Οχι από ΤΕΙ, Ειχα πολλους μηνες προυπηρεσία, ειχα χαρτί προγραμματιστή, αγγλικά και τη βεβαιωση σπουδών αλλα δεν ειχα το βασικότερο... ΒΥΣΜΑxristinaki 25 έγραψε:Μαρινακι αει; Κ ενας φιλος μου στην ιδια με σενα ειδικοτητα περιμενει να μπει. Απο αει αυτος.
Επιλαχόντες επαγγελματίες οπλίτες (2008)
Μαρινακι ακου κ αυτο. Στην ειδικοτητα σου ο γνωστος που σου λεω ηταν μεσα με 50 μορια πανω απο το τευευταιο! Κ ενω ειναι πτυχιουχος πανεπιστημιου του γραψαν ακαταλληλος λογω γραμματικων γνωσεων. Πως μοριοδοτεις καπιον που ειναι ακαταλληλος για τη θεση; Με τι κρητηριο; Κ αφου το εψαξε του παν ειναι επιλαχων σε αλλη ειδικοτητα; Σε ποια; Ραφτρα;
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 147
xristinaki 25 έγραψε:Αμην λοιπον να δουμε δευτερα ταποτελεσματα, κ λεει να μπουμε ολοι μαζι στο ιδιο στρατοπαιδο... Αν ειναι ετσι κερναω καφεδακια παιδια... (να ναι καλα το φτηνο καψιμι... ) χιχι
χριστινακι25 Προσεχε τι λες; Γιατι αν μπουμε κ ημαστε ολοι μαζι στο ιδιο στρατοπεδο θα κερασεις 100% χωρις καμια αντιρρηση
Το υποσχομαι!30 λεπτα δεν ειπαμε εχει το φραπε... ; :0)
-
xristinaki 25 έγραψε:Το υποσχομαι!30 λεπτα δεν ειπαμε εχει το φραπε... ; :0)
τοσο νομιζω εχει.. Αντε ευχομαι να το πιουμε αυτο το καφεδακι!
Εγω ειμαι απο βορειο ελλαδα εσυ;

Ετσι ειναι ο τελευταιος ειχε 623 και εγω ειχα 610, αλλα δυστυχώς ειμαι ακατάλληλη οπως και ο φιλος σου διοτι ειχαμε ελλειψη βυσματος και γενικότερα ελλειψη στο μυαλό, που με τέτοια πτυχία κάναμε τα χαρτιά μας για στρατό και μας απορριπτουν ενω ο πραγματικός λόγος ειναι το βυσμα!xristinaki 25 έγραψε:Μαρινακι ακου κ αυτο. Στην ειδικοτητα σου ο γνωστος που σου λεω ηταν μεσα με 50 μορια πανω απο το τευευταιο! Κ ενω ειναι πτυχιουχος πανεπιστημιου του γραψαν ακαταλληλος λογω γραμματικων γνωσεων. Πως μοριοδοτεις καπιον που ειναι ακαταλληλος για τη θεση; Με τι κρητηριο; Κ αφου το εψαξε του παν ειναι επιλαχων σε αλλη ειδικοτητα; Σε ποια; Ραφτρα;
Παιδιαααααααα... ; Πρεπει να αποχωρησω. Ελπιζω να τα πουμε αυριο... Επιλαχοντες σε αναμονη ενομενοι δυνατοι!
-
xristinaki 25 έγραψε:Παιδιαααααααα... ; Πρεπει να αποχωρησω. Ελπιζω να τα πουμε αυριο... Επιλαχοντες σε αναμονη ενομενοι δυνατοι!
οκ Καλο σου βραδυ!
Αυτος μαρινακι 660! Καλο; Ενερτζι οταν λες β. Ελλαδα; Θεσσαλονικη σπουδαζα. Λατρεμενη κ αξεχαστη πολη... Αχχχ... Παλια καλα χρονια. Παιδακια τα λεμε.:0/
Κάθε φορά που βλέπω τετοια βαθμολογία και μου λένε οτι ειναι απέξω ολο και περισσοτερο πιστευω οτι το καλύτερο που εχω να κάνω ειναι να ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΟ ΞΗΡΑΣ.xristinaki 25 έγραψε:Αυτος μαρινακι 660! Καλο; Ενερτζι οταν λες β. Ελλαδα; Θεσσαλονικη σπουδαζα. Λατρεμενη κ αξεχαστη πολη... Αχχχ... Παλια καλα χρονια. Παιδακια τα λεμε.:0/
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 97
Κολαση ετσι; Προς το χειοτερο παμε παντως... Μαρινακι τι γιενται ρε;
Καλά σαυράκι μου. Τα ιδια. Εσυ που μου χαθηκες;
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 97
Χαχαχα Ασε... Αναμενουμε και εχουμε φρικαρει μεχρι να βγουν... Καταλαβαινεις! Ολα καλα; Δυναμη ρε συ μη τα παρατας οτι και να γινεται... Αντεε.
Τι να μη παρατάω; Με εχουν παρατησει πρωτα αυτά.

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες