Second έγραψε:Δεν σημαίνει πως οι καλύτεροι βαθμοί περνάνε σε ύψος και σε αθλήματα!! Κουράγιο αδέρφιαPolice7 έγραψε: Μας πετσοκοψαν οι γυναίκες αδέρφια, μας πήραν φαλάγγι 😂😂🙌
Έχεις απόλυτο δίκιο Second αρκεί να μας καλέσουν 🙂🙂
Second έγραψε:Δεν σημαίνει πως οι καλύτεροι βαθμοί περνάνε σε ύψος και σε αθλήματα!! Κουράγιο αδέρφιαPolice7 έγραψε: Μας πετσοκοψαν οι γυναίκες αδέρφια, μας πήραν φαλάγγι 😂😂🙌
Εχε πίστη! Η χώρα μας χρειάζεται.Bodyguard έγραψε:Second έγραψε:Δεν σημαίνει πως οι καλύτεροι βαθμοί περνάνε σε ύψος και σε αθλήματα!! Κουράγιο αδέρφιαPolice7 έγραψε: Μας πετσοκοψαν οι γυναίκες αδέρφια, μας πήραν φαλάγγι 😂😂🙌
Έχεις απόλυτο δίκιο Second αρκεί να μας καλέσουν 🙂🙂
TAKIS19 έγραψε:Για τα διπλώματα ξέρω ότι μετράει το μεγαλύτερο που έχει και πως δεν μοριοδοτείσαι για κάθε ένα ξεχωριστά.
Το lower γιατί να μην μετρηθεί;
Τα δικά σου λάθη πληρώνεις, δήλωσες κατηγορία ειδικών δυνάμεων ήθελε ξεχωριστή υπεύθυνη δήλωση το γράφει στην προκήρυξη.greenberet92 έγραψε:Ρε παιδια θα με τρελανουν. Μου εστειλαν email οτι δεν εχω δικαιωμα συμμετοχης στον διαγωνισμο για τον εξης λογο :«ΔΕΝ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦ. Δ. ΠΑΡ.1 αα»Μα αφου η υπευθυνη δηλωση ηταν συννιμενη και κομματι της αιτησης συμμετοχης και να ηθελα να μην την καταθεσω δεν θα μπορουσα! Και ηταν και θεωρημενη μαλιστα για το γνησιο της υπογραφης. ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ
Kickboxer έγραψε:Προς τις υποψηφιες: Συγχαρητηρια σε ολες τις γυναικες που πετυχαν στο διαγωνισμο και συγχαρητηρια σε αυτες που καταφεραν να πιασουν μια πολυ καλη θεση! Ευχομαι καλη επιτυχια στις υπολοιπες διαδικασιες!
Ειμαι υποψηφιος στην κατηγορια ειδικων δυναμεων, απο Θεσσαλονικη, και ενδιαφερομαι για γνωρημια με υποψηφια, που κατα αυτη την περιοδο, προτεραιότητα της θα ειναι η αφοσίωση στις προπονησεις με σκοπο την επιτυχια στον διαγωνισμο. Ωστε να εχουμε σαν κοινο γνωμονα το ιδιο ενδιαφερον και στοχο, και μεσα απο την επικοινωνια μας, να μειωσουμε το αγχος μας, να αυξησουμε την αποδοση, και να περασουμε ευχαριστα για ολη αυτη την περιοδο!
Κατα τα αλλα, ειμαι 29, το αθλημα μου ειναι kickboxing, και τα υπολοιπα τα ανταλλασουμε στα social media!
Inbox :)
δεν είναι tinder εδώ για να βρεις γκομεναKickboxer έγραψε: Προς τις υποψηφιες: Συγχαρητηρια σε ολες τις γυναικες που πετυχαν στο διαγωνισμο και συγχαρητηρια σε αυτες που καταφεραν να πιασουν μια πολυ καλη θεση! Ευχομαι καλη επιτυχια στις υπολοιπες διαδικασιες!
Ειμαι υποψηφιος στην κατηγορια ειδικων δυναμεων, απο Θεσσαλονικη, και ενδιαφερομαι για γνωρημια με υποψηφια, που κατα αυτη την περιοδο, προτεραιότητα της θα ειναι η αφοσίωση στις προπονησεις με σκοπο την επιτυχια στον διαγωνισμο. Ωστε να εχουμε σαν κοινο γνωμονα το ιδιο ενδιαφερον και στοχο, και μεσα απο την επικοινωνια μας, να μειωσουμε το αγχος μας, να αυξησουμε την αποδοση, και να περασουμε ευχαριστα για ολη αυτη την περιοδο!
Κατα τα αλλα, ειμαι 29, το αθλημα μου ειναι kickboxing, και τα υπολοιπα τα ανταλλασουμε στα social media!
Τι θεση εχεις;Kickboxer έγραψε:Προς τις υποψηφιες: Συγχαρητηρια σε ολες τις γυναικες που πετυχαν στο διαγωνισμο και συγχαρητηρια σε αυτες που καταφεραν να πιασουν μια πολυ καλη θεση! Ευχομαι καλη επιτυχια στις υπολοιπες διαδικασιες!
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης