Είμαι απόφοιτη Παιδαγωγικού δημοτικής εκπαίδευσης με Ecdl και αγγλικα και θέλω να κάνω χαρτιά για εποπ αεροπορία. Ποια ειδικότητα είναι καλή να δηλώσω για να είμαι κοντά σε στερεά Ελλάδα χωρίς μεταθέσεις καθώς ο σύζυγος είναι στην Ελληνιξη Αστυνομία.
Loulou έγραψε:Είμαι απόφοιτη Παιδαγωγικού δημοτικής εκπαίδευσης με Ecdl και αγγλικα και θέλω να κάνω χαρτιά για εποπ αεροπορία. Ποια ειδικότητα είναι καλή να δηλώσω για να είμαι κοντά σε στερεά Ελλάδα χωρίς μεταθέσεις καθώς ο σύζυγος είναι στην Ελληνιξη Αστυνομία.
GreekGod έγραψε:Καλησπέρα σε όλους. Από τις ειδικότητες που έχουν δημοσιευτεί για στρατό ξηράς ποιες πιστεύετε είναι οι καλύτερες; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
GreekGod έγραψε:Γιατί έχω ειδικότητα νοσοκόμος ειδικών δυνάμεων αλλα δεν έχω κάποιο πτυχίο στην έξω ζωή οπότε δεν μπορώ να την δηλώσω.
Μη του απαντας αδελφε, ειναι ενας πιτσιρικας που τρολλαρει Στελιος με πολλα ψευτικα guest προφιλ εδω μεσα και θελει να περασει ευλευθερος σκοπευτης με μυωπια.
Ρωταει τα παντα για ολους, θα σου ζητησει και ΑΦΜ σε λιγο.
GreekGod έγραψε:Γιατί έχω ειδικότητα νοσοκόμος ειδικών δυνάμεων αλλα δεν έχω κάποιο πτυχίο στην έξω ζωή οπότε δεν μπορώ να την δηλώσω.
Μη του απαντας αδελφε, ειναι ενας πιτσιρικας που τρολλαρει Στελιος με πολλα ψευτικα guest προφιλ εδω μεσα και θελει να περασει ευλευθερος σκοπευτης με μυωπια.
Ρωταει τα παντα για ολους, θα σου ζητησει και ΑΦΜ σε λιγο.
αφού δεν τον βοηθάτε εσείς το κάνω εγώ
τράβα κάνε κανένα τατουαζ
εσύ ολόκληρος αλεξιπτωτιστης θα καταδεχτεις να πας τεθωρας;