Προκήρυξη 150 πτυχιούχων στην Πυροσβεστική (2021)
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 48
Εγώ θέλω να βγει, αν και είμαι κάτω από τους 150 οικονομολογους, γιατί ελπίζω ότι θα με πάρουν. Πιστεύω ότι θα είμαι σίγουρα επιλαχών. Με πήραν από μια καλή δουλειά αλλά σκέφτομαι να πω όχι
Λογικά πέσαμε πάνω στην αλλαγή ηγεσίας και στις κρίσεις των αξιωματικών.Δεν ξέρω πόσο επηρεάζει αλλά μάλλον επηρεάζει. Το site του ΠΣ μοιάζει νεκρό εδω και μέρες.
Πολύ δύσκολο το βλέπω να βγουν και αυτήν την εβδομάδα.
Μάλλον θα πάει για την επόμενη εβδομάδα η ανακοίνωση και οι συνεντεύξεις θα γίνουν στην καλύτερη την τελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου.
Διαφορετικά, καλή άνοιξη...
Πολύ δύσκολο το βλέπω να βγουν και αυτήν την εβδομάδα.
Μάλλον θα πάει για την επόμενη εβδομάδα η ανακοίνωση και οι συνεντεύξεις θα γίνουν στην καλύτερη την τελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου.
Διαφορετικά, καλή άνοιξη...
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 73
LongFire90 έγραψε:Εγώ θέλω να βγει, αν και είμαι κάτω από τους 150 οικονομολογους, γιατί ελπίζω ότι θα με πάρουν. Πιστεύω ότι θα είμαι σίγουρα επιλαχών. Με πήραν από μια καλή δουλειά αλλά σκέφτομαι να πω όχι
Τί εννοείς κατω απο τους 150 οικονομολογους;
LongFire90 έγραψε:Εγώ θέλω να βγει, αν και είμαι κάτω από τους 150 οικονομολογους, γιατί ελπίζω ότι θα με πάρουν. Πιστεύω ότι θα είμαι σίγουρα επιλαχών. Με πήραν από μια καλή δουλειά αλλά σκέφτομαι να πω όχι
Τι εννοείς καλέ μου άνθρωπε;96 άτομα θα καλέσουν περίπου από τους οικονομολόγους για συνέντευξη. Διάβασε καλά την προκήρυξη, πριν πάρεις κάποια απόφαση που θα τη μετανιώσεις.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Το ξέρω. Απλά πιστεύω πως δεν θα πάνε όλοι.
Αδερφε συγνώμη κιωλας φαινεσαι καλο παιδι απο αυτα που γραφεις αλλα πρεπει να συνελθεις και να δεις τγν πραγματικότητα ειμαι στην 70αδα και θα παω με βαρια καρδιά και εσυ ονειρευεσαι ακομα που καταρχας λεει ρητα η προκύρηξη το τριπλάσιο του αριθμου δλδ 32χ3=96 ποια 150δα λες και τοσο καιρο καθομαι και σου αναλυω μισθοδοσιες... Τι να πω εδω κοιμαστε με τα τσαρούχια μου φαινεταιLongFire90 έγραψε:Το ξέρω. Απλά πιστεύω πως δεν θα πάνε όλοι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Φεβ 10, 2022 6:18 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
LongFire90 έγραψε:Το ξέρω. Απλά πιστεύω πως δεν θα πάνε όλοι.
Δηλαδή, θεωρείς ότι ενώ δεν αναγράφει κάτι σχετικό η προκήρυξη, δεν θα παρουσιαστούν στη συνέντευξη 60+ άτομα και θα αποφασίσουν να μην πάρουν τους 32 που εμφανίστηκαν, αλλά θα καλέσουν τους επόμενους έως ότου έχουν στα χέρια τους 96 (ή όσες είναι) ολοκληρωμένες συνεντεύξεις; Ή πιστεύεις ότι θα αρνηθούν τον διορισμό 120+ άτομα και θα επαναλάβουν την διαδικασία της συνέντευξης μέχρι να συμπληρωθούν οι θέσεις; Μήπως απλά μπερδεύτηκες και νόμιζες πως θα καλέσουν όλους όσους έγραψαν βάση;
Στη θέση σου θα δεχόμουν τη δουλειά, η οποία είναι και πολύ καλή όπως ανέφερες, και αν ποτέ συνέβαινε κάποιο από τα παραπάνω θα το έπαιζα άρρωστος του θανατά για να πάω στη συνέντευξη.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Τι να πω... Εχω κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια και σε χρόνο και σε χρήμα. Μόνο τα φροντιστήρια για τις εξετάσεις, μου πήγαν 1500 ευρώ. Τι να πω πραγματικά... Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 165
Φίλε μου μετά την τόσο μεγάλη συμμετοχή στις εξετάσεις μην ελπίζεις τόσο μεγάλη αποχή στις συνεντεύξεις. Όποτε δέξου τι δουλειά που λες και κάθε εμπόδιο για καλό που λένε
Φίλε, μην κάνεις καμία απερισκεψία που θα τη μετανιώσεις. Οι καιροί είναι δύσκολοι.
Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να σε καλέσουν στη συνέντευξη. Μην ελπίζεις σε θαύματα.
Δέξου τη θέση που σου πρότειναν και προχώρησε τη ζωή σου.
Στη ζωή συνέχεια χάνουμε χρόνο, κόπο και χρήμα. Ξανά και ξανά.
Άξιζε η προσπάθεια, θα γίνεις σοφότερος και δυνατότερος από όλη αυτή τη διαδικασία.
Ξέχνα το όμως και προχώρησε.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Ευχαριστώ παιδιά! Πήρα και έναν ξάδερφο μου εποπ επιλοχία και μου είπε τα ίδια. Μάλλον θα φύγω Γερμανία. Έχω 5 χρόνια που τελείωσα και δεν βρίσκω πουθενά δουλειά και ήλπιζα σε δημόσιο. Ευχαριστώ για τις συμβουλές. Παρόλα αυτά θα περιμένω μήπως με πάρουν...
Αδερφε συγνώμη αλλα δεν δουλευες εκανες φροντηστήριο δλδ διαβαζες ολη μερα και εισαι κατω απο την 150... Πηγαινε γερμανία γιατι και μια στο δις να πας συνετευξη δεν θα σε παρουν και το Μητσοτάκη μπαρμπα να εχειςLongFire90 έγραψε:Ευχαριστώ παιδιά! Πήρα και έναν ξάδερφο μου εποπ επιλοχία και μου είπε τα ίδια. Μάλλον θα φύγω Γερμανία. Έχω 5 χρόνια που τελείωσα και δεν βρίσκω πουθενά δουλειά και ήλπιζα σε δημόσιο. Ευχαριστώ για τις συμβουλές. Παρόλα αυτά θα περιμένω μήπως με πάρουν...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Φεβ 10, 2022 6:18 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αφού δεν πρόκειται να βγεί ανακοίνωση σύντομα ας συζητήσουμε σχετικά με τις συνεντεύξεις ; Τι πιστεύετε ότι θα ρωτήσουν;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 165
Εγώ πιστεύω θα μας μας ρωτάνε τα βασικά πχ γιατί θες να δουλέψεις στο σώμα που έχεις εργαστεί τι αλλά προσόντα έχεις. Γιατί ήδη έχει αργήσει η διαδικασία όποτε από 15' ίσως και σε 2-3' τελειώνει ο καθένας. Επίσης η ακαδημαϊκή χρόνια στη σχολή θεωρητικά τελειώνει Ιούνιο άρα Μάρτιο πρέπει να έχουν μπει οι επιτυχόντες
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 73
Παιδια εγω δεν ξερω τι να περιμενω απο αυτην την συνεντευξη και καλυτερα θα ηταν να μην υπηρχε. Δεν μπορω να καταλαβω πως σε 15 λεπτα μπορουν να δημιουργησουν εικονα για τους υποψηφιους και να βαλουν βαθμο απο το 1-100 με βαση τον οποιο θα κριθουν οι θεσεις σε πολλες περιπτωσεις... Πολυ υποκειμενικο και αυθαιρετο οσο καλες προθεσεις και να εχουν... Ελπιζω να μην υπαρξουν μεγαλες αποκλισεις γιατι θα ειναι υποπτο...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες