Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)
Re: Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)
Οτι εγινε και στη δικαστικη θα γινει και σε αυτη... Οι θεσεις ειναι πιασμενες... Εγω προσωπικα επειδη ειμαι απο επαρχια ειδα στους επιτυχοντες ατομο που το ξερω πολυ καλα... Και αποκλειεται να περασε το χιλαρια απλα αποκλειεται ειναι υπερβαρος! Ολα ενα βυσμα ειναι!
Στα δημοσιεύματα λένε για 28 χρόνων λέτε να ανέβει;
Τα κλασσικά τρολλ ή οι τύποι που δεν έχουν τα μόρια εμφανίζονται στο φόρουμ και κλαίγονται για τις τάχα πιασμένες θέσεις, μην μεταφέρετε την "αποτυχία" σας δεν σας βοηθήσει γενικά στη ζωή αυτό το σκεπτικό.
Παιδια πρεπει να βγει φεκ πρωτα και μετα η προκυρηξη.
Το ΦΕΚ που έχει βγει, αφορά την αύξηση των οργανικών θέσεων ΕΦ, κατά 300. Μένει το ΦΕΚ, για τα κριτήρια επιλογής, αν είναι να αλλάξουν. Αν μένουν ίδια, λογικά δεν χρειάζεται ΦΕΚ. Μετά θα ξεκινήσουν διαδικασίες για έκδοση προκήρυξης.
Ακόμη κι αν παραμείνουν τα κριτήρια όπως της οππι θα χρειαστεί να βγάλει ένα ΦΕΚ για να το επισημοποιήσει. Από τη στιγμή που είπε ότι θα βγεί άμεσα μέχρι μέσα Ιουλίου θα έχει βγεί σίγουρα η προκήρυξη.
Ναι παιδιά το όριο το είχαμε πει έχει κλειδώσει δεν αλλάζει τελικά. Όσοι λένε για 30-32-35 είναι εκτός ηλιακού ορίου και απλά θέλουν να δυσαρεστήσουν όσους περιμένουν επίτηδες διότι ξέρουν ότι είναι εκτός.
Τελικά τα κριτήρια δεν τα γνωρίζουν ακόμη κάνεις οι θέσεις μόνο έχουν κλειδώσει τίποτα περισσότερο και θα είναι εκτός ΑΣΕΠ μόνο για να ολοκληρωθεί η διαδικασία σύντομα. Επίσης όσοι λένε για βύσμα δεν ισχύει ούτε για τα αθλήματα εγώ είμαι σωφρονιστικός πέρασα πριν λίγο καιρό αθλήματα όσοι δεν άξιζαν κόπηκαν
Ορντ λες βλακείες ας υποθέσουμε ότι ισχύει η αερολογια πού λες ότι δεν έχουν κλειδώσει τα όρια. Φαίνεται ότι είσαι εντελώς άσχετος από αυτό πού λες με την αστυνομία και τα αθλήματα. Εσείς οι σωφρονιστικοί έχετε τον ΑΣΕΠ πού κόβει με το τσιπακι στα αθλήματα στην αστυνομία τους περνάνε όλους και όλες όσο Γιώταδες και αν είναι ακόμη και αν έχουν τατουάζ σε εμφανή σημείο για αυτό κόψε την παραπληροφόρηση η ημιμαθεία είναι χειρότερη της αμάθειας!
Ωραια αφου τα ξερεις ολα και λες οτι κλειδωσαν οι θεσεις πες μας ποτε βγαινει η προκ και τι μοριοδοτηταιΕπισκέπτης έγραψε: Σάβ Ιουν 29, 2024 12:40 am Ορντ λες βλακείες ας υποθέσουμε ότι ισχύει η αερολογια πού λες ότι δεν έχουν κλειδώσει τα όρια. Φαίνεται ότι είσαι εντελώς άσχετος από αυτό πού λες με την αστυνομία και τα αθλήματα. Εσείς οι σωφρονιστικοί έχετε τον ΑΣΕΠ πού κόβει με το τσιπακι στα αθλήματα στην αστυνομία τους περνάνε όλους και όλες όσο Γιώταδες και αν είναι ακόμη και αν έχουν τατουάζ σε εμφανή σημείο για αυτό κόψε την παραπληροφόρηση η ημιμαθεία είναι χειρότερη της αμάθειας!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες