Υποβολή αιτήσεων για τη Δικαστική Αστυνομία (2023)
Re: Υποβολή αιτήσεων για τη Δικαστική Αστυνομία (2023)
Ρε παιδια εγω δεν εχω καταλαβει κατι αλλο.
Ας πουμε σε Αθηνα-Πειραια οι συνολικες θεσεις ΔΕ ειναι 151. Απο αυτες ποσες θα πανε για τριτεκνους-πολυτεκνους και ειδικη κατηγορια;
Ας πουμε σε πολεις που παιρνει μονο 3 ατομα ΔΕ εκει δε θα παρει καθολου τριτεκνους-πολυτεκνους και ειδικη κατηγορια?
Ας πουμε σε Αθηνα-Πειραια οι συνολικες θεσεις ΔΕ ειναι 151. Απο αυτες ποσες θα πανε για τριτεκνους-πολυτεκνους και ειδικη κατηγορια;
Ας πουμε σε πολεις που παιρνει μονο 3 ατομα ΔΕ εκει δε θα παρει καθολου τριτεκνους-πολυτεκνους και ειδικη κατηγορια?
Μπορει καποιος να κανει μια εκτιμηση για τις βασεις με εμπειρια και χωρις; Επισης, ξερει κανεις ποτε θα μας καλεσουν για φακελους?
Πολύ καλή η απορία σου, θα σου την λύσω τώρα εγώ αμέσως. Θα βγάλουν τρεις ξεχωριστές κατατάξεις (ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ) πχ για τους πολύτεκνους που θα χωρίζονται σε "με εμπειρία" και "χωρίς εμπειρία". Αυτές οι κατατάξεις μπορεί να δημοσιευθούν μπορεί και όχι (με άλλα λόγια ή θα βγουν ξεχώριστοι πίνακες για τις ειδικές κατηγορίες ή εικάζω ότι θα συμπεριληφθούν όλοι οι υποψήφιοι σε έναν κοινό πίνακα που οι πολύτεκνοι θα έχουν παραδείγματος χάρη τρεις αστερίσκους για συμβολισμό ή οτιδήποτε άλλο). Να μην μακρυγορώ, πχ στην κατάταξη πολυτέκνων ΔΕ θα βάλουν όσους είναι πολύτεκνοι. Αν ζηταει 100 πολύτεκνους με εμπειρία και έχουν κανει 200 πολύτεκνοι με εμπειρία αίτηση τότε πρέπει να προηγηθούν οι κάτοχοι ΙΕΚ, μετά όλοι οι υπόλοιποι επικουρικοί με βάση τα μόρια τους, το ίδιο και στο "χωρίς εμπειρία". Εάν αυτοί οι 100 δήλωσαν μόνο Πειραιά και ο Πειραιάς ζητάει μόνο 20 άτομα τότε οι υπόλοιποι 80 ή θα αποκλειστούν ή θα παίξουν την τύχη τους στους "χωρίς ειδική κατηγορία υποψήφιους".Giorgos333 έγραψε: Κυρ Οκτ 29, 2023 6:55 pm Ρε παιδια εγω δεν εχω καταλαβει κατι αλλο.
Ας πουμε σε πολεις που παιρνει μονο 3 ατομα ΔΕ εκει δε θα παρει καθολου τριτεκνους-πολυτεκνους και ειδικη κατηγορια;
Αν δεις το μητρώο μου στον ασεπ είναι από το 14. Εγώ πήρα τηλεφωνώ τον ασεπ διότι δεν γράφει άμα στήλη πόσα άτομα θα παρει, κ ν είπε αυτό που σου εξήγησα. Τα ιεκ έχουν δεν έχουν εμπειρία τα θερίζουν όλα. Είναι ξεχωριστη κατηγορία εντελώς τον κύριο λόγο τον έχουν τα ιεκ, θα το δείτε στα προσωρινά αλλά μην πέσετε από τα σύννεφα μερικοί.FF24 έγραψε: Κυρ Οκτ 29, 2023 6:49 pmΘα σε παρακαλούσα να ξαναδιαβάσεις αυτό που σου έγραψα πιο πάνω. Ξαναλέω, αν ο απαιτούμοενος αριθμός ειδικών κατηγοριών ΔΕΝ καλυφθεί απο κατόχους πτυχίου ΙΕΚ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ οι επικουρικοί θα καλύψουν τις θέσεις αυτές. Σκίσεις δεν σκίσεις τα πτυχία σου αυτό που σου λεω θα ισχύσει και κάνε ένα κόπο να διαβάσεις την προκύρηξη. Έγω ανήκω στην τρίτη ειδική κατηγορία (ανθρωπος που έχει τέκνο, σύζηγο, αδελφό ή γονείς με 67% αναπηρία και πάνω). Εάν αυτοί που δήλωσαν Πάτρα και γύρω γύρω από αυτήν είναι ΔΕ, ανήκουν στην ίδια ειδική κατηγορία με μένα, έχουν και το πτύχιο που έχεις ή με περνάνε στα μόρια τότε θα με περάσουν. Εάν κάτι λείπει από αυτά τοτέ κάλυψα την θέση εγώ. ΕΠΙΣΗς, δεν μπόρεις να δηλώσεις στην αρχική αίτηση ό, τι θες και μετά να παρουσιάσεις μέσω δικαιολογητικών διαφορετική κατάσταση. Η προκυρηξή είναι πολύ απλή, σου προτείνω να την διαβάσεις. Ειναι αστειότητα αυτό που λέτε και οι δυο σας. Εάν έχω πολυτεκνία και εσύ δεν έχεις τοτέ ας είσαι και ο Πρωθυπουργός, η θέση αυτή δεν καλύπτεται απο κανέναν τρίτεκνο, δίτεκνο ή άτεκνο. Τα πράγματα είναι απλά και άπο ότι φαίνεται κάποιοι από έσας πρώτη φορά συμμετέχετε σε προκύρηξη.Riojak έγραψε: Κυρ Οκτ 29, 2023 6:30 pm Αν και επειδή έχω μιλήσει με τον ασεπ για τις ειδικές κατηγορίες γτ έχω και εγώ ειδική κατηγορία αλλά για προσωπικούς λόγους δεν το έβαλα. Μ είπε το βάλεις δεν το βάλεις τα καλύπτεις όλα και χωρίς ειδική κατηγορία δεν νοείται ιεκ να μείνει εκτός. Καλύπτει και θέσεις με ειδικές κατηγορίες δηλ το ποσοστό π είναι να πάρει με ειδική κατηγορία από την συγκεκριμένη πόλη θα καλυφθεί από το ιεκ και ας μην είναι ιεκ. Πήρε 5 φορές ασεπ και το ίδιο μ είπαν.
Επειδή είμαι παλιά καραβάνα στις προκυρήξεις όπως και πολλοί άλλοι. Αυτά που λες είναι επιεικώς παραλογισμοί. Δεν ξέρω ποιος απάντησε στο τηλέφωνο τέτοιο πράγμα αλλά να σαι σίγουρος πως αν συμβεί αυτό θα πέσουν βροχή οι ενστάσεις. Δεν γίνεται ένας ο οποίος έχει 3,4,5 τέκνα να μην μπει στον πίνακα επειδή έχεις αυτό το πτυχίο. Άσε τα τηλέφωνα τύπου "το άκουσα να λέγεται ή μου το είπε ένας που έχει άνθρωπο μέσα στο σώμα" και τεκμηρίωσε με κείμενο το όποιο αναγράφεται αυτό που υποστηρίζεις. Δεν γίνεται να μίλαμε για ειδική κατηγορία, να έχω καταθέσει πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και να φάει την θέση κάποιος άκυρος (εννοώντας έναν που δεν έχει καν τέκνο και είναι και μοναχοπαίδι) που έχει το πτυχίο αυτό. Μην αποφύγεις την άπαντηση, σε περιμενω με το κείμενο που γράφει αυτό που υποστηριζεις.suzuki321 έγραψε: Κυρ Οκτ 29, 2023 7:38 pmΑν δεις το μητρώο μου στον ασεπ είναι από το 14. Εγώ πήρα τηλεφωνώ τον ασεπ διότι δεν γράφει άμα στήλη πόσα άτομα θα παρει, κ ν είπε αυτό που σου εξήγησα. Τα ιεκ έχουν δεν έχουν εμπειρία τα θερίζουν όλα. Είναι ξεχωριστη κατηγορία εντελώς τον κύριο λόγο τον έχουν τα ιεκ, θα το δείτε στα προσωρινά αλλά μην πέσετε από τα σύννεφα μερικοί.FF24 έγραψε: Κυρ Οκτ 29, 2023 6:49 pmΘα σε παρακαλούσα να ξαναδιαβάσεις αυτό που σου έγραψα πιο πάνω. Ξαναλέω, αν ο απαιτούμοενος αριθμός ειδικών κατηγοριών ΔΕΝ καλυφθεί απο κατόχους πτυχίου ΙΕΚ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ οι επικουρικοί θα καλύψουν τις θέσεις αυτές. Σκίσεις δεν σκίσεις τα πτυχία σου αυτό που σου λεω θα ισχύσει και κάνε ένα κόπο να διαβάσεις την προκύρηξη. Έγω ανήκω στην τρίτη ειδική κατηγορία (ανθρωπος που έχει τέκνο, σύζηγο, αδελφό ή γονείς με 67% αναπηρία και πάνω). Εάν αυτοί που δήλωσαν Πάτρα και γύρω γύρω από αυτήν είναι ΔΕ, ανήκουν στην ίδια ειδική κατηγορία με μένα, έχουν και το πτύχιο που έχεις ή με περνάνε στα μόρια τότε θα με περάσουν. Εάν κάτι λείπει από αυτά τοτέ κάλυψα την θέση εγώ. ΕΠΙΣΗς, δεν μπόρεις να δηλώσεις στην αρχική αίτηση ό, τι θες και μετά να παρουσιάσεις μέσω δικαιολογητικών διαφορετική κατάσταση. Η προκυρηξή είναι πολύ απλή, σου προτείνω να την διαβάσεις. Ειναι αστειότητα αυτό που λέτε και οι δυο σας. Εάν έχω πολυτεκνία και εσύ δεν έχεις τοτέ ας είσαι και ο Πρωθυπουργός, η θέση αυτή δεν καλύπτεται απο κανέναν τρίτεκνο, δίτεκνο ή άτεκνο. Τα πράγματα είναι απλά και άπο ότι φαίνεται κάποιοι από έσας πρώτη φορά συμμετέχετε σε προκύρηξη.Riojak έγραψε: Κυρ Οκτ 29, 2023 6:30 pm Αν και επειδή έχω μιλήσει με τον ασεπ για τις ειδικές κατηγορίες γτ έχω και εγώ ειδική κατηγορία αλλά για προσωπικούς λόγους δεν το έβαλα. Μ είπε το βάλεις δεν το βάλεις τα καλύπτεις όλα και χωρίς ειδική κατηγορία δεν νοείται ιεκ να μείνει εκτός. Καλύπτει και θέσεις με ειδικές κατηγορίες δηλ το ποσοστό π είναι να πάρει με ειδική κατηγορία από την συγκεκριμένη πόλη θα καλυφθεί από το ιεκ και ας μην είναι ιεκ. Πήρε 5 φορές ασεπ και το ίδιο μ είπαν.
Ρε φιλαράκι θα στο απαντήσω απλά. ΙΕΚ ΜΕ ΤΑ ΙΕΚ δηλ τα ιεκ μεταξύ τους ειδικές κατηγορίες εμπειρία με η χωρίς. Ότι θέση κενή περισσέψει θα πάει η Α επικουρια.
Αυτό είναι δεδομένο ότι και να λες δεν αλλάζει. Θα στω πω αλλιώς στην 9κ στην Δράμα έπαιρνε με εντοπιότητα, πρώτα καλύφθηκαν τα ιεκ χωρις εντοπιότητα και ότι περισσέψε πηγαν η β επικουρια με εντοπιότητα. Άνοιξε τα αποτελέσματα και δες τα.
Αυτό είναι δεδομένο ότι και να λες δεν αλλάζει. Θα στω πω αλλιώς στην 9κ στην Δράμα έπαιρνε με εντοπιότητα, πρώτα καλύφθηκαν τα ιεκ χωρις εντοπιότητα και ότι περισσέψε πηγαν η β επικουρια με εντοπιότητα. Άνοιξε τα αποτελέσματα και δες τα.
Με λίγα λόγια αδερφέ, οι ειδικές κατηγορίες θα πάνε Αθήνα και Θεσ/νίκη εκεί που θα πάρει τις περισσότερες θέσεις ή θα πάρει και σε περιοχές που ζητά για παράδειγμα 3 άτομα?FF24 έγραψε: Κυρ Οκτ 29, 2023 7:10 pmΠολύ καλή η απορία σου, θα σου την λύσω τώρα εγώ αμέσως. Θα βγάλουν τρεις ξεχωριστές κατατάξεις (ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ) πχ για τους πολύτεκνους που θα χωρίζονται σε "με εμπειρία" και "χωρίς εμπειρία". Αυτές οι κατατάξεις μπορεί να δημοσιευθούν μπορεί και όχι (με άλλα λόγια ή θα βγουν ξεχώριστοι πίνακες για τις ειδικές κατηγορίες ή εικάζω ότι θα συμπεριληφθούν όλοι οι υποψήφιοι σε έναν κοινό πίνακα που οι πολύτεκνοι θα έχουν παραδείγματος χάρη τρεις αστερίσκους για συμβολισμό ή οτιδήποτε άλλο). Να μην μακρυγορώ, πχ στην κατάταξη πολυτέκνων ΔΕ θα βάλουν όσους είναι πολύτεκνοι. Αν ζηταει 100 πολύτεκνους με εμπειρία και έχουν κανει 200 πολύτεκνοι με εμπειρία αίτηση τότε πρέπει να προηγηθούν οι κάτοχοι ΙΕΚ, μετά όλοι οι υπόλοιποι επικουρικοί με βάση τα μόρια τους, το ίδιο και στο "χωρίς εμπειρία". Εάν αυτοί οι 100 δήλωσαν μόνο Πειραιά και ο Πειραιάς ζητάει μόνο 20 άτομα τότε οι υπόλοιποι 80 ή θα αποκλειστούν ή θα παίξουν την τύχη τους στους "χωρίς ειδική κατηγορία υποψήφιους".Giorgos333 έγραψε: Κυρ Οκτ 29, 2023 6:55 pm Ρε παιδια εγω δεν εχω καταλαβει κατι αλλο.
Ας πουμε σε πολεις που παιρνει μονο 3 ατομα ΔΕ εκει δε θα παρει καθολου τριτεκνους-πολυτεκνους και ειδικη κατηγορια;
Ίσως και να λέμε το ίδιο πράγμα τελικά. Αν αυτοί στον κύριο πίνακα ΔΕΝ καλύψουν τις θέσεις των ειδικών κατηγοριών ΜΟΝΟ τότε έχουμε δικαίωμα συμμετοχής έμεις στις ειδικές κατηγορίες. Στην περίπτωση που έσυ δεν ανήκεις σε ειδική κατηγορία και έγω ανήκω και η θέση αυτή δεν καλυφθεί απο κάτοχο πτυχίου ΙΕΚ τότε να σαι σίγουρος πως αυτή η θέση θα είναι για κάποιον σαν και εμένα. Έιναι απλό αυτό που λέω νομίζω.suzuki321 έγραψε: Κυρ Οκτ 29, 2023 8:03 pm Ρε φιλαράκι θα στο απαντήσω απλά. ΙΕΚ ΜΕ ΤΑ ΙΕΚ δηλ τα ιεκ μεταξύ τους ειδικές κατηγορίες εμπειρία με η χωρίς. Ότι θέση κενή περισσέψει θα πάει η Α επικουρια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος FF24 την Κυρ Οκτ 29, 2023 8:14 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η προκύρηξη δεν κάνει αναφορά που θα τοποθετηθούν αυτοί οι υποψήφιοι. Καλό είναι να έχεις δηλώσει πολλές περιοχές για να έχεις πολλές πιθανότητες. Σου εύχομαι καλή επιτυχία αδερφέ.Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Οκτ 29, 2023 8:04 pmΜε λίγα λόγια αδερφέ, οι ειδικές κατηγορίες θα πάνε Αθήνα και Θεσ/νίκη εκεί που θα πάρει τις περισσότερες θέσεις ή θα πάρει και σε περιοχές που ζητά για παράδειγμα 3 άτομα;FF24 έγραψε: Κυρ Οκτ 29, 2023 7:10 pmΠολύ καλή η απορία σου, θα σου την λύσω τώρα εγώ αμέσως. Θα βγάλουν τρεις ξεχωριστές κατατάξεις (ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ) πχ για τους πολύτεκνους που θα χωρίζονται σε "με εμπειρία" και "χωρίς εμπειρία". Αυτές οι κατατάξεις μπορεί να δημοσιευθούν μπορεί και όχι (με άλλα λόγια ή θα βγουν ξεχώριστοι πίνακες για τις ειδικές κατηγορίες ή εικάζω ότι θα συμπεριληφθούν όλοι οι υποψήφιοι σε έναν κοινό πίνακα που οι πολύτεκνοι θα έχουν παραδείγματος χάρη τρεις αστερίσκους για συμβολισμό ή οτιδήποτε άλλο). Να μην μακρυγορώ, πχ στην κατάταξη πολυτέκνων ΔΕ θα βάλουν όσους είναι πολύτεκνοι. Αν ζηταει 100 πολύτεκνους με εμπειρία και έχουν κανει 200 πολύτεκνοι με εμπειρία αίτηση τότε πρέπει να προηγηθούν οι κάτοχοι ΙΕΚ, μετά όλοι οι υπόλοιποι επικουρικοί με βάση τα μόρια τους, το ίδιο και στο "χωρίς εμπειρία". Εάν αυτοί οι 100 δήλωσαν μόνο Πειραιά και ο Πειραιάς ζητάει μόνο 20 άτομα τότε οι υπόλοιποι 80 ή θα αποκλειστούν ή θα παίξουν την τύχη τους στους "χωρίς ειδική κατηγορία υποψήφιους".Giorgos333 έγραψε: Κυρ Οκτ 29, 2023 6:55 pm Ρε παιδια εγω δεν εχω καταλαβει κατι αλλο.
Ναι αν μείνει κενή θέση εννοείται θα καλυφθεί από εσένα. Αλλά αν ζητάει 5 άτομα και κάνουν 5 ιεκ δεν θα μπεις. Αν κάνουν 4 ιεκ θα μπεις απλό.FF24 έγραψε: Κυρ Οκτ 29, 2023 8:09 pmΊσως και να λέμε το ίδιο πράγμα τελικά. Αν αυτοί στον κύριο πίνακα ΔΕΝ καλύψουν τις θέσεις των ειδικών κατηγοριών ΜΟΝΟ τότε έχουμε δικαίωμα συμμετοχής έμεις στις ειδικές κατηγορίες. Στην περίπτωση που έσυ δεν ανήκεις σε ειδική κατηγορία και έγω ανήκω και η θέση αυτή δεν καλυφθεί απο κάτοχο πτυχίου ΙΕΚ τότε να σαι σίγουρος πως αυτή η θέση θα είναι για κάποιον σαν και εμένα. Έιναι απλό αυτό που λέω νομίζω.suzuki321 έγραψε: Κυρ Οκτ 29, 2023 8:03 pm Ρε φιλαράκι θα στο απαντήσω απλά. ΙΕΚ ΜΕ ΤΑ ΙΕΚ δηλ τα ιεκ μεταξύ τους ειδικές κατηγορίες εμπειρία με η χωρίς. Ότι θέση κενή περισσέψει θα πάει η Α επικουρια.
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! Δεν χρειαζόταν να πάρεις τηλέφωνο στον ΑΣΕΠ για αυτό το πράγμα. Αυτά εννοούνται. Έχεις και μητρώο απο το 2014 και ρώτας τέτοια πράγματα; Είναι ξεκάθαρη η προκύρηξη: Οι κυριοι υποψήφιοι υπερτερούν των επικουρικών. Καλή επιτυχία εύχομαι!suzuki321 έγραψε: Κυρ Οκτ 29, 2023 8:15 pmΝαι αν μείνει κενή θέση εννοείται θα καλυφθεί από εσένα. Αλλά αν ζητάει 5 άτομα και κάνουν 5 ιεκ δεν θα μπεις. Αν κάνουν 4 ιεκ θα μπεις απλό.FF24 έγραψε: Κυρ Οκτ 29, 2023 8:09 pmΊσως και να λέμε το ίδιο πράγμα τελικά. Αν αυτοί στον κύριο πίνακα ΔΕΝ καλύψουν τις θέσεις των ειδικών κατηγοριών ΜΟΝΟ τότε έχουμε δικαίωμα συμμετοχής έμεις στις ειδικές κατηγορίες. Στην περίπτωση που έσυ δεν ανήκεις σε ειδική κατηγορία και έγω ανήκω και η θέση αυτή δεν καλυφθεί απο κάτοχο πτυχίου ΙΕΚ τότε να σαι σίγουρος πως αυτή η θέση θα είναι για κάποιον σαν και εμένα. Έιναι απλό αυτό που λέω νομίζω.suzuki321 έγραψε: Κυρ Οκτ 29, 2023 8:03 pm Ρε φιλαράκι θα στο απαντήσω απλά. ΙΕΚ ΜΕ ΤΑ ΙΕΚ δηλ τα ιεκ μεταξύ τους ειδικές κατηγορίες εμπειρία με η χωρίς. Ότι θέση κενή περισσέψει θα πάει η Α επικουρια.
Καλησπέρα παιδιά μια διευκρίνιση θέλω γτ δεν ξέρω ανσε κάποια σελίδα στο φόρουμ έχει συζητηθεί. Εγώ και η κοπέλα μου κάναμε αίτηση και έχουμε πολλές πιθανότητες. Οκ για άντρες πιστεύω θα είναι πιο εύκολο αλλά οι γυναίκες τι ακριβώς θα κάνουν; Φύλαξη έξω από δικαστήρια; Ή μέσα; Δλδ όλο το οχτάωρο θα είμαστε όρθιοι έξω από το κτίριο; Και η επίδοση δικογράφων τι ακριβώς είναι;
Επίσης στις δικές θα έχει και αστυνομικούς μέσα στις αίθουσες η θα είμαστε εμείς πλέον στη θέση τους.
Ευχαριστώ πολύ θέλω πολύ να μου απαντήσει κάποιος
Επίσης στις δικές θα έχει και αστυνομικούς μέσα στις αίθουσες η θα είμαστε εμείς πλέον στη θέση τους.
Ευχαριστώ πολύ θέλω πολύ να μου απαντήσει κάποιος
Πήρα γιατί δεν είμαι ξερόλας, γτ δεν είδα ακριβώς σε πίνακα τις θέσεις για τις ειδικές κατηγορίες. Καλή επιτυχία.FF24 έγραψε: Κυρ Οκτ 29, 2023 8:20 pmΣυμφωνώ απόλυτα μαζί σου! Δεν χρειαζόταν να πάρεις τηλέφωνο στον ΑΣΕΠ για αυτό το πράγμα. Αυτά εννοούνται. Έχεις και μητρώο απο το 2014 και ρώτας τέτοια πράγματα; Είναι ξεκάθαρη η προκύρηξη: Οι κυριοι υποψήφιοι υπερτερούν των επικουρικών. Καλή επιτυχία εύχομαι!suzuki321 έγραψε: Κυρ Οκτ 29, 2023 8:15 pmΝαι αν μείνει κενή θέση εννοείται θα καλυφθεί από εσένα. Αλλά αν ζητάει 5 άτομα και κάνουν 5 ιεκ δεν θα μπεις. Αν κάνουν 4 ιεκ θα μπεις απλό.FF24 έγραψε: Κυρ Οκτ 29, 2023 8:09 pm
Ίσως και να λέμε το ίδιο πράγμα τελικά. Αν αυτοί στον κύριο πίνακα ΔΕΝ καλύψουν τις θέσεις των ειδικών κατηγοριών ΜΟΝΟ τότε έχουμε δικαίωμα συμμετοχής έμεις στις ειδικές κατηγορίες. Στην περίπτωση που έσυ δεν ανήκεις σε ειδική κατηγορία και έγω ανήκω και η θέση αυτή δεν καλυφθεί απο κάτοχο πτυχίου ΙΕΚ τότε να σαι σίγουρος πως αυτή η θέση θα είναι για κάποιον σαν και εμένα. Έιναι απλό αυτό που λέω νομίζω.
Επίσης φίλε, καλή επιτυχία και σε σένα!FF24 έγραψε: Κυρ Οκτ 29, 2023 8:12 pmΗ προκύρηξη δεν κάνει αναφορά που θα τοποθετηθούν αυτοί οι υποψήφιοι. Καλό είναι να έχεις δηλώσει πολλές περιοχές για να έχεις πολλές πιθανότητες. Σου εύχομαι καλή επιτυχία αδερφέ.Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Οκτ 29, 2023 8:04 pmΜε λίγα λόγια αδερφέ, οι ειδικές κατηγορίες θα πάνε Αθήνα και Θεσ/νίκη εκεί που θα πάρει τις περισσότερες θέσεις ή θα πάρει και σε περιοχές που ζητά για παράδειγμα 3 άτομα;FF24 έγραψε: Κυρ Οκτ 29, 2023 7:10 pm
Πολύ καλή η απορία σου, θα σου την λύσω τώρα εγώ αμέσως. Θα βγάλουν τρεις ξεχωριστές κατατάξεις (ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ) πχ για τους πολύτεκνους που θα χωρίζονται σε "με εμπειρία" και "χωρίς εμπειρία". Αυτές οι κατατάξεις μπορεί να δημοσιευθούν μπορεί και όχι (με άλλα λόγια ή θα βγουν ξεχώριστοι πίνακες για τις ειδικές κατηγορίες ή εικάζω ότι θα συμπεριληφθούν όλοι οι υποψήφιοι σε έναν κοινό πίνακα που οι πολύτεκνοι θα έχουν παραδείγματος χάρη τρεις αστερίσκους για συμβολισμό ή οτιδήποτε άλλο). Να μην μακρυγορώ, πχ στην κατάταξη πολυτέκνων ΔΕ θα βάλουν όσους είναι πολύτεκνοι. Αν ζηταει 100 πολύτεκνους με εμπειρία και έχουν κανει 200 πολύτεκνοι με εμπειρία αίτηση τότε πρέπει να προηγηθούν οι κάτοχοι ΙΕΚ, μετά όλοι οι υπόλοιποι επικουρικοί με βάση τα μόρια τους, το ίδιο και στο "χωρίς εμπειρία". Εάν αυτοί οι 100 δήλωσαν μόνο Πειραιά και ο Πειραιάς ζητάει μόνο 20 άτομα τότε οι υπόλοιποι 80 ή θα αποκλειστούν ή θα παίξουν την τύχη τους στους "χωρίς ειδική κατηγορία υποψήφιους".
Χαχα αν με λες ξερόλα, το δέχομαι!:) Έχω διαβάσει πολύ προσεκτικά την προκύρηξη και ό, τι λέω αναγράφεται κιόλας.suzuki321 έγραψε: Κυρ Οκτ 29, 2023 8:32 pmΠήρα γιατί δεν είμαι ξερόλας, γτ δεν είδα ακριβώς σε πίνακα τις θέσεις για τις ειδικές κατηγορίες. Καλή επιτυχία.FF24 έγραψε: Κυρ Οκτ 29, 2023 8:20 pmΣυμφωνώ απόλυτα μαζί σου! Δεν χρειαζόταν να πάρεις τηλέφωνο στον ΑΣΕΠ για αυτό το πράγμα. Αυτά εννοούνται. Έχεις και μητρώο απο το 2014 και ρώτας τέτοια πράγματα; Είναι ξεκάθαρη η προκύρηξη: Οι κυριοι υποψήφιοι υπερτερούν των επικουρικών. Καλή επιτυχία εύχομαι!suzuki321 έγραψε: Κυρ Οκτ 29, 2023 8:15 pm
Ναι αν μείνει κενή θέση εννοείται θα καλυφθεί από εσένα. Αλλά αν ζητάει 5 άτομα και κάνουν 5 ιεκ δεν θα μπεις. Αν κάνουν 4 ιεκ θα μπεις απλό.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: niasimas και 6 επισκέπτες