Σχολή Αστυφυλάκων - Υποψήφιοι (2021)
Για λιμενοφυλακων καποια εκτιμησει Panel21?
Εγω ειμαι στα 16.485 με λιμενοφυλακων πρωτη επιλογη, πιστευω οι πιθανοτητες ειναι με το μερος μου αλλα καθολου σιγουρο...
Λιμενοφυλακων περσι ηταν 15850 αν δε κανω λαθος, εκ κοιτα φετος λογω των θεματων και της καραντινας ειναι δυσκολο να πει καποιος, εγω παντως δε πιστεύω οτι θα ξεπερασει τα 16500
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 68
Με τα αθλήματα πως τα πήγατε ; Έκοψαν άτομα φέτος ;
Παντως αυτο το τα θεματα ηταν πιο ευκολα πιο βατα μπλα μπλα θα συμφωνησω με οσους το λενε... Ειναι η αληθεια. Πιο ευκολα αλλα σε καμια περιπτωση της πλακας ... Στην δικη μου πολη γενικα οι επιδοσεις ειδικα στα μαθηματικα ηταν πολυ κακες ... Εχω μια εικονα για 1ο πεδιο και 4ο που μας ενδιαφερουν εμας πιο πολυ και ξερω οτι και στα αρχαια παρολο που ολοι παραδεχτηκαν οτι τα θεματα ηταν πολυ βατα, οταν ειδανε τους βαθμους πολυ επεσαν απο τα συννεφα
Ο μεγαλυτερος παραγοντας που θα καθορισει τα παντα εν τελη ειναι κατα ποσο επηρεασε η τεραστια καραντινα τους μαθητες. Δευτερα τριτη με τα στατιστικα θα εχουμε εικονα σε μεγαλο βαθμο. Αν δουμε μαθηματικα εναν μεσο ορο στα ιδια επιπεδα η χαμηλοτερα με περυσι προπερυσι (και αρχαια εννοειται) τοτε παει να πει οτι κατι τρεχει γιατι με ευκολοτερα θεματα οι μαθητες γραψαν το ιδιο η χειροτερα
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Προσωπική άποψη δικια μου (μέτρια μαθήτρια) τ μαθηματικά του 20 ήταν πολυ πιο ευκολα απο του 21. Το 20 χάριζαν τα πρωτα 2μιση θέματα, κατά τη γνώμη μου!
Το θεμα ελενα μου ειναι οτι δεν γινεται να κανουμε συγκριση με το 2020 για εκτιμηση βασης γιατι ηταν παρα πολυ οι εισακτεοι και αναγκαστικα η βαση πηγε πατω. Δευτερα που θα βγουν τα στατιστικα πρεπει να τα συγκρινουμε με το 2018 και 2019 για να εχουμε εικονα...
Εαν δουμε μεσους ορους 1ο 4ο πεδιο κοντα με το 19 και 18 τοτε η βαση δεν θα ξεπερασει τα 16.500 σε καμια περιπτωση αν συνυπολογισει κανεις και την αυξηση εισακτεων στις στρατιωτικες. Τωρα αν δουμε μια - μιαμιση μοναδα πανω μαθηματικα τοτε θα υπαρχει προβλημα μεγαλο
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Ναι συμφωνώ απόλυτα! Θα δείξει μακάρι 🙏🙏🙏
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 137
18.050 εγώ. Συγχαρητήρια σε ολους
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 81
four γτ αναφέρεις τα στατιστικά των βαθμών στα μαθηματικά και όχι τα μόρια που θα βγουν στη δημοσιότητα τη Δευτέρα; 😂
Ναι με συγχωρεις. Δεν εχω καταλαβει ακριβως τι στατιστικο δημοσιευεται... Θα βγει ο μεσος ορος μοριων ανα πεδιο;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 137
Magnus εσυ πως έγραψες;
Γραφω κατι τελευταιο να το σχολιασει οποιος θελει αν συμφωνει η οχι ... Αναφορικα με την βαση της αστυφυλακων... Οι εισακτεοι ειναι ακριβως ιδιοι με το 2019 που η βαση ηταν 16.550. Οι παραμετροι που αλλαζουν τα δεδομενα απο τοτε ειναι οι εξης. Πιο ευκολα θεματα το οποιο εξισοροπειτε με την τηλεκπαιδευση ομως. Και παλι ομως τα ευκολα θεματα υπερτερουν και θα υπηρξε μια λογικη μικρη ανοδος με βαση αυτα που ειπα. Οι αλλοι παραμετροι ειναι οι εξης. Σε σχεση με το 2019 εχουμε αυξησεις εισακτεων στην αξιωματικων, στρατιωτικες σχολες και στους πυροσβεστες... Αξιωματικων θα αποροφησει παραπανω αριστουχους που θα ειχαν αμεσως επομενη επιλογη την αστυφυλακων. Στρατιωτικες σχολες με τοσο τεραστια ανοδο εισακτεων θα κατεβασει λιγο τη βαση αστυφυλακων οπως και οι πυροσβεστες θα αποροφησουν περισσοτερα ατομα που ειχαν αμεσως επομενη επιλογη αστυφυλακων. Με αυτα τα δεδομενα λοιπον η βαση δεν προκειται να ξεπερασει τα 16.500 εκτος αν τη δευτερα δουμε κατι τρελο απο τα στατιστικα. Μεγαλες αποκλισεις δηλαδη σε σχεση με το 2019 2018. Αυτα απο μενα καλα αποτελρσματα σε ολους να ειστε καλα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες