Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 43
Τελειώνεις πρακτική και μπορεί να μείνεις ακόμη στο ατ αν δεν σε τραβήξουν πουθενά. Αν βγει κάποιο σχολείο για δέλτα κλπ και θέλεις δηλώνεις αν δεν σε έχουν τραβήξει. Όπως επι ίσης αν σε τραβήξουν δέλτα και δεν θες εσύ ας πούμε απλά κοβεσαι στο σχολείο. Όσο για τις μαύρες στολές πλέον νομίζω έχουν κάνει τα εκαμ μια ένσταση να τις έχουν μόνο αυτοί. Οι υπόλοιποι μπλε. Αν ισχύει κλπ δεν ξέρω να σας πω σίγουρα κάποιος που είναι στο σώμα σίγουρα θα ξέρει καλύτερα. Χθες πήγα να καταθέσω χαρτιά και με έδιωξαν γιατί γινόταν χαμός. Πήγα σήμερα στις 7μιση το πρωί και ήταν 4 άτομα. Ο ένας έφαγε άκυρο γιατί ήταν από επας και από ότι μου είπε ο αξιωματικός καμία 10ρια άτομα είναι πάνω από εμένα. Όπως επίσης έμαθα για 7 με 8 άτομα πάνω από εμένα στον τόπο κατοικίας μου. Δλδ καμία 20ρια άτομα σε δύο νόμους με 2700 και μόρια. Καλά αποτελέσματα σε όλους από εμένα.
Όταν πας να τελειώσεις την πρακτική σου βάζουν να διαλέξεις πχ αστυνομικά τμήματα πχ 15 σε όλη την Αθήνα; Η απλά μπορεί να σε στείλουν όπου νανε;
Ο. Π. Κ. Ε
Άμα. ειναι να σε στείλουν αλλού από εκεί που θα πας πρακτική εκεί είναι το παλούκι.. θα πας σε άλλο πχ ατ άντε βρες άμεσα σπίτι.. ούτε καν.. Μεγάλη χαζομάρα να μην το ξέρεις νωρίτερα.. καλά. θα μου πεις κ σ 10 μέρες δεν βρίσκεις σπίτι.. τα χάλια μας τα μαύρα μας βλέπω το πρωί διας το βράδυ άστεγοι !! χαχαχ
Ο. Π. Κ. Ε
ΔΙΑΣ μαύρα εδώ και περίπου πέντε χρόνια υποχρεωτικά. Όσο για να μείνεις σε ΑΤ δεν ξέρω αν θα το έκανα τα περισσότερα τμήματα έχουν να καθαριστούν κάτι μήνες.Commando Squadron B έγραψε:Τελειώνεις πρακτική και μπορεί να μείνεις ακόμη στο ατ αν δεν σε τραβήξουν πουθενά. Αν βγει κάποιο σχολείο για δέλτα κλπ και θέλεις δηλώνεις αν δεν σε έχουν τραβήξει. Όπως επι ίσης αν σε τραβήξουν δέλτα και δεν θες εσύ ας πούμε απλά κοβεσαι στο σχολείο. Όσο για τις μαύρες στολές πλέον νομίζω έχουν κάνει τα εκαμ μια ένσταση να τις έχουν μόνο αυτοί. Οι υπόλοιποι μπλε. Αν ισχύει κλπ δεν ξέρω να σας πω σίγουρα κάποιος που είναι στο σώμα σίγουρα θα ξέρει καλύτερα. Χθες πήγα να καταθέσω χαρτιά και με έδιωξαν γιατί γινόταν χαμός. Πήγα σήμερα στις 7μιση το πρωί και ήταν 4 άτομα. Ο ένας έφαγε άκυρο γιατί ήταν από επας και από ότι μου είπε ο αξιωματικός καμία 10ρια άτομα είναι πάνω από εμένα. Όπως επίσης έμαθα για 7 με 8 άτομα πάνω από εμένα στον τόπο κατοικίας μου. Δλδ καμία 20ρια άτομα σε δύο νόμους με 2700 και μόρια. Καλά αποτελέσματα σε όλους από εμένα.
Η πρώτη επιλογή σίγουρα θα είναι χάλια. Μετά που θα κάτσει η σκόνη των πρώτων μηνών θα βρεις καλυτερο. Έτσι γίνεται πάντα. Όλοι μας το περασαμε.Xanthos έγραψε:Άμα. ειναι να σε στείλουν αλλού από εκεί που θα πας πρακτική εκεί είναι το παλούκι.. θα πας σε άλλο πχ ατ άντε βρες άμεσα σπίτι.. ούτε καν.. Μεγάλη χαζομάρα να μην το ξέρεις νωρίτερα.. καλά. θα μου πεις κ σ 10 μέρες δεν βρίσκεις σπίτι.. τα χάλια μας τα μαύρα μας βλέπω το πρωί διας το βράδυ άστεγοι !! χαχαχ
Αν έχεις να επιλέξεις κ ισχύει αυτό αν. με το καλό περάσω αν!! ξέρω που θα δηλώσω.. αυτό είναι το θέμα!
Ο. Π. Κ. Ε
Ρε xanthe μόνο και μόνο από τη ζήλο που δείχνεις, μακάρι να μπεις... Σε βλέπω εκεί, το παλεύεις, εισαι θετικός, αισιοδοξος, επιμένεις!
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 94
Πόσα μόρια έχεις εσύ ; Και σε ποιο τμήμα ; Απλά να ξέρουμε τι παίζει σε αυτό το τμήμα
Ευχαριστώ φίλε μου να'σαι καλά ελπίζω να είσαι και εσύ μέσα κ όποιος άλλος το θέλει!! Είμαι φίλε μου απο την στιγμή που έκανα τα χαρτιά μου θα παλέψω με ότι έχω κ ότι γίνει!!! τουλαχιστων θα πω προσπαθησα επαιξα κ εχασα η κέρδισα. θα δείξει..
Ο. Π. Κ. Ε
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 124
Ρε τι έπαιξα και έχασα λες; Νέο παιδί δεν θέλω να λες τέτοια. Η ζωή είναι μπροστά σου. Αν έχεις πάθος με τη ζωή, ποτέ δεν χάνεσαι... Μια προσπάθεια κάνεις και άστο θα δείξει... Η ίδια η ζωή.. Ποτέ δεν ξέρεις τον προορισμό σου... Απλώς κακοτυχία να είσαι και να μην σε λυγίζει τίποτα... Ατσάλι και όλα καλά θα πάνε...Xanthos έγραψε:Ευχαριστώ φίλε μου να'σαι καλά ελπίζω να είσαι και εσύ μέσα κ όποιος άλλος το θέλει!! Είμαι φίλε μου απο την στιγμή που έκανα τα χαρτιά μου θα παλέψω με ότι έχω κ ότι γίνει!!! τουλαχιστων θα πω προσπαθησα επαιξα κ εχασα η κέρδισα. θα δείξει..
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 124
Καλοτυχος να είσαι...
Αναστασιε όπως ξαναείπα δεν με λυγίζει τίποτα.. εγώ κέρδισα σε άλλα στην ζωή μου όπως ξαναείπα έκανα κ το σπίτι μου κ οικογένεια μου. το μόνο π μ έμεινε είναι αυτό τίποτα άλλο.. εννοείτε η ζωή πάει μπροστά.. αυτό πάει για όλους η ζωή δεν σταματάει εδώ.. όλοι έχουμε ένα όνειρο.. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία..
Ο. Π. Κ. Ε
Παιδιά σας καταλαβαίνω όλους εσάς απο επαρχία ποσα λευτα πρεπει να δώσετε μέχρι να δείτε σε πιο ατ θα σας βάλουν οπιοι δεν έχετε γνοστο να μείνετε! Πρέπει να μαζεύτηκε από την σχολή και να πιάσετε με ρμπνμπ 4 5 άτομα να τ κλισετε 1 μήνα οσο είναι να μοιραστείτε τα έξοδα πφφ δύσκολη αρχή για όλους μας τα 300 εύρο για 3 μήνες και λογαριασμοί να τρέχουν! Αλλά είναι ονοιρο ζωης αξιζει τον κόπο
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 43
Λάζαρε ανέφερα τι ζήτησαν τα εκαμ αυτή τη στιγμή. Τώρα αν θα ισχύσει η όχι για τη μαύρη στολή δεν ξέρω. Ζήτησαν όμως να την έχουν μόνοι αυτοί, που την πρώτο φόρεσαν κιόλας. Οι υπόλοιποι μπλε. Τώρα τι θα γίνει η έγινε δεν ξέρω. Κώστα 2650! Στο ένα τμήμα με καμία 8 άτομα πάνω από εμένα 100 και κάτι αιτήσεις και στο άλλο που κατεθεσα και είναι καμιά 10ρια πάνω από εμένα πάνω από 150 αιτησεις μου είπε ο αξιωματικός σίγουρα. Μιλάμε για πόλεις με 30 και 70 χλδς κατοίκους αντίστοιχα. Αυτά μέχρι και σήμερα.
- Lion$
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 35
Ξανθέ και εγώ αδερφέ πρόεδρο θα σε έβγαζα, το παλεύεις και είσαι φουλ δραστήριος εδώ μέσα ! Ελπίζω το χειμώνα να πίνουμε καφεδάκι μαζί στην Κομοτηνή!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες