Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
Οντως, την ιδια απορια εχω και εγω 

Επιλογες μηνυματος---> Παραθεση ''ταδε''
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος XristosMP την Τρί Μαρ 30, 2021 7:06 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 887
Χαχαχαχαχα
Ειστε απιστευτοι αγορια μου !

Λοιπον για να απαντησετε σε ενα μηνυμα, οπως βλεπετε πιο πανω κανετε το εξης.
Πατε στο μηνυμα που θελετε να απαντησετε και πανω δεξια του γραφει :
Επιλογες μηνυματος / Thanks / Παραθεση / Απαντηση.
Εσεις πατατε στο Παραθεση και voilà
- Kostasthegreek
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 40
Καλησπέρα παιδιά υπηρέτησα δόκιμος πζ με ειδικότητα Α-Τ Μεσαιου βεληνεκούς πόσα μόρια παίρνω απο την προυπηρεσία της θητείας μου στην ειδικότητα που ζητάει Υπηρέτης Α-Τ πεζικού
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 304
Πατας παραθεση στο μηνυμαBuddha έγραψε:Λοιπόν γράφω εδώ και μήνες στο forum και ελπίζω να συνεχίσω να γράφω. Θα θέσω όμως τώρα ίσως το πιο σοβαρό ερώτημα που είχα όλο αυτόν τον καιρό εδώ μέσα. Ρε σεις. Πώς μπορώ να απαντήσω σε ένα παλαιότερο μήνυμα. Βλέπω όλοι απαντάτε στην απάντηση και πάει λέγοντας. Τόσο άσχετος πια;
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 122
Kostasthegreek έγραψε:Καλησπέρα παιδιά υπηρέτησα δόκιμος πζ με ειδικότητα Α-Τ Μεσαιου βεληνεκούς πόσα μόρια παίρνω απο την προυπηρεσία της θητείας μου στην ειδικότητα που ζητάει Υπηρέτης Α-Τ πεζικού
Μπες στα μηνύματά σου
Για ερωτήσεις σχετικά με τα χαρτιά (πχ θεωρήσεις, μεταφράσεις αγγλικών κτλ) που μπορούμε να πάρουμε τηλέφωνο να ενημερωθούμε;
-
- Αντιστράτηγος
-
- Αντιστράτηγος
Εχει να κανει με την μοριοδοτηση των ΙΕΚ, για τα ατομα τα οποια δεν εχουν πιστοποιηση του ΕΟΠΠΕΠ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lefteris 2αμαλ την Τρί Μαρ 30, 2021 10:42 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 11
Παιδιά καλή επιτυχία σε όλους εύχομαι να τα καταφέρουμε όλοι μας! Πάνω από πόσα μόρια λέτε να είμαστε μέσα στο παιχνίδι για να μπούμε ξέρω οτι αφορά και την ειδικότητα αλλά πόσα λέτε περίπου;
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 74
Παιδιά καλησπέρα, έκανε κάνεις την αίτηση και χρειάστηκε διόρθωση; Και αν ναι έγινε κάποια ενέργεια διόρθωσης η την ακύρωσαν; Έκανε η λογιστρια λάθος αίτηση στη αδερφή μου και τρέχουνε και δεν φθάνουμε... Της δήλωσε το πτυχίο επαλ επειδή είχε καλό βαθμό σε άλλη ειδικότητα απο αυτή του αντικειμένου της επειδή έγραφε απολυτήριος τίτλος η πτυχίο επαλ στην προκήρυξη...
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 62
Αφορα μονο τα παιδια του ΙΕΚ αυτο. Οποτε η διαδικασια συνεχιζει κανονικα.
-
- Αντιστράτηγος
Δυστυχως, οταν πας να κανεις την οριστικοποιηση γραφει ξεκαθαρα πως δεν μπορεις να κανεις καμια ενεργεια ουτε να αλλαξεις κατι αν ειναι λαθος και με το λαθος που εκανες ειτε θα απορριφθει η αιτηση ή απλα θα εχεις τα αναλογα μορια του «λαθους» σου στο τελος και θα πορευεσαι με αυτο ...
Προσπαθησε να βγαλεις γραμμη στο ΓΕΣ μηπως μπορουν να σε βοηθησουν.
Προσπαθησε να βγαλεις γραμμη στο ΓΕΣ μηπως μπορουν να σε βοηθησουν.
- Ε'ΜΚ
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 15
Andri έγραψε:Παιδιά καλησπέρα, έκανε κάνεις την αίτηση και χρειάστηκε διόρθωση; Και αν ναι έγινε κάποια ενέργεια διόρθωσης η την ακύρωσαν; Έκανε η λογιστρια λάθος αίτηση στη αδερφή μου και τρέχουνε και δεν φθάνουμε... Της δήλωσε το πτυχίο επαλ επειδή είχε καλό βαθμό σε άλλη ειδικότητα απο αυτή του αντικειμένου της επειδή έγραφε απολυτήριος τίτλος η πτυχίο επαλ στην προκήρυξη...
Οχι φιλε, δυστυχως η αιτηση θα απορριφθει. Αναφερεται ξεκαθαρα στην προκηρυξη μεσα. Ηθελε μεγαλη προσοχη στη συμπληρωση αυτης και επαναλαμβανομενο τσεκαρισμα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες