Μοριοδότηση επαγγελματιών οπλιτών (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 83

Δημοσίευση από Marina2 »

Νικήτας έγραψε:
Βοας έγραψε:Ε μα ελεος ρε φιλε δεν βλεπει τι γινεται με τις ***** που παιζονται και εκεινη επιμενει οχι δεν το λεει η προκυρηξη!
οταν βλεπις και περνουν γυναικες που ερχοντε στα αθληματα με γοβες τι περειμενεις; Οτι ολα γινονται νομιμα; Οπος γινοταν τοσα χρωνια ετσι γινεται κε τωρα! Κε εσυ ρε μαρινα θες να πας με το σταυρο στο χερι αν ειδα καλα εχεις 400 κε κατι μορια αρα δεν σε περνουν.500 θελει νομιζω

Φίλε Νικήτα, από πότε έχεις μαντικές ικανότητες και γνωρίζεις που Θα φτάσουν οι β΄λασεις φέτος. Γνωρίζεις και την προσφορ, γνωρίζεις και την ζήτηση, γνωρίζεις και τι δικαιολογητικά εχει προσκομήσεις ο καθενας από τους ενδιαφερομένους; Εγω εχω 430. Δεν ειπα οτι θα μπω ποτε, Αλλα τουλάχιστον η προσπάθεια μετράει. Τον Απρίλι που θα έχω το πτυχίο Μου , θα έχω 530 στην επόμενη προκήρυξη και θα δώσω και γαλλικά κάποια στιγμη, όπως και θα παντρευτώ! Δερν ξερω πόσα μόρια σου δίνουν όλα αυτα αλλα σίγουρα θα αξίζει να ξαναπροσπαθήσω, αν δεν μπω !
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Παιδια πριν ενα τεταρτο εμαθα οτι ημουν ατυχος! Μου ακυρωσαν τη βεβαιωση σπουδων απ το πανεπιστημιο και συγνωμη γι αυτο που θα πω Αλλα Θα γινει της *****! Σας παρακαλω παρα πολυ οποιος εχει βαλει μεσον και μπορει να μαθει το οτιδηποτε να μου το πει γιατι εχω σαλταρει εντελως με τις ***** και τις παρανομιες τους! Ειμαι στο τσακ να κατεβω Αθηνα και να παω να τα κανω ολα αντε να μην πω τι!
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Rafale »

D.Y.K έγραψε:Χαχαχα δεν το ξεχνάω το κέρασμα! Εννοείται! Εντάξει το ψιλοπερίμενα γιατί είμαι και του επαγγέλματος εγώ. Πιστεύω πάντως πως θα περάσουν τα 2/3 στο των υποψηφίων στο Πολεμικό Ναυτικό. Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά και σε σένα cristi ότι καλύτερο σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο!
Να εισαι καλα βρε. Αστειευομαι με το κερασμα. Αρκει που περασες. Καλη επιτυχια σε ολουςΕικόναΕικόνα
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

Panos έγραψε:Παιδια πριν ενα τεταρτο εμαθα οτι ημουν ατυχος! Μου ακυρωσαν τη βεβαιωση σπουδων απ το πανεπιστημιο και συγνωμη γι αυτο που θα πω Αλλα Θα γινει της *****! Σας παρακαλω παρα πολυ οποιος εχει βαλει μεσον και μπορει να μαθει το οτιδηποτε να μου το πει γιατι εχω σαλταρει εντελως με τις ***** και τις παρανομιες τους! Ειμαι στο τσακ να κατεβω Αθηνα και να παω να τα κανω ολα αντε να μην πω τι!
Πάνο πήρες τηλ σε κάποιο γραφείο; Δεν μπορουν έτσι απλά να σου ακυρώσουν την βεβαίωση! Σε ποια προκήρυξη αναφέρεσαι;
Anonymous

Marina2 έγραψε:
Panos έγραψε:Παιδια πριν ενα τεταρτο εμαθα οτι ημουν ατυχος! Μου ακυρωσαν τη βεβαιωση σπουδων απ το πανεπιστημιο και συγνωμη γι αυτο που θα πω Αλλα Θα γινει της *****! Σας παρακαλω παρα πολυ οποιος εχει βαλει μεσον και μπορει να μαθει το οτιδηποτε να μου το πει γιατι εχω σαλταρει εντελως με τις ***** και τις παρανομιες τους! Ειμαι στο τσακ να κατεβω Αθηνα και να παω να τα κανω ολα αντε να μην πω τι!
Πάνο πήρες τηλ σε κάποιο γραφείο; Δεν μπορουν έτσι απλά να σου ακυρώσουν την βεβαίωση! Σε ποια προκήρυξη αναφέρεσαι;
Στην προκυρηξη της αεροποριας, πηρα τηλ. Και Μου απαντησαν με πολυ ειρωνικο τροπο λες και ημουν μηδενικο. Οταν θα Βγουν τοτε θα δεις αν ειναι αληθεια και μου κλεινουν το τηλ. Εχουν σπασει τα νευρα μου! Πως ακυρωνουν ετσι τις βεβαιωσεις; Δεν ειναι παρανομα αυτα τα πραγματα; Μια φορα υποτιθεται οτι Παιρνουν με μορια και τωρα Ακυρωνουν τα μορια απο τα χαρτια; Γιατι; Για Να μπουν τα ατομα που θελουν αυτοι; Ελεος ρε γαμωτο! Ελεος!
Anonymous

Γιατι τετοιες αδικιες ρε ***** μου; Γιατι;
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

Panos έγραψε:
Marina2 έγραψε:
Στην προκυρηξη της αεροποριας, πηρα τηλ. Και Μου απαντησαν με πολυ ειρωνικο τροπο λες και ημουν μηδενικο. Οταν θα Βγουν τοτε θα δεις αν ειναι αληθεια και μου κλεινουν το τηλ. Εχουν σπασει τα νευρα μου! Πως ακυρωνουν ετσι τις βεβαιωσεις; Δεν ειναι παρανομα αυτα τα πραγματα; Μια φορα υποτιθεται οτι Παιρνουν με μορια και τωρα Ακυρωνουν τα μορια απο τα χαρτια; Γιατι; Για Να μπουν τα ατομα που θελουν αυτοι; Ελεος ρε γαμωτο! Ελεος!
Πάνο κάνε μια χάρη, δώσμου το τηλ μου πήρες να πάρω να ρωτήσω τωρα. Σαφώς και ειναι παρανομο
takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από takis2 »

Σιγα ρε παιδια λιγο. Για ποια ειδικοτητα μιλας πανο;
Anonymous

2103630360 παρε σε παρακαλω πολυ γιατι εχω σαλταρει!
Anonymous

takis2 έγραψε:Σιγα ρε παιδια λιγο. Για ποια ειδικοτητα μιλας πανο;
Οπλουργος

Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

Εσυ τι τους ρώτησες; Τους είπες όνομα και είδαν;
Anonymous

Marina2 έγραψε:Εσυ τι τους ρώτησες; Τους είπες όνομα και είδαν;
Οχι, τους λεω εμαθα οτι ακυρωσαν τις βεβαιωσεις σπουδων και δεν ισχυουν τα μορια. Ειναι αληθεια; Και μου λεει οταν βγουν τ αποτελεσματα θα δεις αν ειναι ή οχι και μου κλεινει το τηλ.
takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από takis2 »

Panos έγραψε:
Οπλουργος

με βεβαιωση απο τει που λεει μεσα η προκυρηξη;
Anonymous

takis2 έγραψε:
Panos έγραψε:
Οπλουργος

με βεβαιωση απο τει που λεει μεσα η προκυρηξη;
Ναι! Βεβαιωση σπουδων που υποτιθεται, υποτιθεται ομως οτι επαιρνε μορια! ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ!

Anonymous

Πλακα πλακα ρε παιδια, εγω εχω το πτυχιο μου αλλα καταλαβαινω πως νιωθετε, ετσι και οντως ισχυει αυτο καλο ειναι να ξεσηκωθειτε ολοι!

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες