Δοκιμασίες Αξιωματικών Πυροσβεστικής (2012)
Μίλησε Κανείς Με το Αρχηγείο Εχουμε καποιο Νέο
Πήρα σμρ στο αρχηγείο κ το μοναδικό πράγμα που μου είπανε είναι ότι μέχρι τέλη Νοέμβρη θα έχουμε μπει στη σχολή
Και σε μενα αυτο ειπαν. Οταν βγουν οι οριστικοποιημενοι πινακες προσληψης τοτε θα μαθουμε και ποτε θα μπουμε στην σχολη... Η ολη διαδικασια διαρκει περιπου 10 μερες. Αρα λογικα αν οχι μεχρι το τελος αυτης της εβδομαδας αρχες της επομενης θα μαθουμε.
NΑι! Οπως με ενημερωσαν 2 παιδια.
''Υπογράφηκε και προωθειται για να πάρει Φ. Ε. Κ. Και τα 50 ονόματα του διαγωνισμού των αξιωματικών Το Φ. Ε. Κ. Αναμένετε εντός των προσεχών ημερών.''
περισσοτερες πληροφοριες εδω http://pyrosvestes.blogspot.gr/
''Υπογράφηκε και προωθειται για να πάρει Φ. Ε. Κ. Και τα 50 ονόματα του διαγωνισμού των αξιωματικών Το Φ. Ε. Κ. Αναμένετε εντός των προσεχών ημερών.''
theolvs έγραψε:NΑι! Οπως με ενημερωσαν 2 παιδια.
θα παρει καμια 10αρια μερες... Υποθέτω!
Giwrgos82 έγραψε:Κανενα νεο είχαμε;
Φίλε Γιώργο να ναι κάλα 2-3 παιδιά που πέρνουν και μαθαίνουν τι γίνεται γτ αλλιώς εμείς θα είχαμε μαύρα μεσάνυχτα. Είναι πραγματικά εκνευριστικό να βλέπεις παιδιά να ρωτάνε αν έχουμε κάποια εξέλιξη κτλ από την στιγμή που όλοι μας μπορούμε να πάρουμε στο ίδιο τηλεφωνικό νούμερο και να ρωτήσουμε, να πιέσουμε και με την σειρά μας να ενημερώσουμε. Έλεος δλδ.
Γιώργος έγραψε:Giwrgos82 έγραψε:Κανενα νεο είχαμε;
Φίλε Γιώργο να ναι κάλα 2-3 παιδιά που πέρνουν και μαθαίνουν τι γίνεται γτ αλλιώς εμείς θα είχαμε μαύρα μεσάνυχτα. Είναι πραγματικά εκνευριστικό να βλέπεις παιδιά να ρωτάνε αν έχουμε κάποια εξέλιξη κτλ από την στιγμή που όλοι μας μπορούμε να πάρουμε στο ίδιο τηλεφωνικό νούμερο και να ρωτήσουμε, να πιέσουμε και με την σειρά μας να ενημερώσουμε. Έλεος δλδ.
Δεν εχεις αδικο σε αυτό που λές... Μπράβο στα παιδιά και τους ευχαριστούμε!
αν μπορούσα να σου στείλω προσωπικό μήνυμα, θα σου εξηγούσα ποιός είμαι και πως εχω βοηθήσει στην ενημέρωση των 50.
Ελπίζω τέλος του μήνα να τα λέμε απο κοντά Μάτσα 32... Υπομονή και κουράγιο σε όλους!
Παίρνω απο το πρωί κ ελπίζω να βγάλω άκρη κ να ενημερώσω π´ αρτε όσο το δυνατόν περισσότεροι να πιέσουμε
Παραιτήθηκε ο Αρχηγός και βάλανε καινόυργιο με ότι αυτό σημαίνει.. Πρέπει όλοι μαζι κάπως να τους πίεσουμε μας έχουν μαυρίσει την καρδιά οι αλήτες
Μπορει να παραιτηθηκε ο μπονατσος αλλα εγω θα ανησυχουσα (εν μερει) αν αντικαθιστουσαν τον Υπουργο και οχι τον Αρχηγο. Σ'αυτα τα θεματα ο Υπουργος εχει την τελικη αποφαση και νομιζω οτι εχει ηδη υπογραψει το ΦΕΚ διορισμου μας και το απεστειλλε στο τυπογραφειο προς δημοσιευση...
ευχομαι την επομενη εβδομαδα να μας ενημερωσουν (εστω και ανεπισημα μεσω τηλεφωνου) ποτε θα μας καλεσουν για την αποδοχη διορισμου κλπ
Παντως το 2132157695 το εχω λιωσει και σπανια τοσο καιρο απαντουσαν.
ευχομαι την επομενη εβδομαδα να μας ενημερωσουν (εστω και ανεπισημα μεσω τηλεφωνου) ποτε θα μας καλεσουν για την αποδοχη διορισμου κλπ
Παντως το 2132157695 το εχω λιωσει και σπανια τοσο καιρο απαντουσαν.
Το ΦΕΚ δεν υπογράφτηκε έχει 3 μέρες στο γραφείο του αρχηγού με οτι αυτο σημαίνει. Εγω έπαιρνα πάλι σήμερα και δεν το σήκωνε κανένας αδελφε.
Δεν το ηξερα αυτο Γιώργο, νομιζα πως ειχε ηδη φυγει για το τυπογραφειο...
μπορει να λεει πολλα μπορει και τιποτα, ο χρονος θα δειξει και ειδικα τωρα πια δεν εχει νοημα να κινδυνολογουμε.
Αν ξερει κατι περισσοτερο καποιος ας το μοιραστει μαζι μας.
μπορει να λεει πολλα μπορει και τιποτα, ο χρονος θα δειξει και ειδικα τωρα πια δεν εχει νοημα να κινδυνολογουμε.
Αν ξερει κατι περισσοτερο καποιος ας το μοιραστει μαζι μας.
Το ΦΕΚ πρέπει πλέον να υπογραφεί απο τον πρόεδρο της Δημοκρατίας.
από το Α. Π. Σ υπογράφτηκε.
όλα τα παραπάνω τα λέω σύμφωνα με την ενημέρωση απο το Α. Π. Σ στην ; Ε. Π. Π. Υ. Ε.
; Εμένα με ανησυχεί αυτό που λένε οτι
; ; Το 2013-2014 οι Πυροσβεστικές και οι Αστυνομικές Ακαδημίες θα είναι κλειστές λόγω έλλειψης χρημάτων.
Δεν ξέρω αν η Σχολή Ανθυποπυραγών θεωρείτε Ακαδημία...
Δευτέρα θα τους τηλ...
;
από το Α. Π. Σ υπογράφτηκε.
όλα τα παραπάνω τα λέω σύμφωνα με την ενημέρωση απο το Α. Π. Σ στην ; Ε. Π. Π. Υ. Ε.
; Εμένα με ανησυχεί αυτό που λένε οτι
; ; Το 2013-2014 οι Πυροσβεστικές και οι Αστυνομικές Ακαδημίες θα είναι κλειστές λόγω έλλειψης χρημάτων.
Δεν ξέρω αν η Σχολή Ανθυποπυραγών θεωρείτε Ακαδημία...
Δευτέρα θα τους τηλ...
;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης