεν ειναι;
alexissak
Λοχαγός
Λοχαγός
Επικοινωνία:

Μεταθέσεις αστυνομικών

Δημοσίευση από alexissak »

Σύμφωνα με το Ν 3686/2008 αρθρο 13 παραγραφος 3 τα μόρια για μετάθεση των αστ/κων προερχομενων απο Ε. Φ αρχίζουν να μετράνε απο την μονιμοποιήση τους. Δηλαδή απο την 5 ετία. Αρα τώρα έχουν ήδη 6 χρόνια μονιμοι οπου παιρνουν κανονικα μόρια.
ovi
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Επικοινωνία:

Μεταθέσεις αστυνομικών

Δημοσίευση από ovi »

Εαν καποιος καταθεσει προσφυγη μεσω δικηγορου ας ενημερωσει προκειμενου να καταθεσουμε ομαδικη προσφυγη
nionios
Πολίτης
Πολίτης
Επικοινωνία:

Μεταθέσεις αστυνομικών

Δημοσίευση από nionios »

Ειμαι εφ υπηρετω αθηνα και η συζυγος μου δασκαλα με οργανικη πειραια. αυτο που θελω να ρωτησω ειναι σε περιπτωση που η γυναικα μου παρει αποσπαση για θεσ/νικη μπορω να πατησω πανω σε αυτο και να αλλαξω τοπο συμφεροντων για θεσ/νικη. το ρωταω γιατι οι οργανικοι αυτο που λενε ειναι οτι ο τοπος εργασιας συζυγου ειναι μια απο τις περιπτωσεις για αλλαγη τοπου συμφεροντων! ευχαριστω!
johnie
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Επικοινωνία:

Μεταθέσεις αστυνομικών

Δημοσίευση από johnie »

nionios έγραψε:Ειμαι εφ υπηρετω αθηνα και η συζυγος μου δασκαλα με οργανικη πειραια. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι σε περιπτωση που η γυναικα μου παρει αποσπαση για θεσ/νικη μπορω να πατησω πανω σε αυτο και να αλλαξω τοπο συμφεροντων για θεσ/νικη. Το ρωταω γιατι οι οργανικοι αυτο που λενε ειναι οτι ο τοπος εργασιας συζυγου ειναι μια απο τις περιπτωσεις για αλλαγη τοπου συμφεροντων! Ευχαριστω!
Ναι
για αυτο το λογο μπορεις να αλλαξεις το τοπο συμφεροντων σου
το θεμα ειναι αν μεσα στο χρονο εχεις κανει και αλλη αλλαγη τοπου συμφεροντων
Αννα

Μεταθέσεις αστυνομικών

Δημοσίευση από Αννα »

ΚαλησπεραΟ αντρας μου ειναι αστυφυλακας. Ημασταν στην Αθηνα, τον Αυγουστο του 2009 παιρναμε μεταθεση για Διδυμοτειχο, αλλα λογω γεννησης του πρωτου μας παιδιου ανεβηκαμε τον Οκτωβρη του 2009. Πλεον υπαρχει και δευτερο παιδι. Ποτε εχει δικαιωμα μεταθεσης ξανα; Ισχυει οτι εχεις το δικαιωμα να κανεις αιτηση στα 3 χρονια αλλα λογω του δε φυγαμε τον Αυγουστο μενουμε αλλο 1 χρονο;

Σας ευχαριστω

DimitrisEllas
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Επικοινωνία:

Μεταθέσεις αστυνομικών

Δημοσίευση από DimitrisEllas »

Αν είσαι Έγγαμος παίρνεις μετάθεση μετά την σχολή σου στον τόπο σου; Ευχαριστώ
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Μεταθέσεις αστυνομικών

Δημοσίευση από Greek_Army »

DimitrisEllas έγραψε:Αν είσαι Έγγαμος παίρνεις μετάθεση μετά την σχολή σου στον τόπο σου; Ευχαριστώ

για τις μεταθέσεις μετά την σχολή μπορείς να διαβάσεις στην σελίδα 1 το μήνυμα του σρεκ

Σαν έγγαμος απλά θα έχεις 5 μόρια τα όποια μαζί με τα χρόνια υπηρεσίας θα σε βοηθήσουνε να πας μέτα από 5-10 χρόνια στον τόπο συμφερόντων σου
ΕΛΛΑΣ

Μεταθέσεις αστυνομικών

Δημοσίευση από ΕΛΛΑΣ »

Καλησπέρα! Τα χρόνια υπηρεσίας των αστυφυλάκων προερχόμενων από Ειδικούς Φρουρούς για την προσμέτρηση Μορίων Στις μεταθέσεις Μετράνε Από την κατάταξη ή την μονιμοποίηση.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

giannoulisboy
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Επικοινωνία:

Μεταθέσεις αστυνομικών

Δημοσίευση από giannoulisboy »

Μεγάλη επιτυχία της Π. Ο. Α. Σ. Υ...
ΝΙΚΟΣ

Μεταθέσεις αστυνομικών

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ »

Για της μεταθεσεις τον νεοξερχομενον αστυφυλακων τι ισχυει ματραει ο γαμοσ
ΕΛΕΝΗ

Μεταθέσεις αστυνομικών

Δημοσίευση από ΕΛΕΝΗ »

Καλημερα. τωρα που μας εφαγαν τις θεσεις οι φρουροι και οι αλλοι μειναμε παλι στα ιδια ποιους πρεπει να ευχαριστησουμε και να συγχαρουμε για αυτη την επιτυχια; τουλαχιστον ας ευχυθουμε να βγαλουν περισσοτερες θεσεις στις εκτακτες. εχει κανενας καμια ενημερωση πανω σε αυτο; μπορουμε κατι να κανουμε γι αυτο; να πιεσουμε καποιους;
vas

Μεταθέσεις αστυνομικών

Δημοσίευση από vas »

Δικιο εχεις
ολα για τους φρουρους γινονται, εχουν μεγαλυτερο μεσον
οι δικοι μας οι συνδικαλιστες μονο για τους εαυτους τους παλευουν, για τις θεσεις τους

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες