Αποτελέσματα Ειδικών Φρουρών (2010)
Αυριο εμεις που θα παμε στην κληρωση θα μας πουν τουλαχιστον για ποια θεση ειναι οταν γινει;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 160
nikosz έγραψε:Αυριο εμεις που θα παμε στην κληρωση θα μας πουν τουλαχιστον για ποια θεση ειναι οταν γινει;
δεν νομίζω
Υ. Γ nikosz Μετά τα αποτελέσματα κερνάς καφέ

...
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 48
Greek_Army έγραψε:nikosz έγραψε:Αυριο εμεις που θα παμε στην κληρωση θα μας πουν τουλαχιστον για ποια θεση ειναι οταν γινει;
δεν νομίζω
Υ. Γ nikosz Μετά τα αποτελέσματα κερνάς καφέ
...
γιατι ρε γκρικ να μην πουνε την θεση που που κληρωνουν, αφου για αυτον τον λογο πανε τα παιδια, τοσο κοντρα πλεον στην αγωνια μας πανε;

-
- Στρατηγός
Πριν βγούνε τα αποτελέσματα δεν μπορούνε να πούνε τίποτα.
-
Greek_Army έγραψε:Πριν βγούνε τα αποτελέσματα δεν μπορούνε να πούνε τίποτα.
ουτε καν αν πχ διεκδικεις την θεση 30 με 31; Ελεοοοοοοοοοοοοοοοοοοςςςς
-
- Στρατηγός
Andrikoss έγραψε:Greek_Army έγραψε:Πριν βγούνε τα αποτελέσματα δεν μπορούνε να πούνε τίποτα.
τίποτα
Φιλε greek army κερναω καφε αλλα οταν ερθω αθηνα, γιατι αυριο στην κληρωση θα παρευρεθει ενας πολυ καλος φιλος οχι εγω ο ιδιος, ειναι μακρυα η πρεβεζα. Αλλα με 2400 ειμαι στην καλυτερη στους επιλαχοντες οχι στους επιτυχοντες
ετσι ειναι ακριβως... Δε μπορουνε να πουνε τιποτα... Οχι για να μας πανε κοντρα... Αλλα επειδη ετσι πρεπει!Greek_Army έγραψε:Andrikoss έγραψε:Greek_Army έγραψε:Πριν βγούνε τα αποτελέσματα δεν μπορούνε να πούνε τίποτα.
τίποτα
Παιδια... Δευτερα αποτελεσματα κατα 95%! Αυτο εμαθα κ εγω πριν λιγο. Αυριο θα ασχοληθουν αποκλειστικα με ισοβαθμιες κ ολες της ''τελευταιες πινελιες''!
-
PETRAN έγραψε:Παιδια... Δευτερα αποτελεσματα κατα 95%! Αυτο εμαθα κ εγω πριν λιγο. Αυριο θα ασχοληθουν αποκλειστικα με ισοβαθμιες κ ολες της ''τελευταιες πινελιες''!
μας εκανες την καρδια περιβολι τωρα

Τα αποτελεσματα δεν το κοβω ουτε δευτερα ετσι οπως ςινα η κατασταση. Τωρα τα 95 και τα 99 δεν βγαζουν σε τιποτα. Αυτα οι ειδικοι τα ξερουν
Τοσους μηνες περιμεναμε! Για 2 μερες περισσοτερο στενοχωριεσαι; !
Για δυτερα Ειναι πιθανο> Γιατι προχθες λεγαμε οτι θα βγουν και τιποτα ακομα. Και εχω ακουσει Και στο τμημα Που πηρα οτι δεν τους εχιυν πει κατι ακομα... Τι να πω
nikosz έγραψε:asimike εισαι σιγουρος οτι ο 134 εχει 2380 μορια;
Εγώ είμαι αδερφέ!

όσο για τα αποτελέσματα ο υπαστυνόμος στο τμήμα νεαπόλεως μου είπε "... Προσωπική εκτίμηση οτι μέχρι το μεσημέρι θα έχουν τελειώσει με τις κληρώσεις και εώς το απογεματάκι βραδάκι θα έχουν βγάλει τους τελικούς πίνακες στο internet... Υπάρχει και πιθανότητα να τα βγάλουν και ως το μεσημέρι και να μας στείλουν πίσω τις λίστες και να σε πάρω τηλέφωνο... Αν φυσικά περάσεις... "
Γενικά μου έδωσε την εντύπωση ότι το πράμα το βιάζονται...
Προσωπική μου άποψη ότι ναι το βιάζονται γιατί θα πρέπει να τελειώνουν με την πάρτυ μας για να έχουν το χρόνο τους για τις εκλογές...
Και η ζωή συνεχίζεται...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες