Επιτυχόντες ΕΠΟΠ Αεροπορίας (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
kat
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 80

Δημοσίευση από kat »

black έγραψε:καλασπερα παιδια! συγχαρητηρια σε οσους περασαν! και εγω ευτυχως μεχρι εδω τα καταφερα! ειμαι στους συμμετοχοντες. κανενας απο ομαδα 1007; και οσο για τη σειρα ξερει κανεις τι σημαινει;
καλημερα black. συγχαρητηριααααα! τι σειρα εισαι; εγω ειμαι 5η (τωρα, γιατι με αλλαξανε, τουλαχιστον ελπιζω να μεινω εκει, χαχαχα) ειμαι στην 1017 ομαδα!

Paola

Δημοσίευση από Paola »

Καλημερα σε ολους και καλη μας επιτυχια Να ρωτησω γτ εγω μπερδευτικα λιγο εμενα με εχουν περασει και ναυτικο και αεροπορια στην υποβολη των χαρτιων που θα δωσουμε εξετασεις στις αεροποριας ή στο ναυτικο; Θυμαμαι για αεροποριας αλλα μηπως κανω λαθος ευχαριστω

KOSTAS

Δημοσίευση από KOSTAS »

Παιδια εγω χθες μερχι 8 το βραδυ ημουν 11 σειρα επιτυχιας για αστυνομικος και 9:30 πηγα 56 αν και παλι παω αθηνα δεν μπορω να καταλαβω πως εγινε αυτο!

kat

Δημοσίευση από kat »

Αυτο αναρωτιωμαστε ολοι κωστα! αν βρεις απαντηση πες και σε μας!
KOSTAS

Δημοσίευση από KOSTAS »

Να πω την αληθεια μου παλι καλα που δε με πεταξαν και απο το διαγωνισμο ετσι οπως παν τα πραγματα, ομως θα εχω αυτο το; Γιατι χαρηκα και ξαφνικα επεσα απο τα συνεφα και αυτο εγινε βραδυ και αν σκεφτεις πως τα αποτελεσματα τα εχουν ετοιμα μηνες τωρα!

kat

Δημοσίευση από kat »

Εγω να δεις τι επαθα! που απο 1η βρεθηκα 5η. και η θεσεις στην ειδικοτητα μου ειναι 4. που σημαινει οτι απο πρωτη βρεθηκα επιλαχων! τα νευρα μου!

BLACK
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από BLACK »

Καλημερα κατ. Ειμαι 6 και σε μενα αυτο εγινε ημουν 4 και ξαφνικα πηγα 6 δεν ξερω τι γινεται! Αλλα και γω οπως ειπες ελπιζω να παραμεινω εκει! Εγω δινω στις 4/3! Εσυ;

AP

Δημοσίευση από AP »

Εγω να δεις τι επαθα! Απο 2 βρεθηκα 32 ... Στους 30
BLACK
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από BLACK »

Ξερεις ποιο ειναι το κακο; Οταν ειδαμε τα αποτελεσματα χαρηκαμε καποιοι με τη σειρα. Και ξαφνικα μας εκοψαν τη χαρα! Πραγματικα ευχομαι να μεινουν τα αποτελεσματα ως εχουν!
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από D.Y.K »

Όσοι έχουμε περάσει παντού θα δώσουμε στην Αεροπορία!
kat

Δημοσίευση από kat »

Ναι τουλαχιστον να μεινουν εκει που ειναι. δεν θα το αντεξω παρα κατω! εγω δινω 5/3. μακαρι να ημασταν μζι να περναγε πιο ευχαριστα η ωρα!
BLACK
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από BLACK »

Και γω ρε συ κατ μου! Αυτο ελπιζω! Να παραμεινω εκει! Γιατι ειναι λιγο δυσκολα στην ειδικοτητα μας! Ναι μωρε μακαρι να διναμε μαζι! Δεν πειραζει! Συγχαρητηριααα ξεχασα να σου πω πριν!
kat

Δημοσίευση από kat »

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ! ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ! Εικόνα

Εικόνα
john

Δημοσίευση από john »

Εγινε καποιο λαθος στην σειρα απο οτι καταλαβα, αλλα τα μορια οσων αλλαξαν σειρα ειναι τα ιδια, ετσι; Χθες το πρωι διάβασα Μια κοπελια με λιγοτερα μορια να εχει υψηλοτερη σειρα απο αλλη με περισσοτερα Και μετα το μεσημερι η κοπελα με τα λιγοτερα επεσε σειρα. Φυσικο ομως δεν ηταν; Προφανως καποια μ#@#@#$ια με την αριθμιση κανανε αρχικως, κανοντας καταχωρήσης χωρις να εχουν περασει οους τους υποψηφίους στην βαση ή κατι τέτοιο

kat

Δημοσίευση από kat »

Μακαρι να ηταν λαθος αριθμησης. αν και δεν επιτρεπονται τετοια λαθη μετα απο τοσο καιρο που ειχαν να τα ετοιμασουν. μακαρι τα ατομα που ειναι πανω απο εμας να το αξιζουν και να εχουν περισσοτερα μορια. αυτο το δεχομαι και το επικροτω! και ελπιζω να μην ηταν τηλεφωνα απο υπουργουσ- βουλευτεσ- στρατιωτικους!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες