Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Bodyguard
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 56

Δημοσίευση από Bodyguard »

Second έγραψε:
Police7 έγραψε: Μας πετσοκοψαν οι γυναίκες αδέρφια, μας πήραν φαλάγγι 😂😂🙌
Δεν σημαίνει πως οι καλύτεροι βαθμοί περνάνε σε ύψος και σε αθλήματα!! Κουράγιο αδέρφια

Έχεις απόλυτο δίκιο Second αρκεί να μας καλέσουν 🙂🙂

Άβαταρ μέλους
greenberet92
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από greenberet92 »

Ρε παιδια θα με τρελανουν. Μου εστειλαν email οτι δεν εχω δικαιωμα συμμετοχης στον διαγωνισμο για τον εξης λογο : «ΔΕΝ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦ. Δ. ΠΑΡ.1 αα»Μα αφου η υπευθυνη δηλωση ηταν συννιμενη και κομματι της αιτησης συμμετοχης και να ηθελα να μην την καταθεσω δεν θα μπορουσα! Και ηταν και θεωρημενη μαλιστα για το γνησιο της υπογραφης. ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ

Second
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 67

Δημοσίευση από Second »

Bodyguard έγραψε:
Second έγραψε:
Police7 έγραψε: Μας πετσοκοψαν οι γυναίκες αδέρφια, μας πήραν φαλάγγι 😂😂🙌
Δεν σημαίνει πως οι καλύτεροι βαθμοί περνάνε σε ύψος και σε αθλήματα!! Κουράγιο αδέρφια

Έχεις απόλυτο δίκιο Second αρκεί να μας καλέσουν 🙂🙂

Εχε πίστη! Η χώρα μας χρειάζεται.
Second
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 67

Δημοσίευση από Second »

https://www.armyvoice.gr/2020/02/limeniko-soma-2020-sarotikes-allages-kai-1500-proslipseis/
Άβαταρ μέλους
hellenic_ranger
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από hellenic_ranger »

Αν εδωσες για ειδικες δυναμεις ηθελε και μια επιπλεον υπευθυνη δηλωση εκτος απο την αιτηση...
Νικος

Δημοσίευση από Νικος »

Με ολο το σεβασμο προς τις γυναικες... Οι 100 πρωτες θεσεις το 80 τοις εκατο ειναι γυναικες... Ε δε γινεται ρε μαγκες σωμα ασφαλειας με ελαχιστους ανδρες, τι να κανουμε... Δε ειναι λυκειο να κρινουμε με το αν εισαι καλος στα μαθηματικα, παιζουν και αλλα πραγματα ρολο σε αυτα τα επαγγελματα... Υ. Γ. Υποψηφιος δεν ειμαι αλλα θεωρω ανοητη τη λογικη της μοριοδοτησης με βαση το απολυτηριο. Ελεος... Εξετασεις για ολους γραπτες και αθλητικες η μονη δικαιη και αντικειμενικη διαδικασια...
fsafsa

Δημοσίευση από fsafsa »

TAKIS19 έγραψε:Για τα διπλώματα ξέρω ότι μετράει το μεγαλύτερο που έχει και πως δεν μοριοδοτείσαι για κάθε ένα ξεχωριστά.

Το lower γιατί να μην μετρηθεί;

Γιατί είναι στα γενικά προσόντα υποψήφιων.

fsafsa

Δημοσίευση από fsafsa »

greenberet92 έγραψε:Ρε παιδια θα με τρελανουν. Μου εστειλαν email οτι δεν εχω δικαιωμα συμμετοχης στον διαγωνισμο για τον εξης λογο :«ΔΕΝ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦ. Δ. ΠΑΡ.1 αα»Μα αφου η υπευθυνη δηλωση ηταν συννιμενη και κομματι της αιτησης συμμετοχης και να ηθελα να μην την καταθεσω δεν θα μπορουσα! Και ηταν και θεωρημενη μαλιστα για το γνησιο της υπογραφης. ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ

Τα δικά σου λάθη πληρώνεις, δήλωσες κατηγορία ειδικών δυνάμεων ήθελε ξεχωριστή υπεύθυνη δήλωση το γράφει στην προκήρυξη.
Lok

Δημοσίευση από Lok »

Παιδιά 1) στην ακτινογραφία θώρακα χρειάζεται να έχουμε και το cd ;2) υπάρχει περίπτωση να πάρουν τώρα τους 1500 ; Σε αυτή την προκήρυξη ; Τι λετε; Καλή μας επιτυχία
Kickboxer
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Kickboxer »

Προς τις υποψηφιες: Συγχαρητηρια σε ολες τις γυναικες που πετυχαν στο διαγωνισμο και συγχαρητηρια σε αυτες που καταφεραν να πιασουν μια πολυ καλη θεση! Ευχομαι καλη επιτυχια στις υπολοιπες διαδικασιες!

Ειμαι υποψηφιος στην κατηγορια ειδικων δυναμεων, απο Θεσσαλονικη, και ενδιαφερομαι για γνωρημια με υποψηφια, που κατα αυτη την περιοδο, προτεραιότητα της θα ειναι η αφοσίωση στις προπονησεις με σκοπο την επιτυχια στον διαγωνισμο. Ωστε να εχουμε σαν κοινο γνωμονα το ιδιο ενδιαφερον και στοχο, και μεσα απο την επικοινωνια μας, να μειωσουμε το αγχος μας, να αυξησουμε την αποδοση, και να περασουμε ευχαριστα για ολη αυτη την περιοδο!

Κατα τα αλλα, ειμαι 29, το αθλημα μου ειναι kickboxing, και τα υπολοιπα τα ανταλλασουμε στα social media!

Inbox :)

5o eteth

Δημοσίευση από 5o eteth »

Στους ψυχολόγους έχεις κοπή..

fsafsa

Δημοσίευση από fsafsa »

Kickboxer έγραψε:Προς τις υποψηφιες: Συγχαρητηρια σε ολες τις γυναικες που πετυχαν στο διαγωνισμο και συγχαρητηρια σε αυτες που καταφεραν να πιασουν μια πολυ καλη θεση! Ευχομαι καλη επιτυχια στις υπολοιπες διαδικασιες!

Ειμαι υποψηφιος στην κατηγορια ειδικων δυναμεων, απο Θεσσαλονικη, και ενδιαφερομαι για γνωρημια με υποψηφια, που κατα αυτη την περιοδο, προτεραιότητα της θα ειναι η αφοσίωση στις προπονησεις με σκοπο την επιτυχια στον διαγωνισμο. Ωστε να εχουμε σαν κοινο γνωμονα το ιδιο ενδιαφερον και στοχο, και μεσα απο την επικοινωνια μας, να μειωσουμε το αγχος μας, να αυξησουμε την αποδοση, και να περασουμε ευχαριστα για ολη αυτη την περιοδο!

Κατα τα αλλα, ειμαι 29, το αθλημα μου ειναι kickboxing, και τα υπολοιπα τα ανταλλασουμε στα social media!

Σοβαρά τώρα; Εικόνα

makis

Δημοσίευση από makis »

Kickboxer έγραψε: Προς τις υποψηφιες: Συγχαρητηρια σε ολες τις γυναικες που πετυχαν στο διαγωνισμο και συγχαρητηρια σε αυτες που καταφεραν να πιασουν μια πολυ καλη θεση! Ευχομαι καλη επιτυχια στις υπολοιπες διαδικασιες!

δεν είναι tinder εδώ για να βρεις γκομενα
Άβαταρ μέλους
greenberet92
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από greenberet92 »

Ναι αυτο που ζητουσε η υπευθυνη δηλωση για Ειδικες Δυναμεις εγω το συμπληρωσα με στυλο στην πρωτη υπευθυνη δηλωση. Δεν ειχε νοημα να ξανασυμπληρωσω καινουριο εντυπο υπευθυνης δηλωσης, αφου ειναι του ιδιου αρθρου και νομου.
Σουπερποτσεπ

Δημοσίευση από Σουπερποτσεπ »

Kickboxer έγραψε:Προς τις υποψηφιες: Συγχαρητηρια σε ολες τις γυναικες που πετυχαν στο διαγωνισμο και συγχαρητηρια σε αυτες που καταφεραν να πιασουν μια πολυ καλη θεση! Ευχομαι καλη επιτυχια στις υπολοιπες διαδικασιες!

Τι θεση εχεις;

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες