Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Καλησπέρα σας. Με κάλεσαν να πάρω καρτέλα σήμερα εμένα μάλλον επειδή είμαι επιτυχών στον διαγωνισμό αλλά γενικά μου είπαν ότι έχουμε άπειρο χρόνο από την στιγμή που δεν έχουν βγει οι τελικοί πίνακες 
Επισκέπτης

Καλησπέρα , καλή επιτυχία. Σου είπαν ποτέ βγαίνουν οι τελικοί ή ποτέ περίπου δίνουμε αθλήματα κλπ? 
Επισκέπτης

Πρώτα δεν πρέπει να βγουν οι τελικοί πίνακες; Έχουν καλέσει κάποιον άλλον; 
Mariopl

Δημοσίευση από Mariopl »

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιούλ 07, 2026 12:43 pm Καλησπέρα σας. Με κάλεσαν να πάρω καρτέλα σήμερα εμένα μάλλον επειδή είμαι επιτυχών στον διαγωνισμό αλλά γενικά μου είπαν ότι έχουμε άπειρο χρόνο από την στιγμή που δεν έχουν βγει οι τελικοί πίνακες 

Συγχαρητήρια αρχικά. Δηλαδή θα ξεκινήσουν να καλούν 600 άτομα για να πάνε να πάρουν καρτέλα; Όλοι δηλαδή οι 600 θεωρούνται επιτυχόντες; Επιτυχών θεωρείσαι όταν περνάς τα αθλήματα και τελειώνει η διαδικασία. 
Σε καλούν αφού βγουν οι τελικοί πίνακες και αναγράφεται το όνομα σου για να πας να δώσεις τις εξετάσεις. Εάν ισχύει όντως αυτό που λες, δεν έχουμε άπειρο χρόνο, Καθώς η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη. 

Επισκέπτης

Οι τελικοί δεν μου είπαν γιατί είναι στο χέρι του ΑΣΕΠ πλέον η διαδικασία. Δεύτερον και εμένα μου φάνηκε περίεργο να με καλέσουν από τώρα για την καρτέλα από την στιγμή που δεν βγήκαν οι τελικοί πίνακες. Τρίτον Αύγουστο παιδιά δεν θα δώσουμε αθλήματα 99% γιατί τα γραφεία επιτροπές κτλ κτλ παίρνουν άδειες καλοκαιριού τον Αύγουστο οπότε από Σεπτέμβρη ότι γίνει και μάλλον θα γίνει όλο το σκηνικό αρκετά γρήγορα. Στην διάθεση σας αν θελήσετε κάτι άλλο 
Επισκέπτης

Καλησπέρα είμαι μέσα στους 300 και δεν με έχουν καλέσει. Θεωρώ καλούν μετά τις ενστάσεις και τους τελικούς πίνακες.. Επίσης γνωρίζει κάποιος αν τα αθλήματα γίνουν τώρα η τον Αύγουστο ; Είδα κάποιους που έλεγαν αρχές Σεπτέμβρη ισχύει ;
episkeptis1

Δημοσίευση από episkeptis1 »

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιούλ 06, 2026 9:58 pm
Epikouros έγραψε: Δευ Ιούλ 06, 2026 8:59 pm 380 θα είναι στην εκπαίδευση, μετά στην πρακτική 550+τις βάρδιες 
Κάποια στιγμή θα πάρετε 1500 νομίζω περίπου αναδρομικά 
Σε περίπου έναν χρόνο θα φύγουν οι κρατήσεις, στο 800-900 θα παίζει μέχρι τότε 

Κατάλαβα για αυτό δεν θέλουν να παραιτηθούν τόσα παιδιά δεν βγαίνει. Απορώ γιατί δεν σε αφήνουν να παραιτηθείς.

δεν νομίζω να θέλουν να παραιτηθούν τόσοι πολλοί! 

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιούλ 07, 2026 1:22 pm Καλησπέρα είμαι μέσα στους 300 και δεν με έχουν καλέσει. Θεωρώ καλούν μετά τις ενστάσεις και τους τελικούς πίνακες.. Επίσης γνωρίζει κάποιος αν τα αθλήματα γίνουν τώρα η τον Αύγουστο ; Είδα κάποιους που έλεγαν αρχές Σεπτέμβρη ισχύει ;

Μετα τις ενστάσεις καλούν.Εννοείται πως δεν θα γίνουν μέσα στο καλοκαίρι. Αυτό είναι δεδομένο. Ο Αύγουστος είναι νεκρός μήνας για το ΑΣΕΠ και τώρα τρέχουν πλέον όλες οι άδειες του καλοκαιριού μαζί με τις άδειες γάμου. Καλή τύχη 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιούλ 07, 2026 2:11 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιούλ 07, 2026 1:22 pm Καλησπέρα είμαι μέσα στους 300 και δεν με έχουν καλέσει. Θεωρώ καλούν μετά τις ενστάσεις και τους τελικούς πίνακες.. Επίσης γνωρίζει κάποιος αν τα αθλήματα γίνουν τώρα η τον Αύγουστο ; Είδα κάποιους που έλεγαν αρχές Σεπτέμβρη ισχύει ;

Μετα τις ενστάσεις καλούν.Εννοείται πως δεν θα γίνουν μέσα στο καλοκαίρι. Αυτό είναι δεδομένο. Ο Αύγουστος είναι νεκρός μήνας για το ΑΣΕΠ και τώρα τρέχουν πλέον όλες οι άδειες του καλοκαιριού μαζί με τις άδειες γάμου. Καλή τύχη 

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση ελπίζω να γίνουν μετά το καλοκαίρι για να είμαστε όσοι είμαστε μέσα προετοιμασμένοι 
President

Δημοσίευση από President »

Για τον φίλο που λέει ότι τον κάλεσαν δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Πρώτα βγαίνουν οι τελικοί και μετά αρχίζουν και καλούν για το υγειονομικό δελτίο. Επίσης εάν ισχύει ότι τον Αύγουστο δεν κινείται τίποτα τότε θα καλούν αρχές Σεπτέμβρη λίγο πριν τα αθλήματα. 
Vit13
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 44

Δημοσίευση από Vit13 »

Ξέρουμε μέχρι ποιον αριθμό θα καλέσουν σε κάθε κατηγορία;
Επισκέπτης

President έγραψε: Τρί Ιούλ 07, 2026 4:19 pm Για τον φίλο που λέει ότι τον κάλεσαν δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Πρώτα βγαίνουν οι τελικοί και μετά αρχίζουν και καλούν για το υγειονομικό δελτίο. Επίσης εάν ισχύει ότι τον Αύγουστο δεν κινείται τίποτα τότε θα καλούν αρχές Σεπτέμβρη λίγο πριν τα αθλήματα. 

Κόμπλεξ σου στέλνω φωτό αν θες 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιούλ 07, 2026 11:48 pm
President έγραψε: Τρί Ιούλ 07, 2026 4:19 pm Για τον φίλο που λέει ότι τον κάλεσαν δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Πρώτα βγαίνουν οι τελικοί και μετά αρχίζουν και καλούν για το υγειονομικό δελτίο. Επίσης εάν ισχύει ότι τον Αύγουστο δεν κινείται τίποτα τότε θα καλούν αρχές Σεπτέμβρη λίγο πριν τα αθλήματα. 

Κόμπλεξ σου στέλνω φωτό αν θες

Είσαι μεγάλος ΠΑΠΑΤΖΑΣ
Επισκέπτης

Κομπλέ μάγκες ότι νομίζετε!
Επισκέπτης

Από την στιγμή που δεν έχουν βγει οι τελικοί πίνακες δεν μπορούν να καλέσουν κανέναν δεν καταλαβαίνω γιατί να πείτε ακόμα και για αυτό ψέμματα ..

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες