Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 508

Δημοσίευση από XristosMP »

HLEKTROLOGOS έγραψε:
XristosMP έγραψε:Πολιτη, ολοι εδω μεσα ειμαστε για ενα σκοπο. Οποιος κραταει κακιες και μισος για τον αλλο, νομιζω οτι δεν κανει για αυτο το επαγγελμα.Ηλεκτρολογε καταλαβαινω τι λες. Χαζος θα ειναι ομως και αυτος που δεν θα δηλωσει, επειδη ειδε 2 μαλ... Ες απο 1-2 αγνωστους. Σιγουρα χρειαζονται και ''μπανακια'' ομως, εχεις δικιο.

Πιστεψε με ειστε πολυ τυχεροι. Τα στελνετε ηλεκτρονικα και υπαρχει αποδειξη οτι τα στειλατε. Με το ταχυδρομειο δε θα το χατε αυτο. Διασφαλιζεστε καπως. Εγω ειμαι υπερβολικος, προτεινα και σε παιδια να εχουν και επικυρωση. Παντα ηθελα να ειμαι πιο τυπικος πεθαινεις οσον αφορα σε συναλλαγες με χαρτουρα. Ελπιζω να μην γινουν βλακειες οπως το 10 που στην αεροπορια αλλαξανε τα μορια 8 φορες μεσα σε μια μερα.Εικόνα
Δεν νομιζω, ο κοσμος ειναι υποψιασμενος πλεον και δεν αφηνει τιποτα να ''πεσει κατω''. Σιγουρα θα γινει παιχνιδι βεβαια αλλα πιστευω οχι σε αυτο το χαλι που ηταν καποτε.

Navy
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 80

Δημοσίευση από Navy »

HLEKTROLOGOS έγραψε:
XristosMP έγραψε:Πολιτη, ολοι εδω μεσα ειμαστε για ενα σκοπο. Οποιος κραταει κακιες και μισος για τον αλλο, νομιζω οτι δεν κανει για αυτο το επαγγελμα.Ηλεκτρολογε καταλαβαινω τι λες. Χαζος θα ειναι ομως και αυτος που δεν θα δηλωσει, επειδη ειδε 2 μαλ... Ες απο 1-2 αγνωστους. Σιγουρα χρειαζονται και ''μπανακια'' ομως, εχεις δικιο.

Πιστεψε με ειστε πολυ τυχεροι. Τα στελνετε ηλεκτρονικα και υπαρχει αποδειξη οτι τα στειλατε. Με το ταχυδρομειο δε θα το χατε αυτο. Διασφαλιζεστε καπως. Εγω ειμαι υπερβολικος, προτεινα και σε παιδια να εχουν και επικυρωση. Παντα ηθελα να ειμαι πιο τυπικος πεθαινεις οσον αφορα σε συναλλαγες με χαρτουρα. Ελπιζω να μην γινουν βλακειες οπως το 10 που στην αεροπορια αλλαξανε τα μορια 8 φορες μεσα σε μια μερα.Εικόνα
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕ, ευχαριστουμε για την έως τώρα καθοδήγηση. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και στην αδελφή σου.

Άβαταρ μέλους
Kostasthegreek
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από Kostasthegreek »

Καλησπέρα παιδιά υπηρέτησα δόκιμος πζ με ειδικότητα Α-Τ Μεσαιου βεληνεκούς πόσα μόρια παίρνω απο την προυπηρεσία της θητείας μου στην ειδικότητα που ζητάει Υπηρέτης Α-Τ πεζικού ;

HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 304

Δημοσίευση από HLEKTROLOGOS »

Σ'ευχαριστω πολυ φίλε!
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 482

Δημοσίευση από Politis1994 »

Καληνύχτα στο φόρουμ. Καλη επιτυχία σε όλους μας.
ils
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από ils »

Καλημέρα λυπάμαι παρά πολύ στο διαχειριστή του forum που διέγραψε τα μυνηματα Μου. Είμαι ΕΠΟΠ Και βρίσκομαι σε διαδικασία μέ δικηγόρους επειδή σε 4 χρόνια μου με αποστρατευτούν. Αυτά που λέω εγώ για τα 50 και το ύψος σύνταξης δεν τα λέω εγώ αλλά οι νόμοι. Οποίος θέλει ας μπει στη σελίδα του υπεθα και να διαβάσει τος απαντήσεις στο κοινοβουλευτικό εκεγχο του κου υπουργό πάνω σε θέματα δικά μας
ils
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από ils »

Επίσης επειδή δεν κρύβομαι πίσω από ένα ψεύτικο προφίλ μπορεί να μου στείλει σε προσωπικό μυνημα το τηλ του η να να στείλω το δικό μου να του λύσω κάθε απορία. Ο λόγος που γράφω είναι ότι στις προκυρηξεις δεν αναφέρεται πουθενά το ηλικιακό όριο των 50 ετών το οποίο θεωρώ σημαντική παράμετρο για την επικογη κάποιου.
Άβαταρ μέλους
Buddha
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 97
Επάγγελμα: Vodafone

Δημοσίευση από Buddha »

Έιχα συνάδελφο με 13 χρόνια προϋπηρεσία στην κινητή. Έφτασε τα 40 και τον απέλυσαν μέσα σε ένα βράδυ. Στην ηλικία που είναι πίστεψέ με δεν παίρνουν κανέναν. Πόσο μάλλον με την προϋπηρεσία που έχει καθώς δεν μπορούν αν τον πληρώσουν τα όσα αξίζει. Με λίγα λόγια θα μείνει άνεργος για τα επόμενα 2 χρόνια τουλάχιστον. Αν θα βρει δουλειά θα βρει με 500/600? και σύνταξη δεν θα δει ποτέ των ποτών καθώς δεν θα έχει τα απαραίτητα ένσημα στην σωστή ηλικία. Τι λέμε τώρα. Έξω καταστρέφονται οικογένειες. Ας με επιστρατεύσουν στα 50 και ας πάρω 500?. Εγώ θα παίρνω τουλάχιστον. Ναι δεν συμφωνω με την όλη λογική και μπράβο σου που το κυνηγάς γιατί είναι άδικο. Αλλά εκεί έξω υπάρχει μεγαλύτερη αδικία. Συν της άλλης ας σκεφτούμε ότι πλέον κανείς δεν κολλάει ολόκληρα ένσημα. Δεν μιλάω για την ασφάλιση. Οπότε αδερφέ μου με αυτά τα κριτήρια σύνταξη δεν θα δούμε πότε. Δεν θα έπρεπε να παροτρύνεις τον κόσμο να μην δηλώσει. Θα έπρεπε να τον συμβουλέψεις να κάνει οικονομίες και να κάνει ένα ιδιωτικό συνταξιοδοτικό. Με όσα μπορεί ο καθένας να δώσει. Σταματήστε την αρνητικοτητα και ανοιχτε τους ορίζοντες σας λίγο.
Ρambo No8
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από Ρambo No8 »

Θα συμφωνήσω με τον ils ... Οι μόνοι που θα είναι και οι καλύτεροι του χωριού θα είναι αυτοί που θα μπουν 20 χρόνων και θα γράφουν εξάμηνα είτε αλεξιπτωτιστή είτε βατραχανθρώπου
voice
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από voice »

Καλημέρα σε όλους και καλή επιτυχία!Έστειλα μέιλ στο υπουργείο για διευκρινίσεις σε 2-3 ερωτήματα, η απάντηση ήταν πάρτε μας τηλέφωνο. Μετά από ατελείωτες προσπάθειες να βγάλω γραμμή, οι απαντήσεις ήταν ότι να 'ναι. Θεωρώ πως σκόπιμα δεν στέλνουν έγγραφες απαντήσεις, για να μη δεσμευτούν σε ότι λένε και τους βγάλουμε στα μανταλάκια.

Ο ΑΣΕΠ λέει πως δε χρειάζονται μετάφραση τα πιστοποιητικά ξένων γλωσσών, συγκεκριμένα εδώ

Προσοχή: Όλοι οι τίτλοι σπουδών ξένης γλώσσας πρέπει να συνοδεύονται από επίσημη μετάφρασή τους στην ελληνική γλώσσα, πλην των τίτλων γλωσσομάθειας στις γλώσσες αγγλική, γαλλική, γερμανική, ιταλική και ισπανική, οι οποίοι γίνονται δεκτοί χωρίς να απαιτείται μετάφρασή τους (άρθρο 58 ν.4674/2020, ΦΕΚ 53/11.3.2020/τ. Α΄). https://www.asep.gr/guide/1E_2020/englishproof.html

Τι κάνουμε; Τα μεταφράζουμε;

Άβαταρ μέλους
Mortar
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 255

Δημοσίευση από Mortar »

Φτάνει ρε παιδιά κουράσατε. Δε πα να λέτε τις ανοησίες για να δημιουργήσετε σύγχυση... Όσοι είναι να κάνουν τα χαρτιά τους θα τα κάνουν. Γραμμένους σας έχουν.
Άβαταρ μέλους
theodoros
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 102

Δημοσίευση από theodoros »

περνω από χθες τηλεφωνο στο γες τους αριθμούς που εχει μεσα στην πλατφορμα και δεν τον σηκωνουν,εχεις βγαλει κανεις κληση;
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 482

Δημοσίευση από Politis1994 »

Παιδιά αν εισαι γυναίκα για να παρεις μεροκαματο κλπ πρέπει να σε... Αν εισαι άντρας θα σε εχουν σκλάβο σε καφε η οπουδήποτε. Και τωρα με κορονοιο θα σ λένε αγορακι θες 10 μεροκαματο αν όχι ο επόμενος... Κακα τα ψέματα στο στρατό ειται αεροπορία ειται ναυτικό ξηρα... Χρημα, παροχες, υγεια, συνταξη νωρίς κλπ. Εγω θα δηλωσω οποίος θέλει ας μην δηλωσει καλύτερα! Λιγότερη αίτηση...
tethoras355
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 70

Δημοσίευση από tethoras355 »

theodoros έγραψε: περνω από χθες τηλεφωνο στο γες τους αριθμούς που εχει μεσα στην πλατφορμα και δεν τον σηκωνουν, εχεις βγαλει κανεις κληση;
Λειτουργούν δεν είναι ότι δεν τα σηκώνουν αλλά επειδή παίρνουν πολλοί τηλέφωνο είναι κατειλημμένο συνέχεια και είναι ζήτημα δευτερολέπτων αν θα βρεις γραμμή. Χτες κατά τις 9 το πρωί δεν ήταν κατειλημμένο και έβγαλα αμέσως σήμερα καθόμουν κανα δεκάλεπτο και βάραγα τα νούμερα εναλλάξ. Δοκίμασε άυριο πρωί 8-8,30 ή αν έχεις υπομονή ξεκίνα να παίρνεις και αν σου κάτσει γραμμή σου έκατσε.
ChristosMg
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από ChristosMg »

D.Y.K έγραψε:
greenalexyo έγραψε:Τελικά έμαθε κανένας αν για παράδειγμα ήμουν Πολυβολητής στις ΕΔ και τωρα θελω να δηλωσω Πεζικο...
Θα πάρω τα εξτρα μορια προυπηρεσιας;

Λαμβάνεις τα μόρια της προϋπηρεσίας μόνο στην ειδικότητα με τον κωδικό 9002 και στην ειδικότητα με τον κωδικό 9051.

Η ερώτηση μου, που δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί ήδη, είναι αν χρειάζεται να επισυνάψουμε κάποιο χαρτί για την προϋπηρεσία της ειδικότητας ή απλά το υπολογίζουν μόνοι τους με βάση τα στοιχεία.(Μιλάω για ειδικότητα που δεν αντιστοιχεί σε κάποιο επάγγελμα έξω)

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες