Νέα προκήρυξη για ΕΠΟΠ το 2022;
Το περσινό ΦΕΚ έλεγε 94 μετά ένα χρόνο ακριβώς δεν μπορεί να λέει 94
καποια τα θυμαμαι απο περσι γιατι κοιτουσα για καποιες ειδικοτητες που ηθελαRafale122 έγραψε:Που το βλέπεις σε π ΦΕΚ μήπως κοιτάς το περσινό;
Eirini k δεν αναφέρουν σε εσένα τν Δημήτρη που είπε ότι είδε το ΦΕΚ για φέτος και λέει 1-1-94
- GreekGod
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 7
Καλησπέρα σε όλους.Ποια ειδικότητα προτείνετε σε κάποιον που συγκεντρώνει λίγα μόρια χωρίς πτυχίο τριτοβάθμιας;
The only easy day was yesterday.
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 17
ποσα μορια εχεις;GreekGod έγραψε:Καλησπέρα σε όλους.Ποια ειδικότητα προτείνετε σε κάποιον που συγκεντρώνει λίγα μόρια χωρίς πτυχίο τριτοβάθμιας;
- GreekGod
Kostantinos2017 έγραψε:ποσα μορια εχεις;GreekGod έγραψε:Καλησπέρα σε όλους.Ποια ειδικότητα προτείνετε σε κάποιον που συγκεντρώνει λίγα μόρια χωρίς πτυχίο τριτοβάθμιας;
380
-
- Ταγματάρχης
Σου εστειλα προσGreekGod έγραψε:Kostantinos2017 έγραψε:ποσα μορια εχεις;GreekGod έγραψε:Καλησπέρα σε όλους.Ποια ειδικότητα προτείνετε σε κάποιον που συγκεντρώνει λίγα μόρια χωρίς πτυχίο τριτοβάθμιας;
380
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kostantinos2017 την Κυρ Μαρ 20, 2022 1:29 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Και ένας φίλος μ έχει 360 αλλά δεν θέλει τεθωρακισμένα για πες και εμένα να του το μεταφέρω αν μπορείς
- GreekGod
Δεν εχω εικονα για το πως ειναι τα Τεθωρακισμενα σαν σωμα.Αν γνωριζει καποιος να τοποθετηθει.
-
- Posts in topic: 18
Εγώ εδώ έχω 494 και παλι φοβάμαι. Δεν ξέρω ρε παιδιά. Πάντως πέρυσι ουτε απ'εξω δεν πέρασα
-
- Ταγματάρχης
ουτε και εγω ξερω προσωπικα. Αλλα οι γονεις μου και ο γαμπρος μου ειναι Αξ στα ΤΘ. Απο αυτα που μου λενε ειναι βρωμικη και δυσκολη δουλεια αλλα εχει ενδιαφερων.GreekGod έγραψε:Δεν εχω εικονα για το πως ειναι τα Τεθωρακισμενα σαν σωμα.Αν γνωριζει καποιος να τοποθετηθει.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 5
Καλησπέρα στην ομάδα, Λέτε σε αυτή την προκήρυξη να κινηθούν τα μόρια στα ίδια όπως πέρσι; Η θα έχουμε κάνα απρόοπτο. Βλέπω τίς βάσεις Πάνω Κατο, για υπηρέτες όλμων, λέτε να ανέβουν παραπάνω; Η να ελπίζουμε στα ίδια; ΥΓ: Θα βγει μέσα στο μήνα η πάμε Απρίλιο;
Τι ειδικότητα είχες δηλώσει;Str vpv έγραψε:Εγώ εδώ έχω 494 και παλι φοβάμαι. Δεν ξέρω ρε παιδιά. Πάντως πέρυσι ουτε απ'εξω δεν πέρασα
-
- Υποδεκανέας
Αυτό δεν το ξέρει κανείς πέρσι μείνανε εκτός άτομα με 700 800 ακόμα κι 900 μόρια και μπήκαν άτομα με 400 σε ειδικότητες άκρος δημοφιλής, αυτό που πρέπει να έχετε όλοι στο κεφάλι σας είναι να περάσετε την 1η φάση της επιλογής και να είστε στους θέσειςΧ3 ώστε να συμμετέχετε στις ΠΚΕ από εκεί και πέρα όλα τα άλλα είναι καθαρά θέμα τύχεις. Πέρσι μείνανε εκτός σχεδόν όλοι οι ΟΒΑ πλην των ειδικών που ήταν ελάχιστες οι θέσεις και μπήκανε αν όχι όλοι σχεδόν όλοι οι ΟΒΑ ειδικών.Rjs έγραψε: Καλησπέρα στην ομάδα, Λέτε σε αυτή την προκήρυξη να κινηθούν τα μόρια στα ίδια όπως πέρσι; Η θα έχουμε κάνα απρόοπτο. Βλέπω τίς βάσεις Πάνω Κατο, για υπηρέτες όλμων, λέτε να ανέβουν παραπάνω; Η να ελπίζουμε στα ίδια;ΥΓ: Θα βγει μέσα στο μήνα η πάμε Απρίλιο;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 5
Για ποιο λόγο κοπικαν τόσα άτομα με τόσο υψηλά μόρια; Για αθλήματα; Για το σωματικό βάρος, και όσα περνάνε ποίο πρίν; Η λόγο βύσματος βγάλανε άτομα εκτός για να μπούνε κάποια "ελίτ"; Αν μπορείς να μου εξηγήσεις ποια είναι η 1η φάση επιλογής, και ποιες οι θέσειςχ3 που αναφέρεις θα σου ειμουν ευγνώμων.
Για ποιο λόγο μπορεί ένας που έχει είδη περάσει οβα να κοπεί σε μια πανομοιότυπη προκήρυξη; Πάλι λόγο βύσματος; Και όλων τον παραπάνω;
Σε ευχαριστώ που ασχολείσαι.
Για ποιο λόγο μπορεί ένας που έχει είδη περάσει οβα να κοπεί σε μια πανομοιότυπη προκήρυξη; Πάλι λόγο βύσματος; Και όλων τον παραπάνω;
Σε ευχαριστώ που ασχολείσαι.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες