Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 153
Είναι απλά φεκ τεύχος ασεπ. Πουθενά δεν υπάρχει ούτε καν στην επιτροπή των μορίων.
Ενστάσεις δεν υπάρχουν :
ζ. Οι αποφάσεις των επιτροπών είναι μη αναθεωρήσιμες και δεν γίνονται δεκτές ενστάσεις, αλλά σε κάθε πε-
ρίπτωση ισχύουν τα καθοριζόμενα από τον Κώδικα Διοικητικής Διαδικασίας [ν.2690/1999 (Α'45) ]. Όπως σε κάθε
δημόσιο διαγωνισμό, υπάρχει η δυνατότητα πρόσβασης των υποψηφίων σε στοιχεία που αφορούν τους λοιπούς
συνυποψήφιούς τους, τηρουμένων των διατάξεων - περιορισμών που θέτει ο Κανονισμός (ΕΕ) 2016/679 και ο
ν.4624/2019 (Α΄137) που ρυθμίζουν τα θέματα των προσωπικών δεδομένων.
Ενστάσεις δεν υπάρχουν :
ζ. Οι αποφάσεις των επιτροπών είναι μη αναθεωρήσιμες και δεν γίνονται δεκτές ενστάσεις, αλλά σε κάθε πε-
ρίπτωση ισχύουν τα καθοριζόμενα από τον Κώδικα Διοικητικής Διαδικασίας [ν.2690/1999 (Α'45) ]. Όπως σε κάθε
δημόσιο διαγωνισμό, υπάρχει η δυνατότητα πρόσβασης των υποψηφίων σε στοιχεία που αφορούν τους λοιπούς
συνυποψήφιούς τους, τηρουμένων των διατάξεων - περιορισμών που θέτει ο Κανονισμός (ΕΕ) 2016/679 και ο
ν.4624/2019 (Α΄137) που ρυθμίζουν τα θέματα των προσωπικών δεδομένων.
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 25
Γράφει για συμβούλιο επιλογής σε κάποια σημεία. Εγώ καταλαβαίνω ότι θα ειναι εκπρόσωπος από το ανώτατο συμβούλιο επιλογής προσωπικού, όπως στου λιμενικού που ήταν με ΕΠΊΒΛΕΨΗ ασεπ. Τέλος πάντων. Δεν είναι και το πιο σημαντικό θέμα, αν και θεωρώ Είναι καλό να υπάρχει η παρουσία Ασεπ
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 304
Καλα δεν ειναι αδιαβλητος ο ασεπ.Liontarina έγραψε:Γράφει για συμβούλιο επιλογής σε κάποια σημεία. Εγώ καταλαβαίνω ότι θα ειναι εκπρόσωπος από το ανώτατο συμβούλιο επιλογής προσωπικού, όπως στου λιμενικού που ήταν με ΕΠΊΒΛΕΨΗ ασεπ. Τέλος πάντων. Δεν είναι και το πιο σημαντικό θέμα, αν και θεωρώ Είναι καλό να υπάρχει η παρουσία Ασεπ
- greenalexyo
- Λοχαγός
- Posts in topic: 34
D.Y.K έγραψε:greenalexyo έγραψε:Τελικά έμαθε κανένας αν για παράδειγμα ήμουν Πολυβολητής στις ΕΔ και τωρα θελω να δηλωσω Πεζικο...
Θα πάρω τα εξτρα μορια προυπηρεσιας;
Λαμβάνεις τα μόρια της προϋπηρεσίας μόνο στην ειδικότητα με τον κωδικό 9002 και στην ειδικότητα με τον κωδικό 9051.
XristosMP έγραψε:Στην ελαφρυ οπλισμου ΠΖ θα παρεις τα μορια της προυπηρεσιας.greenalexyo έγραψε:Τελικά έμαθε κανένας αν για παράδειγμα ήμουν Πολυβολητής στις ΕΔ και τωρα θελω να δηλωσω Πεζικο...
Παιδιά συγγνώμη που άργησα να απαντήσω,
Η ειδικότητα που σας ανέφερα ήταν τυχαία...
Εγώ συγκεκριμένα προσπαθώ να μάθω εάν σαν ΧΕΛ θα πάρω προϋπηρεσία στο Πλήρωμα Σκάφους ΕΔ και στο Πλήρωμα Σκάφους ΜΧ ...
Ε γιατι δεν ρωτας απο την αρχη λοιπον αυτο που θες;Δεν ξερω να σου απαντησω σε αυτο.
- greenalexyo
- Λοχαγός
Γιατί πίστευα ότι θα γίνω πιο κατανοητός άμα έδινα παράδειγμα με μια συχνή ειδικότητα...XristosMP έγραψε:Ε γιατι δεν ρωτας απο την αρχη λοιπον αυτο που θες;Δεν ξερω να σου απαντησω σε αυτο.
Βέβαια μετά κατάλαβα ότι η περίπτωση μου είναι λίγο ιδιεταιρη. Και δεν έχω ιδέα ποιος μπορεί να βοηθήσει στην απορία αυτή , η προκήρυξη δεν λέει κάτι για τέτοια θέματα...
Κανε ενα τηλεφωνο στο ΓΕΣ η στην στρατολογια της περιοχης σου.
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 887
Αδερφουλη,
Για να εισαι σιγουρος, θα ελεγα να παρεις ενα τηλ ΟΧΙ στο ΓΕΣ αλλα στην μοναδα του Μηχανκου και να ρωτησεις ακριβως για την ειδικοτητα που ενδιαφερεσαι.
Αυτοι, θα σου απαντησουν 1000% και θα εχεις το κεφαλι σου ησυχο.
Για να εισαι σιγουρος, θα ελεγα να παρεις ενα τηλ ΟΧΙ στο ΓΕΣ αλλα στην μοναδα του Μηχανκου και να ρωτησεις ακριβως για την ειδικοτητα που ενδιαφερεσαι.
- greenalexyo
- Λοχαγός
Καλησπέρα φίλε, ευχαριστώ για την συμβουλή σου. Αλλά το Μηχανικό σαν όπλο έχει πολλές μονάδες ... Εννοείς να πάρω σε τυχαία μονάδα;Lefteris 2αμαλ έγραψε:Αδερφουλη,
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 887
Ναι, ειτε βρες το Κεντρο του Μηχανικου ειτε απλα μια μοναδα και στο τηλ θα σε συνδεσουν λογικα με το 1ο Γραφειο, οποτε τους ρωτας για την ειδικοτητα που ενδιαφερεσαι και αν δεν σου δωσουν απαντηση (που δεν νομιζω) τοτε ρωτα τους, που να απευθυνθεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lefteris 2αμαλ την Τρί Μαρ 30, 2021 5:58 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 122
greenalexyo έγραψε:D.Y.K έγραψε:greenalexyo έγραψε:Τελικά έμαθε κανένας αν για παράδειγμα ήμουν Πολυβολητής στις ΕΔ και τωρα θελω να δηλωσω Πεζικο...
Λαμβάνεις τα μόρια της προϋπηρεσίας μόνο στην ειδικότητα με τον κωδικό 9002 και στην ειδικότητα με τον κωδικό 9051.XristosMP έγραψε:Στην ελαφρυ οπλισμου ΠΖ θα παρεις τα μορια της προυπηρεσιας.greenalexyo έγραψε:Τελικά έμαθε κανένας αν για παράδειγμα ήμουν Πολυβολητής στις ΕΔ και τωρα θελω να δηλωσω Πεζικο...
Εγώ συγκεκριμένα προσπαθώ να μάθω εάν σαν ΧΕΛ θα πάρω προϋπηρεσία στο Πλήρωμα Σκάφους ΕΔ και στο Πλήρωμα Σκάφους ΜΧ ...
Κατά την γνώμη μου θεωρώ ότι δεν παίρνεις καθώς από όσο γνωρίζω είναι διαφορετική ειδικότητα, σίγουρα θα ξέρω τις επόμενες μέρες γιατί αυτό ακριβός που θες να μάθεις με έχει ρωτήσει συγγενικό μου πρόσωπο όταν μάθω θα στο πω
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 304
greenalexyo έγραψε:Καλησπέρα φίλε, ευχαριστώ για την συμβουλή σου. Αλλά το Μηχανικό σαν όπλο έχει πολλές μονάδες ... Εννοείς να πάρω σε τυχαία μονάδα;Lefteris 2αμαλ έγραψε:Αδερφουλη,
2102467968 ταγμα μηχ. Μενιδι
- greenalexyo
- Λοχαγός
Ευχαριστώ φίλε, μη με ξεχάσεις. Άμα μάθω και εγώ θα το γράψω εδώ για άλλα παιδιά που έχουν αυτήν την απορία.re pate kala re έγραψε:greenalexyo έγραψε:D.Y.K έγραψε:greenalexyo έγραψε:Τελικά έμαθε κανένας αν για παράδειγμα ήμουν Πολυβολητής στις ΕΔ και τωρα θελω να δηλωσω Πεζικο...
Λαμβάνεις τα μόρια της προϋπηρεσίας μόνο στην ειδικότητα με τον κωδικό 9002 και στην ειδικότητα με τον κωδικό 9051.XristosMP έγραψε:Στην ελαφρυ οπλισμου ΠΖ θα παρεις τα μορια της προυπηρεσιας.greenalexyo έγραψε:Τελικά έμαθε κανένας αν για παράδειγμα ήμουν Πολυβολητής στις ΕΔ και τωρα θελω να δηλωσω Πεζικο...
Κατά την γνώμη μου θεωρώ ότι δεν παίρνεις καθώς από όσο γνωρίζω είναι διαφορετική ειδικότητα, σίγουρα θα ξέρω τις επόμενες μέρες γιατί αυτό ακριβός που θες να μάθεις με έχει ρωτήσει συγγενικό μου πρόσωπο όταν μάθω θα στο πω
- greenalexyo
- Λοχαγός
Να σαι καλά αδερφέ, θα πάρω αύριο σε εργάσιμη ώρα. Ελπίζω να μην φάω σκατό επειδή παίρνω κατευθείαν σε μονάδα : ΡHLEKTROLOGOS έγραψε:greenalexyo έγραψε:Καλησπέρα φίλε, ευχαριστώ για την συμβουλή σου. Αλλά το Μηχανικό σαν όπλο έχει πολλές μονάδες ... Εννοείς να πάρω σε τυχαία μονάδα;Lefteris 2αμαλ έγραψε:Αδερφουλη,
2102467968 ταγμα μηχ. Μενιδι
- Buddha
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 97
- Επάγγελμα: Vodafone
Λοιπόν γράφω εδώ και μήνες στο forum και ελπίζω να συνεχίσω να γράφω. Θα θέσω όμως τώρα ίσως το πιο σοβαρό ερώτημα που είχα όλο αυτόν τον καιρό εδώ μέσα. Ρε σεις. Πώς μπορώ να απαντήσω σε ένα παλαιότερο μήνυμα. Βλέπω όλοι απαντάτε στην απάντηση και πάει λέγοντας. Τόσο άσχετος πια?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης