Προκήρυξη 150 πτυχιούχων στην Πυροσβεστική (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
LongFire90
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 48

Δημοσίευση από LongFire90 »

Εγώ θέλω να βγει, αν και είμαι κάτω από τους 150 οικονομολογους, γιατί ελπίζω ότι θα με πάρουν. Πιστεύω ότι θα είμαι σίγουρα επιλαχών. Με πήραν από μια καλή δουλειά αλλά σκέφτομαι να πω όχι
fire_89
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 87

Δημοσίευση από fire_89 »

Λογικά πέσαμε πάνω στην αλλαγή ηγεσίας και στις κρίσεις των αξιωματικών.Δεν ξέρω πόσο επηρεάζει αλλά μάλλον επηρεάζει. Το site του ΠΣ μοιάζει νεκρό εδω και μέρες.

Πολύ δύσκολο το βλέπω να βγουν και αυτήν την εβδομάδα.

Μάλλον θα πάει για την επόμενη εβδομάδα η ανακοίνωση και οι συνεντεύξεις θα γίνουν στην καλύτερη την τελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου.

Διαφορετικά, καλή άνοιξη...

Purosvestis1990
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από Purosvestis1990 »

LongFire90 έγραψε:Εγώ θέλω να βγει, αν και είμαι κάτω από τους 150 οικονομολογους, γιατί ελπίζω ότι θα με πάρουν. Πιστεύω ότι θα είμαι σίγουρα επιλαχών. Με πήραν από μια καλή δουλειά αλλά σκέφτομαι να πω όχι

Τί εννοείς κατω απο τους 150 οικονομολογους;

Barberis
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 54

Δημοσίευση από Barberis »

LongFire90 έγραψε:Εγώ θέλω να βγει, αν και είμαι κάτω από τους 150 οικονομολογους, γιατί ελπίζω ότι θα με πάρουν. Πιστεύω ότι θα είμαι σίγουρα επιλαχών. Με πήραν από μια καλή δουλειά αλλά σκέφτομαι να πω όχι

Τι εννοείς καλέ μου άνθρωπε;96 άτομα θα καλέσουν περίπου από τους οικονομολόγους για συνέντευξη. Διάβασε καλά την προκήρυξη, πριν πάρεις κάποια απόφαση που θα τη μετανιώσεις.
LongFire90
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Το ξέρω. Απλά πιστεύω πως δεν θα πάνε όλοι.
Nickprof
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 106

Δημοσίευση από Nickprof »

LongFire90 έγραψε:Το ξέρω. Απλά πιστεύω πως δεν θα πάνε όλοι.
Αδερφε συγνώμη κιωλας φαινεσαι καλο παιδι απο αυτα που γραφεις αλλα πρεπει να συνελθεις και να δεις τγν πραγματικότητα ειμαι στην 70αδα και θα παω με βαρια καρδιά και εσυ ονειρευεσαι ακομα που καταρχας λεει ρητα η προκύρηξη το τριπλάσιο του αριθμου δλδ 32χ3=96 ποια 150δα λες και τοσο καιρο καθομαι και σου αναλυω μισθοδοσιες... Τι να πω εδω κοιμαστε με τα τσαρούχια μου φαινεται
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Φεβ 10, 2022 6:18 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Barberis
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 54

Δημοσίευση από Barberis »

LongFire90 έγραψε:Το ξέρω. Απλά πιστεύω πως δεν θα πάνε όλοι.

Δηλαδή, θεωρείς ότι ενώ δεν αναγράφει κάτι σχετικό η προκήρυξη, δεν θα παρουσιαστούν στη συνέντευξη 60+ άτομα και θα αποφασίσουν να μην πάρουν τους 32 που εμφανίστηκαν, αλλά θα καλέσουν τους επόμενους έως ότου έχουν στα χέρια τους 96 (ή όσες είναι) ολοκληρωμένες συνεντεύξεις; Ή πιστεύεις ότι θα αρνηθούν τον διορισμό 120+ άτομα και θα επαναλάβουν την διαδικασία της συνέντευξης μέχρι να συμπληρωθούν οι θέσεις; Μήπως απλά μπερδεύτηκες και νόμιζες πως θα καλέσουν όλους όσους έγραψαν βάση;

Στη θέση σου θα δεχόμουν τη δουλειά, η οποία είναι και πολύ καλή όπως ανέφερες, και αν ποτέ συνέβαινε κάποιο από τα παραπάνω θα το έπαιζα άρρωστος του θανατά για να πάω στη συνέντευξη.
LongFire90
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Τι να πω... Εχω κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια και σε χρόνο και σε χρήμα. Μόνο τα φροντιστήρια για τις εξετάσεις, μου πήγαν 1500 ευρώ. Τι να πω πραγματικά... Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία
Pantelis1900
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 165

Δημοσίευση από Pantelis1900 »

Φίλε μου μετά την τόσο μεγάλη συμμετοχή στις εξετάσεις μην ελπίζεις τόσο μεγάλη αποχή στις συνεντεύξεις. Όποτε δέξου τι δουλειά που λες και κάθε εμπόδιο για καλό που λένε
fire_89
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από fire_89 »

Φίλε, μην κάνεις καμία απερισκεψία που θα τη μετανιώσεις. Οι καιροί είναι δύσκολοι.

Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να σε καλέσουν στη συνέντευξη. Μην ελπίζεις σε θαύματα.

Δέξου τη θέση που σου πρότειναν και προχώρησε τη ζωή σου.

Στη ζωή συνέχεια χάνουμε χρόνο, κόπο και χρήμα. Ξανά και ξανά.

Άξιζε η προσπάθεια, θα γίνεις σοφότερος και δυνατότερος από όλη αυτή τη διαδικασία.

Ξέχνα το όμως και προχώρησε.

LongFire90
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Ευχαριστώ παιδιά! Πήρα και έναν ξάδερφο μου εποπ επιλοχία και μου είπε τα ίδια. Μάλλον θα φύγω Γερμανία. Έχω 5 χρόνια που τελείωσα και δεν βρίσκω πουθενά δουλειά και ήλπιζα σε δημόσιο. Ευχαριστώ για τις συμβουλές. Παρόλα αυτά θα περιμένω μήπως με πάρουν...
Nickprof
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 106

Δημοσίευση από Nickprof »

LongFire90 έγραψε:Ευχαριστώ παιδιά! Πήρα και έναν ξάδερφο μου εποπ επιλοχία και μου είπε τα ίδια. Μάλλον θα φύγω Γερμανία. Έχω 5 χρόνια που τελείωσα και δεν βρίσκω πουθενά δουλειά και ήλπιζα σε δημόσιο. Ευχαριστώ για τις συμβουλές. Παρόλα αυτά θα περιμένω μήπως με πάρουν...
Αδερφε συγνώμη αλλα δεν δουλευες εκανες φροντηστήριο δλδ διαβαζες ολη μερα και εισαι κατω απο την 150... Πηγαινε γερμανία γιατι και μια στο δις να πας συνετευξη δεν θα σε παρουν και το Μητσοτάκη μπαρμπα να εχεις
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Φεβ 10, 2022 6:18 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
fire_89
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από fire_89 »

Αφού δεν πρόκειται να βγεί ανακοίνωση σύντομα ας συζητήσουμε σχετικά με τις συνεντεύξεις ; Τι πιστεύετε ότι θα ρωτήσουν;

Pantelis1900
Posts in topic: 165

Δημοσίευση από Pantelis1900 »

Εγώ πιστεύω θα μας μας ρωτάνε τα βασικά πχ γιατί θες να δουλέψεις στο σώμα που έχεις εργαστεί τι αλλά προσόντα έχεις. Γιατί ήδη έχει αργήσει η διαδικασία όποτε από 15' ίσως και σε 2-3' τελειώνει ο καθένας. Επίσης η ακαδημαϊκή χρόνια στη σχολή θεωρητικά τελειώνει Ιούνιο άρα Μάρτιο πρέπει να έχουν μπει οι επιτυχόντες
Purosvestis1990
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από Purosvestis1990 »

Παιδια εγω δεν ξερω τι να περιμενω απο αυτην την συνεντευξη και καλυτερα θα ηταν να μην υπηρχε. Δεν μπορω να καταλαβω πως σε 15 λεπτα μπορουν να δημιουργησουν εικονα για τους υποψηφιους και να βαλουν βαθμο απο το 1-100 με βαση τον οποιο θα κριθουν οι θεσεις σε πολλες περιπτωσεις... Πολυ υποκειμενικο και αυθαιρετο οσο καλες προθεσεις και να εχουν... Ελπιζω να μην υπαρξουν μεγαλες αποκλισεις γιατι θα ειναι υποπτο...
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες