Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2018)
- MIXALHS GLOCK
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 123
Πως το γνωρίζεις ότι δε θα έχει ηλικία στους εσωτερικούς; Πολύ δύσκολο αυτό που λες..
Εγώ από όσο ξέρω θα έχει όριο ηλικίας 32 και αθλήματα και έξτρα μόρια αγγλικά
Παίδες καλημέρα αυτό που πρέπει ο καθένας με ότι μέσο η γνωστό διαθέτει είναι να πιέσουμε τους αρμόδιους να αλλάξουν το πραγμα αυτό δλδ να ξεκινάνε όλοι από το μηδέν με λίγα λόγια. Δεν νοείται να προηγούνται πτυχία ιεκ από απολυτήριο κ πτυχία λυκείων, επαναλαμβάνω με σωστή πίεση μπορεί ν αλλάξει εδώ και τώρα αυτό όπως είχε κάνει ο υπουργός αν θυμάστε στην 1κ2017 για διοικητικού στα δικαστήρια. Πιέζουμε τους αρμόδιους από τώρα παιδιά για το καλό μας.
Το μόνο που έχουμε να κάνουμε παιδιά είναι Να βρεθούμε όλοι από κοντά και να το πάμε νομικά... Να βάλουμε δικηγόρο όπως και οι επιλαχόντες του λιμενικού και δικαιώθηκαν.. Υπάρχουν παραθυράκια που δεν τα ξέρουμε και αν δεν το κυνηγήσουμε τώρα τελειώσαμε... Κανονιστε να βρεθούμε όλοι και να πάμε σαν ομάδα!!!
Φίλε αν είναι να κινηθούμε νομικά πάμε μαζί να μαζέψουμε και άλλους και Να πάμε σε δικηγόρο..
Μάγκες ας φτιάξει κάποιος στο φβ μια σελίδα να γίνουμε μέλος , ώστε να πάρουμε αποφάσεις ! Από σήμερα κιόλας !!
Μήπως ξερει κανεις τι γίνεται με τα απολυτήρια στην ΔΕ εκπαίδευση; Μίλησε κανεις με το σωματείο των σωφρονιστικών υπαλλήλων;
Στειλτε στο σωματιο e-mail και ασεπ εγω θα στειλω σημερα αλλα αμα θελουμε να αλλαξει κατι θα πρεπει ολοι να στειλουμε για αυτη την αδικια, να μπουμε ολοι στην ιδια κατηγορια
Παιδιά πήρα μόλις στον ΑΣΕΠ και τους ρώτησα να σχετικά με το θέμα και μου λένε ότι η προκήρυξη δεν είναι ακόμα στα χέρια του ΑΣΕΠ , προς έκδοση, εννοώντας ότι δεν σου δίνουν πληροφορίες. Του είπα για τους πίνακες κατανομής των θέσεων και τι ζητάει και μου λέει δεν γνωρίζουνε τίποτα και ιστορίες τουμπανες! Βέβαια του διάβασα για τα κριτιρια και του λέω τι εννοείτε ακριβώς και μου λέει ότι καταλαβαίνετε! Λοιπόν πέρα από αυτό καταλαβαίνετε ότι αν δεν κάνουμε κάτι σήμερα θα βγει και δεν γυρίζει πίσω εύκολα! Μάγκες πέρα από λόγια δεν βλέπω άγχος , δεν βλέπω κινήσεις , αν είμαι εγώ και κανένα δυο άτομα που αδικούνται τότε δεν έχει νόημα να κάνουνε τίποτα αλλιώς ξέρετε τι πρέπει να γίνει
Παιδιά κάτι άσχετο... Εφοσον υπάρχουν θέσεις για άτομα με αναπηρία άνω του 50%, που μπορει ενδεχομένως να περιλαμβάνει και κινητική αναπηρία, πώς θα γίνουν τα αθλήματα γι αυτές τις κατηγορίες; Μήπως δεν έχει ούτε αθλήματα;
Φίλε 311Ζ είναι και άλλα ατομα που έχω εγώ... Μπορούμε Να βρεθούμε όλοι μαζί και Να μιλήσουμε και να κάνουμε κινήσεις.. Εγώ θα μιλήσω σήμερα με εναν δικηγόρο..
210-4950760 , 210-4967174 , osye@otenet.gr Τα στοιχεία επικοινωνίας της ομοσπονδίας των σωφρονιστικών υπαλληλων
- MIXALHS GLOCK
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 123
Ας πάρει κάποιος στην ομοσπονδία να ρωτήσει τι πρόκειται να γίνει... Θα πάρω το απόγευμα γιατι δουλεύω τώρα
Φίλε ΠΑΝΟΣ πολύ ευχαρίστως να βρεθούμε όπου θέλετε! μαγκες όσοι είστε από Αθήνα και πιστεύετε σε αυτό θα έπρεπε χθες να είχαμε ξεκινήσει !
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες