Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2011)
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 146
Εχουν βγει 15 διαφορετικες εφημεριδες απο τοτε που λενε 15 διαφορετικα πραγματα! Αυτες τις αποδειξεις με τον τροπο που εχεις μπορεις να τις κρατησεις για τον εαυτο σου.
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 202
vasilis έγραψε:Επειδη ο καθενας λεει οτι του καπνισει εδω μεσα. Αμα δεν εχετε αποδειξεις για αυτο που καλητερα να μην το λετε και αν ρωτατε!
Ευτηχώς που υπάρχεις εσύ ο έγκυρος και μας δίνεις άρθρα από εφημερίδες που δεν τα έχει δει κανένας άλλος! Σε ευχαριστούμε
Χαχααχ ελιωσα. Καλα σας λεει ρε
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 67
Εν τω μεταξυ το λινκ λεει 1500 αναμενονται στις σχολες της ελ. Ασ. Και ξεκιναει. "μειωμενος σε σχεση με περσι αναμενεται ο αριθμος... " καποιος να πει στην εφημεριδα οτι το 2010 ειχαν παρει σε σχολες της ελ. Ασ. Λιγοτερους απο 1100.
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
Χαχαχαχα μια τετοια πηγη να εχεις σαν αυτον σωθηκες! Βρε ξουτ απο εδω... Κατι τυποι σαν εσενα το παιζουν παντογνωστες ενω κοιμουντε ορθοιοι και πληρωνουν ξενοδοχειο!
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 67
Νταξει αστον αυτον. Η εφημεριδα ειναι απαραδεκτη που γραφει τετοιες ανακριβειες! Υπαρχει κοσμος που δινει τα λεφτα του να την αγορασει και γραφει αυτες τις τριχες!παιδια μην πιστευετε εφημεριδες. Το μονο π κανει η εφημεριδα ειναι να ριχνει στο τραπεζι τη φημη. Απο κει και μετα το χαος.
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
Απο τον ιανουαριο τωρα το εβαλε;
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 117
Όταν θα γυρίσει πλευρό χτυπήσει στο κομοδίνο και ξυπνήσει θα καταλάβει .. Χαχαχαχα..
Τι να πω ρε δημητρη γραφουμε μπαρούφες αλλα υπάρχουν και αλλοι που γραφουμε οτι τους καπνίσει
Ένα μπράβο καταρχήν σε όσους Πληροφορουν το σάιτ... Απο ότι δείχνει λόγο κρίσης παίζονται διάφορα, άλλο θέλω να ρωτήσω εγώ. Θα γίνει πάλι όπως πέρισυ;400 ατομα απο ενιαιο κ 100 απο τεε στην πιο πιθανή περίπτωση που πάρει 500 ατομα;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 202
υποψηφιος έγραψε:Ένα μπράβο καταρχήν σε όσους Πληροφορουν το σάιτ... Απο ότι δείχνει λόγο κρίσης παίζονται διάφορα, άλλο θέλω να ρωτήσω εγώ. Θα γίνει πάλι όπως πέρισυ;400 ατομα απο ενιαιο κ 100 απο τεε στην πιο πιθανή περίπτωση που πάρει 500 ατομα;
Δεν έχει ακουστεί ότι θα αλλάξει κάτι πάνω σ'αυτό το θέμα οπότε βασιζόμαστε σε αυτό που ισχύει εδώ και χρόνια
Παιδια καλησπερα ειμαι κανουργιος. Εγω πιστευω οτι δεν θα βγει καν προκυρηξη. Με αυτα τα χαλια της Ελλάδας, αν γνωριζει κατι πραγματικα ας το πει. Εγω απλα πιστευω αυτο, οτι δεν θα βγει προκυρηξη. Ευχαριστω.
Και να σουνα ο μονος που το νομιζει αυτο θα τανε καλα... Μακαρι να γινει το θαυμα των 500.
Οχι προκυρηξη δεν θα βγαλουν για ε. φ, εγω νομιζω πως θα διωξουν και τους περσινους φρουρους που πηραν... χαχαχαχαχα! παιδια μακαρι να βγει προκυρηξη, αλλα μην πιστευετε οτι θα βγει, δεν βλεπετε τι γινεται... μακαρι να ειμαι λαθος.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 117
Τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο .. Αρχίζω να ανησυχώ για φέτος .. Άντε να δούμε τι θα γίνει, μας έχουν τρελάνει .
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες