Επιτυχόντες προκήρυξης 9Κ/2021
Re: Επιτυχόντες προκήρυξης 9Κ/2021
Βαγγέλη μην εκνευρίζεσαι, τα έχουμε πει ήρεμα. Περιμένουμε τον Garda να μας πει τι είδε.
Η παράδοση λέει ότι θα γίνει μέχρι τις 10/8 υπόψιν. Μη παίρνεις φορά garda διάβασε το όλο κ μετά…στη πίσω σελίδα…
ΥΕΦΚΚ 9Κ
Χαχαχα γεια σου ρε λοχία άνοιξε μας τα μάτια γιατί κάποιοι ακόμα πιστεύουν ότι Ιούλιο θα πάμε. Ξέρω ξέρω τώρα θα πούνε μετά τον 15Αυγουστο τουλάχιστον θα πάμε καλοκαίρι χαχαχαχαχααχ.Garda petro sicario που είστε ρε με τα κονέ σάς χαχαχαχαχαχ καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς λέει μια παροιμία. Τουλάχιστον θα κάνουμε καλοκαιράκι
3/7 έναρξη σχολης και 10/8 τέλος σχολης.
Καλή μας αρχή!
Καλή μας αρχή!
Καλησπέρα που το είδατε για την σχολή ευχαριστώ
Διαβάστε καλά τι λέει. Ποσοτητα γράφει 490. Το κάθε πακέτο έχει 6.50€ των 100 τεμαχίων και έχουνε παραγγείλει 490 στο σύνολο. Το ίδιο ισχύει και για τα άλλα. Η παράδοση θα γίνει μέχρι την ημερομηνία που έβαλε σταδιακά. Οποτε ξεμένουν ή λιγοστεύουν ο προμηθευτής θα φέρνει άλλα αλλά μέχρι εκείνη την ημερομηνία όπου θα παραδόσει και τιμολόγιο για να πληρωθεί. Λογικη παιδιά
Καλά παίδες οκ, εγώ απλά είπα κάτι ότι θα αναρτηθεί, ακριβώς πριν αναρτηθεί. Και πέσατε να με φάτε! Και δεν είμαι αυτός που το ανάρτησε, για να μην ύπαρξη παρεξήγηση.
Το έγγραφο αυτό εννοούσα αλλά δεν καταλαβαίνετε κάποιοι, και κράζετε. Εγώ δεν έκραξα κανέναν εδώ μέσα μάγκες τώρα πίσω από το πληκτρολόγιο κάποιοι κλασικά. Δηλαδή όταν έχω πληροφορίες να μην το πούμε. Όπως κάνουν και καποιοι άλλοι που δεν λένε. Οκ. Απλά πολύ άπιστοι κάποιοι μέχρι αηδιας. Κάποιους προφανώς τους ενοχλεί που θα ξεκινήσει η σχολη.
Στο θέμα μας τώρα
Αυτό που λέει ο Κωνσταντίνος
Το ότι λέει ΜΈΧΡΙ 10/08 απλά σημαίνει ότι άμα διαβάζατε καλά και εσείς τα νούμερα, θα πηγαίνουν τμηματικά.49000 σκεύη αλουμινίου δεν θα πάνε κατεύθυναν, αλλά που μυαλό.
Το έγγραφο αυτό εννοούσα αλλά δεν καταλαβαίνετε κάποιοι, και κράζετε. Εγώ δεν έκραξα κανέναν εδώ μέσα μάγκες τώρα πίσω από το πληκτρολόγιο κάποιοι κλασικά. Δηλαδή όταν έχω πληροφορίες να μην το πούμε. Όπως κάνουν και καποιοι άλλοι που δεν λένε. Οκ. Απλά πολύ άπιστοι κάποιοι μέχρι αηδιας. Κάποιους προφανώς τους ενοχλεί που θα ξεκινήσει η σχολη.
Στο θέμα μας τώρα
Αυτό που λέει ο Κωνσταντίνος
Το ότι λέει ΜΈΧΡΙ 10/08 απλά σημαίνει ότι άμα διαβάζατε καλά και εσείς τα νούμερα, θα πηγαίνουν τμηματικά.49000 σκεύη αλουμινίου δεν θα πάνε κατεύθυναν, αλλά που μυαλό.
Εξωτερικός φρουρός σειρά 2023 (9Κ/2021)
Καλέστε στον προμηθευτή! Έχει και κινητό και σταθερο !
Και για να σπάσει λίγο ο πάγος και οι τσακωμοί που δεν υπάρχει λόγος. Βρήκα τι θα κουβεντιάσουμε.
Το φαγητό μας θα το φτιάχνει μάγειρας με 15 αστέρια michellin ΑλγερινοΜαροκοΣομαλοΤινησιοΒουλγαροΡουμανος chef!
Καλή μας όρεξη
Το φαγητό μας θα το φτιάχνει μάγειρας με 15 αστέρια michellin ΑλγερινοΜαροκοΣομαλοΤινησιοΒουλγαροΡουμανος chef!
Καλή μας όρεξη

Εξωτερικός φρουρός σειρά 2023 (9Κ/2021)
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 85
Αδερφέ στο λέω φιλικά... Θα εκτεθείς!E3otfrou έγραψε: Πέμ Ιουν 15, 2023 4:40 pm Χαχαχα γεια σου ρε λοχία άνοιξε μας τα μάτια γιατί κάποιοι ακόμα πιστεύουν ότι Ιούλιο θα πάμε. Ξέρω ξέρω τώρα θα πούνε μετά τον 15Αυγουστο τουλάχιστον θα πάμε καλοκαίρι χαχαχαχαχααχ.Garda petro sicario που είστε ρε με τα κονέ σάς χαχαχαχαχαχ καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς λέει μια παροιμία. Τουλάχιστον θα κάνουμε καλοκαιράκι
Όταν εσύ πήγαινες, εγώ ερχόμουνα!
ΥΕΦΚΚ 2023
Λοιπόν σικαριο σας πειράζω καζουρα κάνω, απλά κάποιοι ήταν σίγουροι ότι θα πηγαίναμε Μάιο η αρχές Ιουνίου σχολή, απλά να μιλάτε με επιφυλάξεις και όχι με σιγουρια γιατί και ο πρόεδρος σας λέει ότι του λένε και να είσαι σίγουρος επειδή ξέρω από την 6Κ πολλές φορές αλλά έλεγε και άλλα γινόντουσαν. Εγώ είχα ενημερωθει για Σεπτεμβρίο από τον Απρίλιο από άνθρωπο της ΝΔ λόγο εκλογών και εδώ όλοι έπεσαν να με φάνε και έλεγαν ότι οι εκλογές δεν επηρεάζουν τη σχολή. Τελικά επηρεάστηκαν και δεν νομίζω να εκτέθηκα καθόλου αντίθετος εκτέθηκαν όλοι οι άλλοι. Εγώ εχθές έμαθα ότι όντως μπορεί να πάμε 3 η 10 Ιουλίου με επιφύλαξη. Δεν θα τσακωθω με πείραξε τρέλα όταν είπα ότι Σεπτεμβρίο θα πάμε σχολή λόγο εκλογών. Εύχομαι να πάμε το συντομότερο εννοείται και όλα αυτά θες τελειώσουν όταν μπούμε σχολή
-
E3otfrou έγραψε: Πέμ Ιουν 15, 2023 6:32 pm Λοιπόν σικαριο σας πειράζω καζουρα κάνω, απλά κάποιοι ήταν σίγουροι ότι θα πηγαίναμε Μάιο η αρχές Ιουνίου σχολή, απλά να μιλάτε με επιφυλάξεις και όχι με σιγουρια γιατί και ο πρόεδρος σας λέει ότι του λένε και να είσαι σίγουρος επειδή ξέρω από την 6Κ πολλές φορές αλλά έλεγε και άλλα γινόντουσαν. Εγώ είχα ενημερωθει για Σεπτεμβρίο από τον Απρίλιο από άνθρωπο της ΝΔ λόγο εκλογών και εδώ όλοι έπεσαν να με φάνε και έλεγαν ότι οι εκλογές δεν επηρεάζουν τη σχολή. Τελικά επηρεάστηκαν και δεν νομίζω να εκτέθηκα καθόλου αντίθετος εκτέθηκαν όλοι οι άλλοι. Εγώ εχθές έμαθα ότι όντως μπορεί να πάμε 3 η 10 Ιουλίου με επιφύλαξη. Δεν θα τσακωθω με πείραξε τρέλα όταν είπα ότι Σεπτεμβρίο θα πάμε σχολή λόγο εκλογών. Εύχομαι να πάμε το συντομότερο εννοείται και όλα αυτά θες τελειώσουν όταν μπούμε σχολή
[/qu
Μολις εκανες κωλοτουμπιτσα!
Αυτος απο τη ΝΔ δε σε ενημερωσε οτι η σχολη στη Κομοτηνη εχει δωθει μονο για το καλοκαιρι; Διοτι 16 Σεπτεμβριου θα μπουνε οι αστυφυλακες;
Το εγγραφο λεει μεχρι 10/8 και εννοει οτι μεχρι τοτε θα ερχονται οι προμηθειες αναλογα με το ποσο γρηγορα τελειωνουν αυτα που θα υπαρχουν ηδη.
Η Σχολη θα εχει τελειωσει μεχρι 15 Αυγουστου!
ΥΕΦΚΚ 2023
-
Sicario έγραψε: Πέμ Ιουν 15, 2023 6:41 pmE3otfrou έγραψε: Πέμ Ιουν 15, 2023 6:32 pm Λοιπόν σικαριο σας πειράζω καζουρα κάνω, απλά κάποιοι ήταν σίγουροι ότι θα πηγαίναμε Μάιο η αρχές Ιουνίου σχολή, απλά να μιλάτε με επιφυλάξεις και όχι με σιγουρια γιατί και ο πρόεδρος σας λέει ότι του λένε και να είσαι σίγουρος επειδή ξέρω από την 6Κ πολλές φορές αλλά έλεγε και άλλα γινόντουσαν. Εγώ είχα ενημερωθει για Σεπτεμβρίο από τον Απρίλιο από άνθρωπο της ΝΔ λόγο εκλογών και εδώ όλοι έπεσαν να με φάνε και έλεγαν ότι οι εκλογές δεν επηρεάζουν τη σχολή. Τελικά επηρεάστηκαν και δεν νομίζω να εκτέθηκα καθόλου αντίθετος εκτέθηκαν όλοι οι άλλοι. Εγώ εχθές έμαθα ότι όντως μπορεί να πάμε 3 η 10 Ιουλίου με επιφύλαξη. Δεν θα τσακωθω με πείραξε τρέλα όταν είπα ότι Σεπτεμβρίο θα πάμε σχολή λόγο εκλογών. Εύχομαι να πάμε το συντομότερο εννοείται και όλα αυτά θες τελειώσουν όταν μπούμε σχολή
[/qu
Μολις εκανες κωλοτουμπιτσα!
Αυτος απο τη ΝΔ δε σε ενημερωσε οτι η σχολη στη Κομοτηνη εχει δωθει μονο για το καλοκαιρι; Διοτι 16 Σεπτεμβριου θα μπουνε οι αστυφυλακες;
Το εγγραφο λεει μεχρι 10/8 και εννοει οτι μεχρι τοτε θα ερχονται οι προμηθειες αναλογα με το ποσο γρηγορα τελειωνουν αυτα που θα υπαρχουν ηδη.
Η Σχολη θα εχει τελειωσει μεχρι 15 Αυγουστου!
ΥΕΦΚΚ 2023
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 44
Μετά από όλη αυτα που έγιναν Πριν το Πάσχα μέχρι τον Μάιο εσύ τι νομίζεις ότι θα γινότανε; Ο πρόεδρος ότι του έλεγαν έλεγε αλλά λόγω εκλογών πήγαν πίσω. Τώρα όμως που στα μέσα Μαίου πίεσαν λίγο παραπάνω έγινε τελικα όλο αυτό και πάμε Ιούλιο... Η προμήθεια που βγήκε αφορά για όλη την διάρκεια της εκπαίδευση μας με καταληκτική ημερομηνία και έκδοση του τιμολογιου 10/8/2023...
Και ναι πέσαμε να σε φάμε γιατί αυτό που σου είπανε δεν γινότανε... Πως θα πας σχολή στην Κομοτηνή με τους αστυφύλακες μαζί; Δεν γινότανε και αυτός που σου είπε για Σεπτέμβριο χαζομάρες σου έλεγε... Κγω άλλους που ρώτησα μου έλεγαν το χειμώνα θα πάτε για εκπαίδευση αλλά δεν τους πίστευα. Πήρα τηλέφωνα ρώτησα και έμαθα από άλλους για Ιούλιο
Και ναι πέσαμε να σε φάμε γιατί αυτό που σου είπανε δεν γινότανε... Πως θα πας σχολή στην Κομοτηνή με τους αστυφύλακες μαζί; Δεν γινότανε και αυτός που σου είπε για Σεπτέμβριο χαζομάρες σου έλεγε... Κγω άλλους που ρώτησα μου έλεγαν το χειμώνα θα πάτε για εκπαίδευση αλλά δεν τους πίστευα. Πήρα τηλέφωνα ρώτησα και έμαθα από άλλους για Ιούλιο
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες